Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 04. října 2021 02:52

Luna jsi krásná, mladá a talentovaná , tyhle čůzy jedovatý tě přece nerozhoděj

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 04. října 2021 08:09
Reakce na Hanka H:

domenica Ona ta spolužačka nikdy nebyla ta nejostřejší tužka v penálu.

​Toto prirovnanie sa mi veľmi páči, to si musím zapamätať.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. října 2021 08:32

Kdyz prijedete po trech tydnech z dovolene, a mate v koupelne pradla po kolena, nutnost povysavat a celkove debordelizovat obytnak, a ona je odstavka elektriny... Na cely denja i ty holky odvezla do skolky, ze kafe si dam v klidu az prijedu domu:D

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 04. října 2021 08:35

rasaNori Jé, ty se máš!!!  Kafe si dej v kavárně a pak hoď doma nohy na stůl, zcela objektivní důvod!!! 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 04. října 2021 08:40
Reakce na Garfie:

rasaNori Jé, ty se máš!!!  Kafe si dej v kavárně a pak hoď doma nohy na stůl, zcela objektivní důvod!!! 

​Přesně! Já se naučila takové nečekané překážky brát jako požehnání (to je jak z nějakého lifestyle instáče) 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 04. října 2021 08:41

Garfie Další den dovolené. Jednoznačně špatné vlákno.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2021 08:42

Garfie dzizisketa koukám, že uvažujeme stejně

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 04. října 2021 08:44

rasaNori No úplně to vidím, holky ve školce, ty s knížkou v kavárně. Dyť to je něco jako překážka na straně zaměstnavatele

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. října 2021 08:45

Garfie akorat ho musime zitra vratit a ma prijit uklizecka:D takze pro me je to opravdu spis prekazka nez dalsi den dovolene... 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 04. října 2021 09:00

rasaNori To vysvětlíš na obou stranách...hele, já jsem teď v podobné situaci a co bych dala za menší výpadek! 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. října 2021 09:07

rasaNori četla jsem obývák a dost jsem se divila, co na něm a komu budete vracet  lituju, z takové situace bych taky nebyla nadšená.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. října 2021 09:08

Garfie ale jo, jen proste jsem mela po 3 tydnech konecne den, jak to rict, naplanovany a zase nic:) ale tak co, vodu jsem si uvarila v obytnaku a zbytek holt budu delat odpoledne s harpyjema za zadkem:D

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. října 2021 09:09

A když jsme u těch návratů z dovolené, když jsme se vrátili my, v kuchyni a obýváku zabydleno octomilkami  nechápu, kde se tam ty mrchy vzaly, před odjezdem nebyla jediná a nic! jsem jim tu nenechala. Fakt na lince vesele nehnědly banány. Bylo uklizeno, nikde nic, lednice zavřená. Už se jich druhý tyden pokouším zbavit, ble!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. října 2021 09:09

Malenge mame 1/8 obytnaku s tchanama, pro nas vyhodny, protoze se s nima da domluvit na terminech, ale vyzadujou dokonaly uklid pri navratu. A zitra vecer maji odjizdet oni do pryc... 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 04. října 2021 09:17

rasaNori bkbe se zeptam - nejde s tim popojet k nekomu, kde elektrika funguje?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. října 2021 09:21

Kokoska jo jde, akorat ho musim prvne komplet vylozit, protoze s nim pak uz nezaparkuju k nam do vrat. Ja chtela i nadobi projet myckou, prece jen to tam sudlas rucne a tak. Proste drobna komplikace no:D

Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 04. října 2021 09:21

rasaNori uklízečka přijde na ten obytnak? Tak to je ta lepší varianta. Ale taky bych nebyla nadšená. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. října 2021 09:25

Tak Betty ne, k nam domu, ale plan byl ze si nejdriv vsechno vyperu a sklidim, a to bez el. nepujde. No nic, kafe dopite, mizim uklizet. Nesnasim navraty z dovolene:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2021 09:29

Malenge na octomilky mám takový lapač z drogerie. Je to taková nádobka, původně k ní byl i nějaký roztok, ten už dávno nemám, dávám tam ocet, vodu a nějaký alkohol. Takhle na konci léta a na podzim to vytahuju, už když zahlednu jednu.

Připomnělo jak jsme jich u nás měli snad tisíce. Když sem vyrážela s malým na procházkum bylo jich tam pár a po návratu jsme měli normálně pokryté okno i linku, byly jich fakt strašné počtyNechápu, jak se mohly tak rychle namnožit.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. října 2021 10:07

Evaeva no to je fakt peklo, mně strašně vadí nějací okupanti kuchyně, ekluje se mi to. Takže x měsíců na jaře mám plnou kuchyň mravenců a na podzim octomilky  jako žijeme v přírodě, to jo, ale příroda (aspoň tahleta) by mohla zůstat na zahradě. 
jinak ten lapač jsem taky měla, kde je mu konec, nevím, používám skleničku a přes ni fólii. Funguje to stejně. Doufam, ze brzo vychcipaji, nemůžu tu mít ani chleba, lítají fakt na všechno.