Zarinya Mně to takhle jednou došlo asi za týden:-D. Byla to sestra moji kamarádky (coo, nenapovedela jsem ti?).
nenapovedela,ale uz jsem si vzpomnela.![]()
Zarinya Mně to takhle jednou došlo asi za týden:-D. Byla to sestra moji kamarádky (coo, nenapovedela jsem ti?).
nenapovedela,ale uz jsem si vzpomnela.![]()
No a tohle ani nevim,jestli je do stezovaciho....trosicku.
Sefka mi nabidla praci snu (penize fakt za nic)na jinem oddeleni a ja to musela s diky odmitnout.![]()
Ale alespon jsem to dohodila kamaradce z byvale prace (trochu pomsta exsefce
)tak jsem udelala dobry skutek.![]()
Zarinya spíš do přiznání. Je to škoda, tak třeba se naskytne něco jiného.
Zarinya ted me hrozne zajima, proc jsi po takove nabidce okamzite neskocila..!
A ohl.nemocnych kolegu to je
. Ja myslela, ze aspon toto covid zmeni a houby...
continuity ja uz si hlavu prepla na tuhle praci,byt v planu zustat v nemecku tak to beru okamzite,ale kvuli planu jit do recka potrebuju to co mam ted.Tam je to fakt uzasny,ale sla bych dolu s hodinama i financema a to ted nechci,no.:-)
Pavlena uz jsem to napsala pod.:-)
Zarinya vždyť já ti rozumím. Někdy to prostě nejde. Zas ne každá příležitost se musí využít.
continuity tos napsala hezky.:-)
Takys naivně doufala, že Covid naučí marody sedět doma a šéfy umožnit jim to? ![]()
Sweet Potato mne hlavne prekvapila ta reakce.jakoze to je normalni.![]()
A ja nejsem normalni kdyz se nechci nakazit.
Ale temhle lidem neni pomoci.
A vubec mi prijde,ze se u nas v nemocnici podcenuje i covid....u personalu tedy.
Zarinya Lidé otupěli, zvykli si. Ti, co ze začátku vykřikovali "všichni tady umřeme", teď nadávají, že roušky a tak vůbec. Člověk si zvykne na všechno.
Dcera kolegyně studuje zdravku a dvakrát týdně je na praxi na ldn. Člověk by řekl, že je první den ráno otestujou a ono ne. Jsou věci, které fakt nechápu.
Kokoska u nás ve vesnici, kam jezdíme na víkendy je takové místo, kam mohou lidé dát všechno co nepotřebujou, ale je to funkční. U obecní studny. Naposledy tam bylo kolo i s helmou.
Tak Betty to je dobry napad, nekomu to aspon poslouzi. Jen nahodny cyklista se muze divit, kdyz si na chvilku opre kolo u studny ![]()
continuity 711990 Lamicka Mne se taky z predstavy nedopeceneho kureciho masa dela zle, ale znamy - Kanadan - na sluzebce v Japonsku dostal sushi s uplne syrovym kurecim... Snedl to a pry to bylo dobry. Ja bych to nedala.
Karja tak ja hlavne doufam,ze se toho naseho reckeho zivota taky dockam.![]()
Zarinya No tak o tom nepochybuji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.