Luna jsi krásná, mladá a talentovaná
, tyhle čůzy jedovatý tě přece nerozhoděj
Stěžovací vlákno
domenica Ona ta spolužačka nikdy nebyla ta nejostřejší tužka v penálu
.
Toto prirovnanie sa mi veľmi páči, to si musím zapamätať. ![]()
![]()
Kdyz prijedete po trech tydnech z dovolene, a mate v koupelne pradla po kolena, nutnost povysavat a celkove debordelizovat obytnak, a ona je odstavka elektriny... Na cely den
ja i ty holky odvezla do skolky, ze kafe si dam v klidu az prijedu domu:D
rasaNori Jé, ty se máš!!!
Kafe si dej v kavárně a pak hoď doma nohy na stůl, zcela objektivní důvod!!!
rasaNori Jé, ty se máš!!!
Kafe si dej v kavárně a pak hoď doma nohy na stůl, zcela objektivní důvod!!!
Přesně! Já se naučila takové nečekané překážky brát jako požehnání (to je jak z nějakého lifestyle instáče)
Garfie Další den dovolené. Jednoznačně špatné vlákno.![]()
Garfie dzizisketa koukám, že uvažujeme stejně ![]()
rasaNori No úplně to vidím, holky ve školce, ty s knížkou v kavárně. Dyť to je něco jako překážka na straně zaměstnavatele ![]()
Garfie akorat ho musime zitra vratit a ma prijit uklizecka:D takze pro me je to opravdu spis prekazka nez dalsi den dovolene...
rasaNori To vysvětlíš na obou stranách...hele, já jsem teď v podobné situaci a co bych dala za menší výpadek!
rasaNori četla jsem obývák a dost jsem se divila, co na něm a komu budete vracet
lituju, z takové situace bych taky nebyla nadšená.
Garfie ale jo, jen proste jsem mela po 3 tydnech konecne den, jak to rict, naplanovany a zase nic:) ale tak co, vodu jsem si uvarila v obytnaku a zbytek holt budu delat odpoledne s harpyjema za zadkem:D
A když jsme u těch návratů z dovolené, když jsme se vrátili my, v kuchyni a obýváku zabydleno octomilkami
nechápu, kde se tam ty mrchy vzaly, před odjezdem nebyla jediná a nic! jsem jim tu nenechala. Fakt na lince vesele nehnědly banány. Bylo uklizeno, nikde nic, lednice zavřená. Už se jich druhý tyden pokouším zbavit, ble!
Malenge mame 1/8 obytnaku s tchanama, pro nas vyhodny, protoze se s nima da domluvit na terminech, ale vyzadujou dokonaly uklid pri navratu. A zitra vecer maji odjizdet oni do pryc...
rasaNori bkbe se zeptam - nejde s tim popojet k nekomu, kde elektrika funguje?
Kokoska jo jde, akorat ho musim prvne komplet vylozit, protoze s nim pak uz nezaparkuju k nam do vrat. Ja chtela i nadobi projet myckou, prece jen to tam sudlas rucne a tak. Proste drobna komplikace no:D
rasaNori uklízečka přijde na ten obytnak? Tak to je ta lepší varianta. Ale taky bych nebyla nadšená.
Tak Betty ne, k nam domu, ale plan byl ze si nejdriv vsechno vyperu a sklidim, a to bez el. nepujde. No nic, kafe dopite, mizim uklizet. Nesnasim navraty z dovolene:D
Malenge na octomilky mám takový lapač z drogerie. Je to taková nádobka, původně k ní byl i nějaký roztok, ten už dávno nemám, dávám tam ocet, vodu a nějaký alkohol. Takhle na konci léta a na podzim to vytahuju, už když zahlednu jednu.
Připomnělo jak jsme jich u nás měli snad tisíce. Když sem vyrážela s malým na procházkum bylo jich tam pár a po návratu jsme měli normálně pokryté okno i linku, byly jich fakt strašné počty
Nechápu, jak se mohly tak rychle namnožit.
Evaeva no to je fakt peklo, mně strašně vadí nějací okupanti kuchyně, ekluje se mi to. Takže x měsíců na jaře mám plnou kuchyň mravenců a na podzim octomilky
jako žijeme v přírodě, to jo, ale příroda (aspoň tahleta) by mohla zůstat na zahradě.
jinak ten lapač jsem taky měla, kde je mu konec, nevím, používám skleničku a přes ni fólii. Funguje to stejně. Doufam, ze brzo vychcipaji, nemůžu tu mít ani chleba, lítají fakt na všechno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí