Ty starší oplacane paní si občas nevidí do huby.![]()
To říkám jako starší oplacaná paní, taky napřed mluvím a pak přemýšlím.
Ty starší oplacane paní si občas nevidí do huby.![]()
To říkám jako starší oplacaná paní, taky napřed mluvím a pak přemýšlím.
bram Ja jsem tohle nikdy nepochopila. Ja lidi jen chvalim, jinak nekomentuju.
Jako ale sama vypadala fakt...Ne moc dobre a ja bych ji nikdy nic takovyho nerekla.
Mha Ale ja to, ze je starsi oplacana pisu spis proto, ze me nasrala.
Jako mam skoro 40, vim, ze na 18 nevypadam, ale aby se nekdo straaasne divil, ze mam deti skolaky na 1. stupni, to si myslim, ze zas prehani.
Ze ja furt pritahuju takovy existence...Zamyslim se nad sebou.![]()
Mha Jo, tyhle typy co pořád mají potřebu všechno komentovat a vymlouvají se na svoji srdečnou upřímnost. Tím nemyslím tebe, ale pár jich znám ve svém okolí. Škoda jen, že oni tu moji sarkastickou upřímnost berou jako aroganci a rýpání.
Já nejsem srdečna ani upřímná, já jenom někdy moc mluvím.
Ale ty asi mluvíš o těch srdečných typech, co na ulici křičí Ahoj Mho, ty nevypadáš dobře, kolik vážíš, tohle ti nesluší, už budeš babička, kolik vyděláváš?
Mha Jj, přesně ty. Ve frontě, v čekárně, v busu. Jsou všude!
Mha pripadne Nebylas nemocna, vypadas fakt unavene!
To potesi, kdyz si jedna mysli, jak zrovna dneska vypada sveze a šik a vono zatim jak po moru.
Luna Vypadáš super, kašli na ni, na krávu :-).
Nejdriv priznani: Citim se jako movie star v nadzivotni forme. Takze me dnes strasne rozhodila small talk s novou spoluzackou, ktera je takovy ten typ "starší oplacana pani" a kdyz jsem rekla, ze moje deti maji 6 a 8 let, tak pronesla: "Tak to jsi je musela mit HOOOOOODNE pozde...!" Krava. Uf. Tak se mi ulevilo a jdu na kafe.
no to musela snad říct schválně, a teda i jinak, hodně pozdě je pro každýho individuální, a vůbec je pitomý to komentovat!
ale já mám teda lepší spolužačku, myslela si o mně, že je mi o cca 10 let míň
ale teda přiznám se, že mi to fakt překvapilo, já sama sebe se tipuju na svuj věk ![]()
Mha tyjo, taky pěknej zážitek..
Máš pravdu, na 18 nevypadáš. Holt bohužel působíš staře, skoro až na 25!
Luna Takovéto a podobné žvásty jsou důkazem toho, že mnoho našich spoluobčanů nepovažuje za naprosto nevhodné a nepřijatelné sdělovat i cizím lidem své názory na mateřství a rodičovství.
A přidám jeden z poslední doby
- spolužačka ze základky, která povila své první dítě mezi 16. a 17. rokem, mě nedávno na srazu oslovila - Tys měla syna dost dlouho, viď?! (Jo, před téměř třiceti lety v šestadvaceti - takže tehdy už málem geriatrická matka
).
Hanka H a to bych se jí zeptala, jestli už je prababička
RoSa Je!
Také se pochlubila.
Hanka H To mi taky řekla spolužačka, já teda měla syna v 25. Tenkrát jsem jí na to řekla, že jsem ještě klidně deset let mohla počkat. Ona rodila v 18.
Luna Takovéto a podobné žvásty jsou důkazem toho, že mnoho našich spoluobčanů nepovažuje za naprosto nevhodné a nepřijatelné sdělovat i cizím lidem své názory na mateřství a rodičovství.
A přidám jeden z poslední doby
- spolužačka ze základky, která povila své první dítě mezi 16. a 17. rokem, mě nedávno na srazu oslovila - Tys měla syna dost dlouho, viď?! (Jo, před téměř třiceti lety v šestadvaceti - takže tehdy už málem geriatrická matka
).
Kdybys nepřidala dodatek v závorce, asi bych chvíli přemýšlela na tím, jak spolužačka myslela to "dlouho". Jinak úsměvné a typické. :-)
domenica Ona ta spolužačka nikdy nebyla ta nejostřejší tužka v penálu
.
Lamicka Pinot Noir a tu Popelku, kde hraje Pierre Cosso a Bonnie Bianco jste viděly?
Cindy
Dokonce to na mne nedávno vykouklo na yt. Trochu jsem měla obavy se na to podívat znovu, přece jenom jsem tehdy byla na ZŠ. A dalo se to.
Renusatko To je taky nápad chodit do Městskýho. Občas jim dám šanci, abych byla v obraze, ale to se fakt nedá ta jejich produkce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.