Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 22:26

Mně kravské chuťově vyhovovalo víc, ale zvykla jsem si. A to složení se u jednotlivých značek může fakt hodně lišit, proto jsem psala konkrétně o tom z DM s třísložkovým složením a že je třeba na to koukat.

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 09:04

Evaeva 

Jj, naštěstí mně jen včera trochu bolel kotník, ale jinak se naštěstí nikomu nic nestalo.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 09:26

Zina mne ty obilny atd.mlika chutnaj s nahrazkovym kafem, s normálním kafem moc ne

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 09:34

Rozčilujou mě lidi, co si v hotelu nanosí plný stůl jídla a do většiny ani nečuchnou.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 10:09

Tabea jj, to úplně nenávidím, vždycky mám chuť na ně zařvat, jestli jim to připadá normální. A ještě se tváří jak mistři světa, když nechají rozhrabaný jídlo na stole i pod ním 

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 10:14

Tabea Mermaid

Tuhle jsem letěla těch 12 hodin, a pod sebe se mi na té úzké sedačce vysypalo lecos, co nešlo během letu zvednout. Když jsem odcházela, tak jsem to alespoň posbírala do pytlíku. seděla jsem úplně u ocasu, tak jsem viděla v jakém stavu to letadlo zůstalo, a moje sušenky by byly ještě to nejmenší. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 10:27

continuity To je ale něco jiného, my mluvíme o tom, když si někdo nanosí na stůl fakt hromady jídla, něco rozvrtá, něčeho se sotva dotkne a pak to tam všechno nechá a na tom stole zůstane třeba 12 ks pečiva, plný talíř melounu, plný talíř zákusků, velké kusy ryby, masa a tak, k tomu pečivo rozdrolené na ubruse, talíř hranolků vysypaný pod stolem... Já jezdím do hotelů docela dost a z mojí zkušenosti tohle dělají hlavně Arabové. Za tohleto ostentativní plýtvání bych fakt fackovala

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 10:38

Mermaid během VŠ jsem chodila na brigádu do jednoho pražského hotelu právě při přípravě snídaní a úklidu po nich. Ubytovaní byli hlavně Němci, ale i další Evropané. A dělo se to taky - naložili si plné talíře, fakt úplně od všeho, co tam bylo, naskládali sklenice s třemi druhy džusu, čaj, kakao... Pak snědli banán, vypili kávu a odešli. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 10:40

Mermaidzajímalo by mě, jestli to doma dělají taky tak. Že si naberou plný talíře jídla a pak to mrsknou do koše. 
Já s tím bojuju u dětí, že mají někdy velký voči. Ale mají dovoleno vzít si jen málo a pak si případně přidat. 

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 10:46
Reakce na Kan:

Blanka Já jsem na jakýkoliv podlosti prodejce strašně háklivá. Dnes mi v jednom obchodě nabízela obsluha Body mist. Tak říkám, že si na tyhle popisky nepotrpím (chápej, já mluvím česky, ona mluví česky, platíme tady daně, volíme, tak když už mi nabízíš nějaký zboží, za který zaplatím korunama, tak mluv česky) A ona, že nerozumí, tak jí říkám, je to tělová mlha, nebo něco na ten způsob? A ona že ano. Já: Tak to přesně takto říkejte. Nic jsem nekoupila, ale chtěla jsem řasenku. Utratila jsem jinde. :D

​Přesně. Podlosti! Koupím si, na co mám chuť, koupila bych i drahou věc jako máslo kdybych ji zrovna chtěla... ale nesnášim když ze mě někdo dělá vola! Že jim to neni trapný... snažit se ojebat tě za každou cenu...

Tupý prodavačky mě nechávaj většinou v klidu na druhou stranu - kdyby byla nějakej polyglot (a hbitě překládala všechny cizí názvy), asi by neprodávala v drogerce Teda v klidu... pokud ovšem nejsou drzý

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 10:49

Mermaid Pinot Noir 

Protože si to přece zaplatili! Přece to hotelu nenechaj netknutý, to tak!

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 10:51

Mermaidjá vím, mně to jen připomnělo, jak si napsala, že to je i pod stolem. Mě přijde blbý i nechat ten bordel v hotelovém pokoji nebo v dopravním prostředku. O plýtvání jídlem nemluvě, ale někde jsem četla debatu, že tohle lidí do podobných hotelů jezdí právě proto, že jim tohle chování prochází. 

Protože jsou místa, kde to plýtvání normálně řeší. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 11:03

continuitytěch míst, kde se to řeší, bude asi spíš míň, ne? Dovedu si to představit v malém hotelu v ČR nebo DE, že přinesou snídani na talíři a nazdar. 
V UAE personál necekne, ani kdyby host to jídlo fakt mrskal na zem. Což je teda další věc, co ve mě pár dní doutná. 
Případ 1) čekali jsme na výtah, byl tam zaměstnanec hotelu, co jel s vozíkem pro zavazadla, Britka s dítětem (4-5 let) a ještě další lidi. Dítě říkalo směrem k zaměstnanci, že vypadá jako klaun, bů. Matka čumela do mobilu a jen tak vlažně něco odpověděla. Doteď mě štve, že jsem se do toho nevložila. 
Případ 2) jeli jsme taxíkem a z výjezdu z parkoviště/domu se i přes stopku před nás rvalo monstrauto. Řidič ho nechal, tak jsem mu rikala, že s takovým se radši neprat. A on že jo, protože i když ten druhý měl stopku, tak by to dopadlo tak, že by řekl, že na vině byl řidič taxi a ten by mu poděkoval a řekl, že ano, že za to mohl.

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 11:24

Tabea no tak nemusíš to jídlo vždy servírovat. 

Už jsem zažila running Sushi, kde za nesnezeny talířek účtovali 10 Kč nebo tak něco. 

Nad zvyklostmi v UAE se můžeme pohorsit, ale tady je asi nevyřešíme. já vím, že bych se na takovém místě prostě necítila dobře, tak tam ani neplánují jezdit. (Obecně mě nelákaji destinace, kde místní živoří, ale luxus pro turisty je dostupný). 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 12:05

Aaaa, stěžuju si na novej pracovní notebook. Asi si nerozumí s monitorem, kterej teď funguje stroboskop (jo, všechny kabely jsem si překontrolovala), spoustu věcí mi tam nefunguje jako na starým, prostě všchno špatně . IT to má na párku

A navíc je pěkně hnusnej, tak

Chci zpátky svojí starou šunku

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 12:06

continuity kamaradce se jednou v kině rozdelalo dno od popcornu, to bylo moc strasny a sebrat to neslo....(já bych to v kině fakt zakazala, už jsem v kině teda dlouho nebyla, ale zvlášť v těch multiplexech, kde všichni něco žerou a ještě si polohlasem povidaj, je to o nervy)

(ale i v Aeru jsem zažila nacamranyho chlapíka s pivem, co odcházel a přicházel během filmu snad 4x)

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 12:09

Potrefenáhusa taky bych to zakázala, kromě hluku a bordelu se mi navaluje z toho smradu, mně ten teplej popcorn fakt strašně smrdí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 12:15

Pinot Noir já si popcorn klidně dám, ale zase mně štve, jak je tam létě zima a zvuk je hrozně nahlas

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 12:40

Evaeva do kina chodím hlavně v létě, právě proto, že je tam zima

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 12:44

Potrefenáhusa Pinot Noir pokud nechceme za lístek platit 500kc, není reálný ten popcorn zakázat, když kina vydělávají hlavně na něm. Ale taky mě to štve moc.