Zarinya a nebyla to třeba nějaká pacientka z práce? Když někoho potkávám v nějakém prostředí, a pak na něj narazím jinde, tak mám taky vždycky problém - když potkám v metru třeba paní ze cvičení, nebo prodavačku.
Stěžovací vlákno
Jezismarja, reklama mi cpe umely vanocni stromky vcetne ruzovych, bilych a zasnezenych!
A jeste si stezuju na svou pamet....,ze jsem dnes potkala nejakou znamou,hrnula se ke mne,az kdyz si sundala rousku tak je mi oblicej znamej,ale vubec nevim kdo to je a odkud se zname.
Já nepoznala asi dva roky po maturitě spolužačku ze střední. Hrnula se ke mně a oslovila mě jménem a sama mi připomněla, odkud se známe. Stejně jsem vůbec netušila, kdo to byl
.
Zarinya já jsem.jednou takhle asi deset minut konverzovala s nějakou paní u bankomatu, tykala mi, říkala jménem a já absolutně neměla tucha kdo to je. Teprve druhý den mi došlo, že to byla spolužačka ze střední. Hrozný ![]()
SunEclipse pacientka urcite ne.Z prace mozna,ale netusim vubec z jaky a odkud.des!![]()
nejlepsi je,ze ja tady moc lidi neznam a jeste toto.![]()
711990 taky pěkný.
Já bych teda nedopecene kure ve střední Evropě necekala ani v sídlištní knajpě. Hygiena řeší už jenom covid?
Zarinya Mně to takhle jednou došlo asi za týden:-D. Byla to sestra moji kamarádky (coo, nenapovedela jsem ti?).
Kokoska no co, co, my už potkali tohle... 
continuity no presne, fakt by me nenapadlo ze se s tim nekdy setkam
continuity 711990 ja mela nedavno nedopeceny kureci rizek :( ble
Lamicka
to je des
Docela koukám, jak je to časté. Lidský faktor no... My jsme jednou dostali nedodělaný hamburger, obě dvě jídla, asi místní specialita. Ale už je to pár let. Dělali jsme si legraci, že kdybysme chtěli tatarák...
continuity Přitom liberecká Husa je docela sázka na jistotu. Mám dost referencí, sama jsem tam byla asi před 14 dny.
continuity V LBC doporucuju spis Black horse, kdybyste priste meli cas a chut. A pak hlavne mensi bistra a kavarny, ty jsou tam povedene. Ty restaurace jsou dost bida, nebo aspon me moc nebavi. No a v Jizerkach pak samozrejme Stanek Malinik (a jejich sesterskou hospudku).
díky za tipy. Tu hospudku Maliník znám, ale byli jsme tentokrát z opačné strany hřebene.
711990 continuity Nedodělané kuřecí mě nepřekvapuje. Jsem se už setkala s názorem, aby to nebylo vysušené nebo přirovnání ke kachním prsům, které jsou taky uprostřed růžové. Přijde mi, že snad nemají páru o rizicích. A já jsem za hysterku.
Jednou se mě známá i zeptala, jestli by šel tatarák z kuřecího. Pravda, není profesionální kuchařka, ale i tak jsem zírala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí