Janulik03 Copak? ![]()
Stěžovací vlákno
A dosla zasilka z COS,no taky zadny zazrak.Jen ty oranzovky dobry,ale se nacekam nez je obleknu.![]()
Zarinya no, to je důvod, proč se mi do nich nechce. Dáš hromadu peněz a pak nefungují. A já bych je fakt potřebovala.... Tak hodně štěstí v jiné optice.
Dopovím to celé - když byly křečkovy ostatky nalezeny, celé rodině se poměrně ulevilo. On totiž byt už delší dobu tak nějak zaváněl, takže podezírali křečka, že někam zalezl, nemohl ven a teď o sobě takto dává vědět. Uznávám, jako dítě bych to asi nesla hóóódně těžce
.
Makara ja si,ale myslim,ze kdyz nefunguji tak je to chyba vyroby.Muz i otec je maji leta a nikdy zadny problem.Tak jsem dnes na muzi vyzvydala jestli je normalni,ze svoje boty vidim rozmazane,a kdyz kouknu v pravo tak dobry,kdyz kouknu v levo tak rozmazany,pokud nehnu hlavou.....![]()
tak mi na to rekl,ze je jdeme zitra vratit.![]()
Sweet Potato zima tma smutok samota zle myslienky nasla som ciapku v aute. Eeeech
Janulik03 zítra bude zase slunce a třeba přijdou vnoučata a zase bude líp ![]()
Makara a nastesti jsem je jeste nezaplatila takze snad bude vraceni jednodussi....ale stve me to dost.Zas nejmin 14 dni zas cekat na jiny.
Taky mi vubec nesedi obroucky a neni schopna to vyrovnat.![]()
Zarinya kamarádka si nechala udělat dvoje zároveň. Sluneční byly bezvadne, nezabarvene opakovaně reklamovala a teprve až napotřetí přiznali, že je fakt udělali blbě. Tak buď asertivní.
Makara no,to budu,a bude to snadne,protoze je tam i hrozny personal.
Muz si tam nechaval delat v zime dvoje a uplne v pohode,ale byl tam starsi pan a ted uz tam neni.
A jeste si stezuju na svou pamet....,ze jsem dnes potkala nejakou znamou,hrnula se ke mne,az kdyz si sundala rousku tak je mi oblicej znamej,ale vubec nevim kdo to je a odkud se zname.![]()
A bylo mi tedy desne blby se ji ptat.![]()
Nejseš sama. Nás je tu dost a lidí kolem tebe taky! ![]()
Janulik03
to je jasné, že ti bude ještě mockrát smutno. Vždyť ho musíš vidět v každém koutě, za každým stromem. Určitě je normální si poplakat.... A pak ti tam najednou vletí ti mali rarášci a zase bude veselej.
Tlapkam.
Stěžují si na Potrefenou Husu v Liberce. Vymluvila jsem dětem sushi, protože se mi ani jedna z těch restauraci nezdála a oni nám přinesou jedno kuřecí křidýlko nedopecene?
Ta malá trumbela ho nejdriv snedla a pak mi to oznámila. ![]()
A číšník se ani neomluvil. Řekl akorát Ops?
No super, nacpala jsem ji Enterolem a doufám, že to bude bez následků.
Janulik03 drž se, zima na krku a brzo tma je na tohle naprd. Ale bude lépe, určitě. Přijedou děti a bude hned veselo.
continuity jo tak nedopeceny kureci prso jsem mela pred mesicem v Long story short v Olomouci. A tam bych to taky teda uplne necekala....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí