Evaeva ony nekdy prileti i z venku. My bydleli roky na miste, kde nam domu porad litaly oknem, byly jich vzdycky takove spousty, ze jsem je z oken a linky vysavala vysvacem. Byly to kazdy rok tak 3 tydny uplne octomilci apokalypsy.
Stěžovací vlákno
Ta past s fólií mi funguje ze všeho nejlíp, dávám do toho slivovici, tu milujou.
dynda Takové plytvání slivovicí, jim musí stačit ocet ![]()
Taky to byla moje první asociace. ![]()
Malenge na octomilky mám takový lapač z drogerie. Je to taková nádobka, původně k ní byl i nějaký roztok, ten už dávno nemám, dávám tam ocet, vodu a nějaký alkohol. Takhle na konci léta a na podzim to vytahuju, už když zahlednu jednu.
Připomnělo jak jsme jich u nás měli snad tisíce. Když sem vyrážela s malým na procházkum bylo jich tam pár a po návratu jsme měli normálně pokryté okno i linku, byly jich fakt strašné počty
Nechápu, jak se mohly tak rychle namnožit.
no ony se právě množí hodně rychle, proto se používají na genet výzkumy..
Ounz no ale tenkrát to byl snad stonásobný nárůst za dvě hodiny![]()
No to je právě ideální, ráno začneš experiment a odpoledne máš paper napsaný ![]()
Evaeva sou fakt rychlý a nejlíp pomůže opravdu doma nemít nic ovocnýho nebo i zelninovýho mimo lednici, i zapadlej kousek jablečný slupky stačí (true story)
Nejde facebook. Jsem šťastná, že mám starosti puberťáka.
Kan No pro mě je to tragédie. Jako fakt. Nemůžu se dočkat až to všechno zase pojede.
Zajímavý. To se Schillerka pomine - kam bude sázet ty stovky fotek denně?
Pinot Noir ani WhatsApp, to je zas trocha komplikácia pre mňa :))
Pinot Noir Jako pro mě teda jo
V deset dopoledne jsem dostala druhou dávku Moderny, v půl druhé mě začala bolet ruka, a teď mě bolí celý člověk, v krku, začínám kašlat a mám zimnici, že možná tohle ani nedopíšu, jak se nemůžu trefit do správných písmen. Jestli to tímto tempem bude pokračovat, bude si na mě muset muž zítra vzít paragraf ![]()
Nicméně jsem se chtěla hlavně podělit o výstavně kafkovský zážitek z polikliniky. Hned u recepce visela cedule, že se očkuje v ordinaci č. 8, což bylo hned za rohem. Na dveřích ordinace 8 bylo oznámení, že kvůli rekonstrukci je očkování přesunuto do ordinace 14a, což je v prvním patře. Tam se opravdu psalo, že se očkuje po-pá 8-12 hod., další informace a výzva k zaklepání. Tak jsem zaklepala, nepřišla odezva, deset minut jsem čekala a šla zaklepat znova, zase nic. Tak na ty dveře čumím a jeden z těch asi deseti papírů, co na nich byly vylepené, nenápadně oznamoval, že pondělky se očkuje v ordinaci 2, to je zase v přízemí, ale jinde, než byla ordinace 8. A když jsem se dovalila k dvojce, tam byl přilípnutý papír, že v pondělí 4. 10. se očkuje v ordinaci 9, což je samozřejmě zase jinde než ordinace 2 a kupodivu to ani není vedle ordinace 8! Člověk aby se na tuhle expedici sbalil rovnou proviant.
dzizisketa Umírám smíchy! Škoda že tam ještě nebyla ordinace 9 3/4. :-D
dzizisketa asi se inspirovali úkoly pro Asterixe a Obelixe ![]()
Nejde facebook. Jsem šťastná, že mám starosti puberťáka.
Nechtěla jsi napsat "nemám"?
Jinak se přiznávám, že mě to taky těší. ![]()
preju, Ať jsi brzy fit!
Dalia Ne, starosti puberťáka raději, jak starosti báby v přechodu.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí