notna 711990 brrrrrr, nedodělaný kuře! já si vždycky vzpomenu na tenhle obrázek, dělá se mi z toho úplně mdlo :D
Stěžovací vlákno
Karoleena To je to šťavnaté, nevysusene kuře ![]()
Janulik03 Já bych tě tak ráda objala. ![]()
Tak nějak úplně nevím kam s tím. Stěžuju si na mladý kluky, co v dešti jedou rychle do zatáčky. V pondělí jsme z rozsekanýho auta vyndávali mlaďocha, kterej evidentně jel fakt rychle, klouzlo mu to a šel přímo do stromu. Díkybohu za moderní deformační zóny a airbagy, takže se to obešlo bez krve. Ale zcela určitě tam bylo vnitřní zranění břicha, polámaný žebra, dolámaný kotníky od pedálů. Letěl pro něj vrtulník. Snad bude ok.
No a já to ještě zpracovávám a blbě spim.
Dievcata dakujem za podporu
nejak to na mna dolahlo. Asi aj tym ze lezie na mna nejaky moribundus. Ste zlate
Zarinya Jak to tu čtu, tak jsem měla na brýle fakt štěstí. Moje optička jednak přesně věděla, jaký tvar brýlí mi bude sedět, řekla mi, abych si ty brýle nasadila tak, jak to budu nosit, srovnala to a pak mi na ty skla namalovala tečky podle mojich očí.
Protože jsem před tím měla jen brýle na čtení, chvíli jem si na ty multifokály zvykala, protože se s tím oči musí naučit pracovat, ale to byl tak týden max.
andulka01 To musí být hrůza být u toho. Také bych nespala. Děsný.
Karoleena jezisi![]()
andulka01 to je hrozny ![]()
Janulik03 Dočítám a achjo, drž se, podzim je pitomý i tak. Smutek po blízkých se jen tak neztratí, ani nemůže
někdy je silnější.
andulka01 to je hrozny zazitok
Bledule ja je dnes vratila a sla do jine optiky,sice me budou stat o 200eur vic,ale uz jen pristup a mereni a zkouseni byl o necem jinem.Tak snad uz to ted bude ok.:-)
andulka01 ach, si statočná, že si pomohla, na takýto nepríjemný zážitok len tak ľahko nezabudneš. Ja nemôžem pozerať ani správy, kde ukazujú dennodenne nehody.
.
Sweet Potato zima tma smutok samota zle myslienky nasla som ciapku v aute. Eeeech
dúfam, že si sa s z tých zlých myšlienok vyhrabala, tiež nemám rada toto jesenné obdobie. Objímam![]()
milacka To není statečnost, to je povinnost. Mám pár kurzů. A také jsem tam na to nebyla sama, těsně přede mnou slečna, už měla na telefonu 112 a vedla si super šikovně a mladík, který mi s ním pomáhal ven. Ale stejně, pořád si říkám, jestli jsme neměli udělat něco líp. Ale asi ne, záchranáři tam byli v cukuletu, nebylo co řešit.
andulka01 určite si urobila všetko, čo si mohla. A si statočná a rozvážna, ja som panikárka. A to nie je dobre.
milacka třeba bys samu sebe překvapila. Já jsem úplně chladná ale rozklepu se až po akci. Ale je fakt, že člověk nikdy neví co ho potká a jak bude reagovat. Tohle sice bylo blbé, ale žádná viditelná hrůza, vím, že nehody dopadají o moc hůř.
Já bych si tyto otázky vůbec nekladla. udělali jste, co bylo ve vašich silach z toho okamžitého pohledu to nejlepší, a dal si to svěřila do rukou záchranářů.
Dnes jsem byla v praci za hysterku,kdyz jsem zjistila,ze kolegyne je nemocna a odsedla si od ni,protoze ona nema kovid,ale jen chripku!![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí