Kokoska Norská představitelka Popelky se mi moc líbí, princ nikoliv. Mám to s tou českou podobně jakoZuzuli - jsem jí překoukaná.
Stěžovací vlákno
Ja neberu novou verzi za poburujici cin a ze by se uz nikdy nemela natocit. Proste se mi predstavitelka Popelky vubec nelibi, pripada mi mnohem starsi nez ve skutecnosti je a proti Safrankove tak nejak tvrda. Na ceske verzi se mi taky ne vsechno libilo, ale Popelka byla krasna, jemna, pritom zadna putka. Tohle devce me teda neokouzlilo. Muj nazor, tot vse.
Kokoska no jak říká můj muž, ve srovnání se 16 letou Šafránkovou bude mít problém vypadat krasne úplně kdokoliv. Nakonec ani ta Dora nebyla přísně vzato vůbec ošklivá, no jenže Šafránková měla TO kouzlo.
Jako podívám se, ale ke stromečku si pustím tu naši.
Kokoska No není, ale někdy se stane, že se koukáš na film podruhé, potřetí .... a pak najednou blok, a víš, že už to víckrát vidět nechceš. Anebo až zase za hodně moc let
.
continuity Mrkla jsem jen fotky, herečka se mi líbí, ALE "... šaty s vlečkou, stříbrem vyšívané, ale "naše Popelka" to není, jasný pane" :-D.
Mám to jako ty, na Vánoce jedině tu našu
.
continuity tak nejak, podivam se a kdyztak vypnu. Pocitam, ze mi bude vadit i to presny prevzeti, aspon jak to zatim podali - i ten tlusty preceptor, sova, zavoj na obliceji (ktery ale nic nezakryva)... ke stromecku nutne pohadky vysilane za rok 3x v ruznych rocnich obdobich nepotrebuju, proste podle nalady.
Kokoska vsak ja se na to nedivam ![]()
Ale taky neni povinne, aby se nekomu libila safrankova jako popelka. Krasna, jemna, zadna putka, to v ni proste nevidim. Proste safrankova, moc unyla, prilis svitoroci, vlastne celkem nezajimava. ![]()
Ta nova mi pro tu roli sedi vic, je takova vic zenska, civilni, ne krehka krasotinka. Libi se mi moc. Princ teda o dost mene.
Kokoska No, Šafránková je teda jenom jedna, ale to norský děvče se mi docela líbí, a vůbec mi nepřipadá, že by vypadala na 40. A vůbec, někdo chce točit remake konkrétního českýho filmu, evidentně míněný jako poctu témuž, takže bych tak moc nebrblala o nějakým prznění. Jak říkáš, kdyžtak se dá nedívat.
Zuzuli no jak jsem psala, muj nazor, nikomu ho nenutim. Jen skoro nerozumim te potrebe prevzit to uplne do detailu. Mne se ta nase verze libila i tim napadem udelat to jako zimni pribeh, treba prave na rozdil od te z konce sedesatek. A na obou treba i ta absence kocaru z promenene dyne, jako v americke verzi. Ale soudim jen podle ukazky, treba tam budou mit neco vlastniho.
Kokoska Já mám dojem, že to nebyl nápad ta zima, ale z nouze ctnost. Původně to plánované nebylo. Já teda k popelce nějaký zvláštní vztah nemám, ale na jinou verzi bych se určitě dívat nechtěla, to by mi stopro vadilo. Ale vánoce jsou pro mě pelíšky.
Evaeva jo, nejak se to muselo natocit hned nebo vubec, to je fakt, ale proste to byl dobre vyuzity "mus".
Mně se líbí Popelka s Šafránkovou, ale hodně i ta starší černobílá. A ráda se podívám i na jakoukoliv jinou, byť třeba jen jednou. Mně nevadila ani ta echt americká s Drew Barrymore. ![]()
Pinot Noir V té starší černobílé se mi moc líbí mladý Jan Tříska!
Kokoska ano, bez toho by to byla úplně tuctová pohádka, bych řekla.
Hanka H jo, vždycky se na něj těším!
Pinot Noir já mám se zahraničními pohádkami problém, jsou na mě takové "moc". Párkrát jsem narazila na nějaké německé zpracování a zjistila jsem, že mi to vadí.
Možná je to i o zvyku? Např. kdysi jsem viděla Fantoma Opery v New Yorku na Broadwayi a pak v Praze. Byla jsem zklamaná, protože jsem porovnávala.
Kokoska v norsku je totiz ta se safrankovou strasne znama a oblibena. V nemecku jsem chodila do skoly s jednim norem a ten vykladal, jak to beha kazde vanoce v televizi a vsichni na to koukaji. On se dokonce na moritzburgu fotil s popelcinym strevicem, co tam je na schodech, a posilal fotku domu. A mam dojem (nejsem si ale jista, tak snad nebudu kecat), ze oni tam nemaji dabovanou verzi do norstiny, ale jen norske titulky k originalu. Tak bych rekla, ze proste jen chteli svoji jazykovou verzi. Stejny pribeh, dej a tak, ale v norstine.
A teda jeste mi doslo, ze norska se mi libi vic prave tim snehem a severskou atmosferou, ta ceska je takova "blativa"
Evaeva Pelíšky můžu vždycky
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí