Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 22:36

continuity Tak za ty výtvory z keramického kroužku bych docela lobovala! Aspoň něco na památku - až bude dětem třicet a budou třeba žít daleko od tebe, přijde ti milé a krásné vše - toto mám na zdi v kuchyni a nedám!

Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 22:47

Hanka H no až ti začnou přibývat výtvory od vnoučat, to je teprve něco. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2021 22:52

continuity zrovna nedávnou jsme se ségrou probíraly asi tři krabice keramických výtvorů, zlomek toho co máme, mamka nevyhodila nic, co jsme nedovolily. Výborně jsme se u toho bavily, ale letělo téměř všechno

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 22:54

Hanka H ja něco z těch výtvorů dokonce i používám, ale oni jsou hrozně produktivní. A některé věci za to fakt nestojí. Jsou to sice moje děti, ale zas tak nekritická nejsem. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 23:00

continuity Tak jasně - také nemám všechny výkresy apod., ale něco se schovat musí.

Tak Betty Budu připravena třídit. Ale já jsem strašný sentimentální cíťa, přesný opak mé mami - ta mi kdysi málem vyhodila schované dětské botičky - vytahovala jsem je z koše.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 00:08

Hanka H ja jsem o svoje prvni boticky prisla pri nekterem stehovani, to me hodne mrzelo. Po mych detech jsem je snad ani neschovavala, ale kazde dite ma u sebe svoje album, krome fotek jsou tam i nektere vykresy a myslim i praminek vlasu z prvniho strihani. Snacha obcas nektere ty synovy fotky porovnava s fotkama vnuka, je to docela vtipne.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 07:38

Kokoska

tina no o lednicce u tchana ani nemluvim! Tam jsem dostala v cervnu nabidku na vanocni cukrovi z pudy

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 07:44

711990 Tak to už je .....

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 07:45

Biely kvet klasika, pripadne se koupi v cervenci meloun a nabizi se navsteve jeste v listopadu, porad nenacatej, zarucene dobrej:D

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 07:54

711990 Ja zas som na tieto veci asi až moc úzkostlivá. Chladničku i špajzku pravidelne triedim a jogurt, smotana alebo maslo, či iné potraviny u nás neprežijú ani dva dni po záruke. Takisto aj suché, či už múka alebo aj tie vyššie zmieňované koreniny....Čo sa však nestáva často, ale pritrafí sa.....

Preto som nikdy nechápala sestru, ktorá narobí haldu kompótov a skladuje ich aj 10 či viac rokov. V chladničke som jej našla už aj uvarené cestoviny s hrubou vrstvou plesne, na to mi povedala, že to sú tie, čo nám varila minule, keď sme tam boli ( pred tromi mesiacmi ).

V komore má občas nežiaduci hmyz a že raz nevie, z čoho....

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 09:27

Biely kvet

Já si vždycky říkám, jaký tu máme binec, ale nakonec teda nemáme. Já klidně sním týden prošlý jogurt, když mu nic není, ale z toho plesnivého jídla bych měla hodně velký vítr. Že si jako zamořím lednici.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 09:33

Biely kvet Teď se mi ale opravdu obrátil žaludek! Tam bych si nedala ani kafe!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 10:06

Biely kvet aaaaaa to je desivy! Ja jsem neco mezi, snazim se nezbavovat se tech veci hned jak projdou, ale stejne toho hodne vyhodim, pro jistotu.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 10:34

U nás je na to milostpán, to je hotovej Viktor Čistič. Nejen že pečlivě kontroluje záruční lhůty, ale pořádá pravidelný razie do hlubin lednice a nevim co s tim dělá, jestli to vyhazuje nebo jí ale já jak na to kašlu, většinou jsem rozezlená kde je ten tvaroh kterej jsem kupovala teprve před měsícem a teď mam na něj chuť!

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. zaří 2021 19:46

Související stížnost. 

Moje kolegyně mi taktně naznačila, že jsem krkavci matka, že dospělým dětem, které odešly z domu, nenechávám jejich pokojíčky. Prý je to tak normální. 

Fakt?

Já po každém odstehovanem robatku zajasam nad volným prostorem, síň tradic udržovat nechci. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 20:09

Mha napodobne. Akorat teda robatka odchazeji vstric svetlym zitrkum s igelitkou, takze toho volneho prostoru je sakra pomalu

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 20:16

To vam takhle z niceho nic zalehne ucho, rikate si, ze na vas leze ryma, nebo co, a ona je to misto toho castecna ztrata sluchu na jedno ucho. Mozna docasna, mozna trvala, pry jsem mela prijit hned. A to jsem predtim doslova slysela travu rust

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. zaří 2021 20:19

moora

Tak moji si stěhují SVÉ oblečení (čti to, které se jim líbí a klidně je jejich sourozenců), to už bývá dost velký náklad.

Samozřejmě sbírku strašidelně ulepených srdíček k MDŽ (mamynce) si nechávám. 

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 20:23

Myrtila Teda! Ať je to ta varianta dočasná.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 20:34

Mha podle me je to normalni. Ja si neumim predstavit, ze by to tak nebylo a nolita hadam taky, ale u rodicu je to dve ste metru obytne plochy, takze volny prostor neni nedostatkovy.