Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 20:38

Mha No já si myslím, že normalni jsou obě varianty, ale tvoje je normálnější, zvlášť pokud nebydlite v nejakem 8+1;-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2021 20:56

Mha pokud někdo bydlí v rodinném domku, je to asi normální. Můj muž i jeho sestra mají oba u rodičů pokoje, a to se tam rodiče stěhovali v podstatě už bez nich. Naši bydlí v 3+1, takže náš bývalý pokojík obývá nejmladší ségra. Nikdy mě teda nenapadlo, že by mi tam ten pokoj měli držet.

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 21:30

Makara Díky, uvidíme časem, no

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 21:32

jinx Mha ano, je to normalne a neumim si prestavit, ze by to bylo jinak... :)) 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 22:14

Jakožto relativně "nedávno" odstěhované dítě vnímám rozdíl mězi odstěhovat se a odstěhovat se. Když jsem se po škole od našich odstěhovala a šli jsme s mužem, tehdy ještě přítelem do nájmu, kde jsme věděli že neplánujeme žít dlouhodobě, tak jsem si sbalila oblečení a kartáček a zbytek věcí jsem tam nechala, i můj pokoj zůstal netknutý. Přišlo mi zbytečné přemísťovat všechny krámy, když jsem nevěděla, jak dlouho budem v tom pronajatém bytě, jestli se nebudeme stěhovat někam jinam, nebo se třeba nerozejdeme. Nakonec to dopadlo tak, že jsme se tam pak po 2 letech společně s mužem k našim vrátili, abychom ušetřili po dobu co jsme si stavěli dům. Když jsme se pak přestěhovali sem, tak už jsem sbalila všechno a naši začali pokoj využívat pro sebe.

Mmch většina těch věcí mi tu stále leží netknutá v krabicích a mám ambice že jak teď bude starší víc ve školce, to postupně protřídit a povyhazovat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2021 22:30

Myrtila doufám, že se to brzy spraví!

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 07:41

Mha nam nasi nechali pokojiky do doby nez jsme si zaridily plnohodnotne vlastni domacnosti. Mamka razila teorii, at se mame vzdycky kam vratit. Pak pokojiky predelaly na pokoje pro hosty (takze vetsinou zase pro nas), ale maji dum a ty mistnosti nepotrebuji. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 08:12

Mha Nám rodiče pokoj nechali. Nejdřív abychom se měli kam vrátit, pak abychom měli svůj prostor při delších návštěvách. Ale rodiče měli velký dům, ten prostor nepotřebovali a jezdili jsme na víkend dost často, stejně bychom zase ten prostor zabrali. 

Muz u rodičů odstěhováním o pokoj přišel. Ale oni měli méně prostoru a ani se asi nepočítalo, že bychom jezdili na návštěvy delší mě jeden den.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 08:15

Myrtila Moc držím palce, ať se to spraví. Jak jsi k tomu přišla? A léčí se to?

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 08:19

Já vyrostla v 2+1 ( na metry teda větším než být 3+kk, ve kterém bydlíme teď) a fakt by mi přišlo na palici, kdyby rodiče nechávali dětský pokoj místo ložnice.

Teď mají velký byt a jeden pokoj je herna pro vnoučata. ty tam ale jsou celkem pravidelně. 

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 08:26

notna No, to prave nevim, z ceho to mam, najednou mi zalehlo ucho, i vim presne v kterem okamziku, a bylo to. Nejaka lecba se dava, ale je to tak 50:50, jestli to zabere, spis se tim podpori samotna regenerace tela, konkretne se to zacilit neda. 
Evaeva Diky, taky doufam, nic moc lepsiho mi asi ani nezbyva. 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 08:29

Náš dětský pokoj je pořád dětský, je v podkroví, a naši by tam stejně nechodili. Jen se přizpůsobil na víc lidí, když se sjedeme i s rodinama tak tam spí najednou místo původních 2 osob 4 děti a 4 dospělí

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 08:33

Myrtila Docela nevinný začátek a je z toho taková lapálie

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 08:40

notna No prave, vubec me nenapadlo, ze z toho muze byt takovy problem. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 11:56

Mha Já jsem doma ještě nějakou dobu zázemí měla, bylo to ale hlavně kvůli tomu že doma byla těžká situace a já jezdila každý víkend 150 km domů pomoct a trochu to odlehčit. V módu, kdy bych se tam ukázala 1x za dvě měsíce, by mi to přišlo nesmyslný.

A určitě hraje roli, jak velký je byt nebo dům, když má někdo v domě další 2-3 volné pokoje, tak nejspíš nemá moc velkou motivaci hned likvidovat pokoj po dětech.

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 16:16

Nestihla jsem si koupit burčák. Včera začali prodávat a teď už nemají ani litr (prý prodal za ten den 650 l). Jsme vesnice alkoholiků!

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 24. zaří 2021 20:20

Já se od rodičů odstěhovala v 18 letech. Pak jsem vždycky bydlela jinde. V mém bývalém pokoji spala dcera, když ji rodiče hlídali. Dnes z něj má otec pánský klub :-). I když za rodiči jezdím pořád, nebydlím u nich. Jsou zvyklí na svůj klid a já taky :-).

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 25. zaří 2021 21:11

Myrtila och, to je veľmi nepríjemné, dúfam, že liečba zaberie čo najlepšie

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 25. zaří 2021 21:35

letfenixa Dekuju, snad tak za mesic by mohlo byt videt, jestli to zabralo. 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 11:09

Mha Prosimte, jaka krkavci matka? Mym deckam je teprv 6 a 8 let a uz se tesim, az si v jejich pokojiku udelam pracovnu se stojanem

A jinak, ja jsem nikdy svuj pokojicek nemela. To mi prijde horsi, vyrustat s brachou v "pruchodaku"