continuity Tak za ty výtvory z keramického kroužku bych docela lobovala!
Aspoň něco na památku - až bude dětem třicet a budou třeba žít daleko od tebe, přijde ti milé a krásné vše - toto mám na zdi v kuchyni a nedám!

continuity Tak za ty výtvory z keramického kroužku bych docela lobovala!
Aspoň něco na památku - až bude dětem třicet a budou třeba žít daleko od tebe, přijde ti milé a krásné vše - toto mám na zdi v kuchyni a nedám!

Hanka H no až ti začnou přibývat výtvory od vnoučat, to je teprve něco.
continuity zrovna nedávnou jsme se ségrou probíraly asi tři krabice keramických výtvorů, zlomek toho co máme, mamka nevyhodila nic, co jsme nedovolily. Výborně jsme se u toho bavily, ale letělo téměř všechno ![]()
Hanka H ja něco z těch výtvorů dokonce i používám, ale oni jsou hrozně produktivní. A některé věci za to fakt nestojí. Jsou to sice moje děti, ale zas tak nekritická nejsem.
continuity Tak jasně - také nemám všechny výkresy apod., ale něco se schovat musí.
Tak Betty Budu připravena třídit. Ale já jsem strašný sentimentální cíťa, přesný opak mé mami - ta mi kdysi málem vyhodila schované dětské botičky - vytahovala jsem je z koše.
Hanka H ja jsem o svoje prvni boticky prisla pri nekterem stehovani, to me hodne mrzelo. Po mych detech jsem je snad ani neschovavala, ale kazde dite ma u sebe svoje album, krome fotek jsou tam i nektere vykresy a myslim i praminek vlasu z prvniho strihani. Snacha obcas nektere ty synovy fotky porovnava s fotkama vnuka, je to docela vtipne.
711990 Tak to už je .....![]()
Biely kvet klasika, pripadne se koupi v cervenci meloun a nabizi se navsteve jeste v listopadu, porad nenacatej, zarucene dobrej:D
711990 Ja zas som na tieto veci asi až moc úzkostlivá. Chladničku i špajzku pravidelne triedim a jogurt, smotana alebo maslo, či iné potraviny u nás neprežijú ani dva dni po záruke. Takisto aj suché, či už múka alebo aj tie vyššie zmieňované koreniny....Čo sa však nestáva často, ale pritrafí sa.....
Preto som nikdy nechápala sestru, ktorá narobí haldu kompótov a skladuje ich aj 10 či viac rokov. V chladničke som jej našla už aj uvarené cestoviny s hrubou vrstvou plesne, na to mi povedala, že to sú tie, čo nám varila minule, keď sme tam boli ( pred tromi mesiacmi
).
V komore má občas nežiaduci hmyz a že raz nevie, z čoho....
Já si vždycky říkám, jaký tu máme binec, ale nakonec teda nemáme. Já klidně sním týden prošlý jogurt, když mu nic není, ale z toho plesnivého jídla bych měla hodně velký vítr. Že si jako zamořím lednici.
Biely kvet Teď se mi ale opravdu obrátil žaludek
! Tam bych si nedala ani kafe!
Biely kvet aaaaaa to je desivy! Ja jsem neco mezi, snazim se nezbavovat se tech veci hned jak projdou, ale stejne toho hodne vyhodim, pro jistotu.
U nás je na to milostpán, to je hotovej Viktor Čistič. Nejen že pečlivě kontroluje záruční lhůty, ale pořádá pravidelný razie do hlubin lednice a nevim co s tim dělá, jestli to vyhazuje nebo jí
ale já jak na to kašlu, většinou jsem rozezlená kde je ten tvaroh kterej jsem kupovala teprve před měsícem a teď mam na něj chuť! ![]()
Související stížnost.
Moje kolegyně mi taktně naznačila, že jsem krkavci matka, že dospělým dětem, které odešly z domu, nenechávám jejich pokojíčky. Prý je to tak normální.
Fakt?
Já po každém odstehovanem robatku zajasam nad volným prostorem, síň tradic udržovat nechci.
Mha napodobne. Akorat teda robatka odchazeji vstric svetlym zitrkum s igelitkou, takze toho volneho prostoru je sakra pomalu
To vam takhle z niceho nic zalehne ucho, rikate si, ze na vas leze ryma, nebo co, a ona je to misto toho castecna ztrata sluchu na jedno ucho. Mozna docasna, mozna trvala, pry jsem mela prijit hned. A to jsem predtim doslova slysela travu rust ![]()
Tak moji si stěhují SVÉ oblečení (čti to, které se jim líbí a klidně je jejich sourozenců), to už bývá dost velký náklad.
Samozřejmě sbírku strašidelně ulepených srdíček k MDŽ (mamynce) si nechávám.
Myrtila Teda! Ať je to ta varianta dočasná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.