Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 18:32

Jestli přežuju tento víkend, tak jsem šťastný muž. Manžel slaví kulatiny, celý rok se o oslavu nezajímal, vše mi odkýval a dnes vše mění za pochodu a je nějak moc kách. Pro ten mražák si taky nikdo nepřijel...

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 18:33

Karja Kokoska Kdykoliv u nás došlo na toto téma k diskuzi, mami se zatvářila ublíženě a sdělila mi, že to se mnou myslí dobře. Pořádně bouchly saze pouze několikrát - největší drámo se odehrálo tehdy, když mami takhle "zlikvidovala binec v šuplíkách" mému tehdy asi patnáctiletému synovi. Tedy to, co mně prováděla ještě v době studia na vysoké.

Maminka prostě neznala hranici mezi pomocí, která mi skutečně přišla vhod a za kterou jsem jí děkovala (třeba když mi vyžehlila pleny - pro dříve narozené - ano, takto se o novorozence kdysi pečovalo), a mezi nepřijatelným zásahem do soukromí. Už je to pryč, aspoň vím, co nikdy dělat nesmím.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 18:39

Karja kdo mi tyka, tomu automaticky tykam taky a neresim

Ale vlastne se mi dost libi skandinavsky model, kde vykani zrusili. Prece jen se da ucta vyjadrit i jinak, nez jen tim VY, a zmizi tyhle zmatky. 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 18:46

Citam to tu a vcelku ziram. Uz som chcela napisat ze sa mi to nestalo a vlastne ano. Ja viem ze v podstate tu s nami tie nase decka ziju tak akoby stale sj jed maju kazdy svoje a som za to rada. Ale

vzdy ked dorazila dcera behom par minut mala pusteny vysavac a jela. Vadilo mi to ale vravim si ci s niu asi mam podla nej bordel. Az raz ked ho zapla hned po tom ako som ja dovyssvala som teda vybuchla. Taku prekvapenu som ju este nevidela. Ze ved chce pomoct ked su tu stale. Na to povedsla ze by stacilo pred odchodom po sebe a detocb spratat co natahali a nie mi davat najsvo ze som spindira. No a je pokoj. Mam pre istotu teraz ten roboticky

Offline Mha
příspěvků moje polička 22. zaří 2021 19:00

Když jsem se provdala, rodina mého muže mě velmi rychle adoptovala a tím pádem získala pocit, že jsou i u nás jako doma.

Takže otevírání skříní, šuplíku, lednice, koupelnové skříňky nebo i lékárničky bylo jen ze zájmu o naše pohodlí a zdraví. Pro mě trochu děsivé, ale opravdu všechno v dobrém úmyslu. Celá moje nová rodina je trochu jako smršť, která s sebou vždy nese slivovici a jídlo a soukromí pro ně neexistuje, operace kýly, alkoholismus, hemeroidy i sexuální život jsou probírané mezi všemi.

No kdo by je neměl rád.

Když odjedou, je tu takové ticho... 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 19:02

Jeej to je tema, o mojej mame som tu uz pisala, preco som jej uz nedala kluce. Je presne ten typ, co sa prehrabe, vyhodi, kupi to, co sa podla nej lepsie hodi a este sa urazi, ked sa mi to nepaci. Inak ja z detstva nemam ziadne osobne ani spomienkové veci, vyhodila mi pocas každého pobytu mimo domov uplne vsetko vratane listov. Pre nu je to bordel.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2021 19:30

Mrakoplas vyhazování cizích věcí je úplně jiný level, to už se nedá vrátit. Zkrácené záclony můžeš koupit nové, poličky si zase předkládáš zpátky, ale něco vyhodit...

Naši teda mého nevyhodili nikdy nic. Teď se u nás objevil můj asi patnáct let starý snowboard. Takže teď dunám, co s ním. Něco by teda klidně vyhodit mohli

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 19:33
Reakce na Mha:

Když jsem se provdala, rodina mého muže mě velmi rychle adoptovala a tím pádem získala pocit, že jsou i u nás jako doma.

Takže otevírání skříní, šuplíku, lednice, koupelnové skříňky nebo i lékárničky bylo jen ze zájmu o naše pohodlí a zdraví. Pro mě trochu děsivé, ale opravdu všechno v dobrém úmyslu. Celá moje nová rodina je trochu jako smršť, která s sebou vždy nese slivovici a jídlo a soukromí pro ně neexistuje, operace kýly, alkoholismus, hemeroidy i sexuální život jsou probírané mezi všemi.

No kdo by je neměl rád.

Když odjedou, je tu takové ticho... 

Nezávidím....

Offline Mha
příspěvků moje polička 22. zaří 2021 19:39

Biely kvet

Víš, oni jsou stejně zděšení zase z mojí rodiny. Jsem z nudné a suchoparne rodiny, takové samé kinderstube a cinkostn a onikání

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 19:45

Mrakoplas No to je smutný! Mně máma už párkrát vrátila pár věcí z tříděného odpadu. Takže teď když třeba vyhazuju oblečení do těch kontejnerů, dělám to jedine aby to nezmercila. Já teda moc vzpomínek nemám, ale těch pár, to by mě fakt mrzelo;-(

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 19:48

Karja ono je na tom najhorsie to, ze mam fakt zlú pamäť a na vacdinu veci si spomeniem len vdaka nejakemu predmetu. Takze smola. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 19:50

Mha Zavírají za sebou dveře na wc, žejo? Řekni že jo!

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 19:51

Mrakoplas Ní to je smutný;-(. Jako dneska jsem si četla,vze Tereza Maxová vydává k padesátinam nějakou fotoknihu o sobě a že čerpala hlavně ze svých deníku. Jako nee, že by moje zážitky byly s ní srovnatelný, ale docela mě mrzí, že jsem si nikdy nic nepsala, nic si nepamatuju! 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 19:54

Mha No ehm, sexuální život rodiny není nic, co bych chtěla znát či sdílet, zvlášť té přivdane. Moji kamarádce řekla treba jednou nastávající tchýně, že by se měla jejimu synovi víc věnovat, aby byl spokojenej, načež ji pověděla dost konkrétně, jak ona se věnovala svému muži večer předtím! A ne, nebyla pod parou:-D:-D:-D. Jako to nechceš. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 22. zaří 2021 20:04

Kan

Jo, ale přes ty dveře pokračují v hovoru

Karja

Tady už se radši zastavím, protože mě třeba někdo zná. Ale ano, tohle jsem s tchyni taky absolvovala. Kdo četl Betty MacDonaldovou, kdy přijede ke Kettleovym jejich Žabka, tak to je celkem přesný popis.

Ale všechno tohle provádějí s tak velkou radostí, nadšením a láskou (a hlukem), takže je člověk prostě musí mít rád. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 20:08

Mha Tak vidíš, třeba jsme ty divný nakonec my a je to vlastně běžná rodinná konverzace stejně jako jak děláš knedlik! No tak aspoň vím, jaký tema otevřít, až bude na příští návštěvě u tchánu ticho:-D:-D:-D. Hahahahahaaaaaa.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 20:08

Karja no vies co, niektore veci je lepsie si nepamätať

Offline Mha
příspěvků moje polička 22. zaří 2021 20:12

Karja

Tak to potom napiš, jak to dopadlo. Jestli to bude  sem nebo Omfg nebo Co vás dnes rozesmálo.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 20:13

Mha Třeba to bude natolik přínosný, že to bude za pár týdnů v Těhotenství a děti!