brrr Možná abys je neochodila při procházkách s kočárkem? ![]()
Po mně to nikdo vracet nechtěl, ale není to moc kvlalitní vybavení, i doma pracovat na zahrádku chodím v kvalitnějším oblečení (třeba bundu mám tak dlouhou, že když se ohnu, nevylezou mi holá záda a tak), a do téhle práce se vracet nebudu, takže to pak asi nějak zrecykluju, nebo nevím, co s tím udělám.
Stěžovací vlákno
Když jsem dělala v jedné nemocnici, tak jsme právě fasovali použité oblečení po jiné nemocnici. Tak možná i v tvém případě počítali, že to dají někomu dalšímu :)
A kdo byl mimo průměr výšky nebo váhy, tak se modlil, aby i v té druhé nemocnici byl někdo podobně rostlý.
Tak je to asi vsude. Je pravda, ze i letusky maji kolikrat otresne uniformy. Snad s vyjimkou Emirates.
Jos Vidíš, já si zas pokaždý říkám, jak je ta uniforma Emirates zblízka ošklivá. Jedinej hezkej je ten klobouček se závojem. A tentokrát jsem seděla naproti letuškám a říkala si, jak mají děsně rozčochtaný boty. Když jsem byla v létě v ČR, tak do mě zezadu někdo narazil, takže jsem se pak bavila víc s policajtkou. Taky si stěžovala na umělohmotný trička. Dala mi i sáhnout a byl to fakt tlustej igelit.
To je otrasné, ja nemôžem mať na sebe nič z umelého materiálu, absolútne to neznesiem, mám hneď plesne a mykozy.
letfenixa Ani funkční oblečení? V čem teda sportuješ? Mám jednu kamarádku, které taky nedělá dobře umělé vlákno, naštěstí jenom na horní polovinu těla a celkem jí to komplikuje život, protože na celodenní výšlapy sebou nosí tak tři náhradní trička a ručník a kolikrát se musí převléct za dost nepříznivých podmínek, kdy shazuje bundu, tričko, utírá se a dává nové tričko a kolikrát to stejně není nic moct, protože podprsenku má taky mokrou.
Tabea Chtěla jsem napsat, že tričko z umělých materiálů nemusí být vůbec špatné pro lidi, kteří jsou v práci dost v pohybu, vždyť hodně sportovního oblečení jsou umělé materiály, ale tady se asi myslí hlavně podřadná kvalita těch materiálů?
Černá kočka treba ty nase veci jsou jako igelit. Plus to neperou ale cisti nejak chemicky. Nastesti ty hadry jsou volne a plandave, takze z tebe netece. Ale jestli neco podobneho maji policiste a dalsi, v exterieru, lete/zime, tak chudaci...
Ve volnem case na vetsi vyslap si ja osobne vezmu merino tricko, klidne ve smesi s bavlnou nebo bambusem. Max bavlnene, ale to se zpotim, jak je psano vyse. A jsem celkem rada, ze uz nemusim mit veci jako moira ultralight. Ty tricka te sice udrzela v suchu, ale po par hodinach jsem smrdela jako tchor. Pardon za expresivnost, ale to se jinak popsat neda.
Černá kočka Já taky umělinu snáším špatně. Na sport a celodenní výšlapy nosím merino.
A kdyby mě někdo nutil nosit umělé oblečení, tak si snad budu muset vyběhat výjimku od doktora, protože by mě to pravděpodobně přivedlo k šílenství.
Jos To pracovní oblečení zní hrozně. Ale sálové máte bavlněné nebo ne?
Ono myslím i bavlněná trička se některá dělají tak, aby odváděly vlhkost, že to není vždycky o základním materiálu, ale jak je z něho ta látka utkaná, pak asi hraje roli to jak se člověk potí, ta moje kamarádka bohužel hodně a právě ji kouše i merino.
DruI Chápu, já jsem to soudila podle sebe a až na tu moji kamarádku jsem nikoho dalšího neznala, tak mně vůbec nedošlo jak to může někomu dělat zle a proč to nemusí být na těch pracovních oděvech OK.
DruI já zas nesnáším merino. Ale teda i tu umělinu dle popisu výše. Sportovní umělé materiály mi nevadí.
Černá kočka merino, bambus.
Moja mama už robi nelogické veci, zabúda, už som sa s ňou aj na rovinu rozprávala že by nebolo na škodu nejako sa dať skontrolovať na demenciu, Alzheimera, zatiaľ tvrdí, že netreba. A v týždni si robila test IQ na nete a niekde tam zadala číslo svojho mobilu, všetko tam odsúhlasila, a zrazu je prihlasena do nejakej aplikácie za 3,90€/týždeň. Písali sme mail na určenú adresu, odpísali jej milión pokynov, tak zajtra pôjde do o2 nejako vyriešiť.
letfenixa Moje máma si před měsícem prý moc pěkně popovídala s operátokou a teď má novej tarif, volání, sms, internet a pravidelný výsledky UEFA za dost vysokou cenu. Já myslím, že v určitém věku ty omyly prostě přijdou. Synovec si teď po telefonu taky domluvil něco, co nechtěl a bylo to na základě rozmluvy, kdy vysloveně neřekl, že tu službu nechce a ať táhnou do horoucích pekel.
Kan a ešte ani to IQ nevie!
letfenixa Njn. Já mám taky pocit, že už jsme s ní něco podobného řešili pár let zpět.
letfenixa - je to smutné, ale, bohužial, časté. Máloktorý starý človek si prizná,že už by mohol patriť medzi tých naozaj starých nesvojprávnych ľudí . Je to tak, ale ak majú okolo seba potomkov, ktorí im môžu pomôcť, je to ešte dobre , aj keď je pravdepodobné, že im za tú starostlivosť ani nepoďakujú .
Blanka už mám za sebou starostlivosť o babku. S otcom to od jeho porážky ide dole vodou. A keby nebola mama ultrakriticka, pomáham im viac.
letfenixa - nie som vo vašom postavení, a tak si asi nedokážem predstaviť, všetko to, čo taká starostlivosť pre opatrujúceho človeka znamená . Obdivujem !
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí