Zarinya aj ja sa tesim na vas grecky zivot uz nech vam to vyjde
Stěžovací vlákno
Jo a zmohol ma ten moribundus. Dr ma vysetrila zatial po telefone zajtra som objednana pre istotu na pcr test. Dokazem len lezat citat pit caj a smrkat
je to blbe byt tak nevladna. Este ze mame tie internety ![]()
notna 711990 brrrrrr, nedodělaný kuře! já si vždycky vzpomenu na tenhle obrázek, dělá se mi z toho úplně mdlo :D
argh! ![]()
Janulik03 Brzy se uzdrav.![]()
Janulik03 brzké uzdravení ![]()
Janulik03 aspon si trochu odpocines, potrebujes to. At te moribundus moc netrapi ![]()
Len letfenixa Catherinne moora dakujeeem oddych si teda predstavujem inak. Onedlho budem mat prelezaniny na toto nie som zvyknuta. Ale na druhej strane ten servis zas nie je spatny ![]()
Janulik03 ale houbeles
třebas je jen čas zpomalit...odpočívej,ať zase muzeš jet na plný výkon...tak ať je ti brzy líp![]()
Jo a zmohol ma ten moribundus. Dr ma vysetrila zatial po telefone zajtra som objednana pre istotu na pcr test. Dokazem len lezat citat pit caj a smrkat
je to blbe byt tak nevladna. Este ze mame tie internety
Aaa, lituju. Já mám totéž! A k tomu doma nemocný čtyřletý dítě. Ani ty internety a knihy si neužiju, když s nim musím od rána hrát karty ![]()
žluťásek uz sa nestazujem toto je teda hodne narocne. Drz sa ![]()
Stěžuju si na zarostlej nehet na palci
v životě se mi to nestalo a doufala jsem naivně že to přejde samo
bolí to jak sto čertů a řítí se za mnou tetina s nástroji že mi uřízne nohu... ![]()
barbucha Fuj a ten višňák potom. Lituju.
barbucha nebooj noha ti zostane a ani to neboli. ![]()
barbucha Čím dřív se to ufikne, tim líp! Nechceš přece aby ti nehet strhávali, že ne!!!
Na to trpěl spolužák, půl roku chodil o berlích a fotbal si nezahrál dva roky.
Bohajeho že jsem nemlčela. Nemusela jsem se nic dozvědět.
barbucha Tak buď hodná na tetinu s nástrojema a když nebudeš fňukat, třeba dostaneš i lízátko
za statečnost!
barbucha ber to pozitivne, urcite to mas ze spatne padnoucich bot a budes si muset koupit novy!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí