Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 12:14

brrr Možná abys je neochodila při procházkách s kočárkem?
Po mně to nikdo vracet nechtěl, ale není to moc kvlalitní vybavení, i doma pracovat na zahrádku chodím v kvalitnějším oblečení (třeba bundu mám tak dlouhou, že když se ohnu, nevylezou mi holá záda a tak), a do téhle práce se vracet nebudu, takže to pak asi nějak zrecykluju, nebo nevím, co s tím udělám. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 12:30

brrr

Když jsem dělala v jedné nemocnici, tak jsme právě fasovali použité oblečení po jiné nemocnici. Tak možná i v tvém případě počítali, že to dají někomu dalšímu :)

A kdo byl mimo průměr výšky nebo váhy, tak se modlil, aby i v té druhé nemocnici byl někdo podobně rostlý. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 12:54

Tak je to asi vsude. Je pravda, ze i letusky maji kolikrat otresne uniformy. Snad s vyjimkou Emirates. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 13:25

Jos Vidíš, já si zas pokaždý říkám, jak je ta uniforma Emirates zblízka ošklivá. Jedinej hezkej je ten klobouček se závojem. A tentokrát jsem seděla naproti letuškám a říkala si, jak mají děsně rozčochtaný boty. Když jsem byla v létě v ČR, tak do mě zezadu někdo narazil, takže jsem se pak bavila víc s policajtkou. Taky si stěžovala na umělohmotný trička. Dala mi i sáhnout a byl to fakt tlustej igelit. 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 13:44

To je otrasné, ja nemôžem mať na sebe nič z umelého materiálu, absolútne to neznesiem, mám hneď plesne a mykozy.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 14:29

letfenixa Ani funkční oblečení?  V čem teda sportuješ?  Mám jednu kamarádku, které taky nedělá dobře umělé vlákno, naštěstí jenom na horní polovinu těla a celkem jí to komplikuje život, protože na celodenní výšlapy sebou nosí tak tři náhradní trička a ručník a kolikrát se musí převléct za dost nepříznivých podmínek, kdy shazuje bundu, tričko, utírá se a dává nové tričko a kolikrát to stejně není nic moct, protože podprsenku má taky mokrou.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 14:31

Tabea Chtěla jsem napsat, že tričko z umělých materiálů nemusí být vůbec špatné pro lidi, kteří jsou  v práci dost v pohybu, vždyť hodně sportovního oblečení jsou umělé materiály, ale tady se asi myslí hlavně podřadná kvalita těch materiálů?

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 14:38

Černá kočka treba ty nase veci jsou jako igelit. Plus to neperou ale cisti nejak chemicky. Nastesti ty hadry jsou volne a plandave, takze z tebe netece. Ale jestli neco podobneho maji policiste a dalsi, v exterieru, lete/zime, tak chudaci...

Ve volnem case na vetsi vyslap si ja osobne vezmu merino tricko, klidne ve smesi s bavlnou nebo bambusem. Max bavlnene, ale to se zpotim, jak je psano vyse. A jsem celkem rada, ze uz nemusim mit veci jako moira ultralight. Ty tricka te sice udrzela v suchu, ale po par hodinach jsem smrdela jako tchor. Pardon za expresivnost, ale to se jinak popsat neda.

Online DruI
5592 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 14:51

Černá kočka Já taky umělinu snáším špatně. Na sport a celodenní výšlapy nosím merino.

A kdyby mě někdo nutil nosit umělé oblečení, tak si snad budu muset vyběhat výjimku od doktora, protože by mě to pravděpodobně přivedlo k šílenství.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 14:52

Jos To pracovní oblečení zní hrozně. Ale sálové máte bavlněné nebo ne?

Ono myslím i bavlněná trička se některá dělají tak, aby odváděly vlhkost, že to není vždycky o základním materiálu, ale jak je z něho ta látka utkaná, pak asi hraje roli to jak se člověk potí, ta moje kamarádka bohužel hodně a právě ji kouše i merino.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 14:59

DruI Chápu, já jsem to soudila podle sebe a až na tu moji kamarádku jsem nikoho dalšího neznala, tak mně vůbec nedošlo jak to může někomu dělat zle a proč to nemusí být na těch pracovních oděvech OK.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 15:29

DruI já zas nesnáším merino. Ale teda i tu umělinu dle popisu výše. Sportovní umělé materiály mi nevadí.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 16:40

Černá kočka merino, bambus.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 17:31

Moja mama už robi nelogické veci, zabúda, už som sa s ňou aj na rovinu rozprávala  že by nebolo na škodu nejako sa dať skontrolovať na demenciu, Alzheimera, zatiaľ tvrdí, že netreba. A v týždni si robila test IQ na nete a niekde tam zadala číslo svojho mobilu, všetko tam odsúhlasila, a zrazu je prihlasena do nejakej aplikácie za 3,90€/týždeň. Písali sme mail na určenú adresu, odpísali jej milión pokynov, tak zajtra pôjde do o2 nejako vyriešiť. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 09:08

letfenixa Moje máma si před měsícem prý moc pěkně popovídala s operátokou a teď má novej tarif, volání, sms, internet a pravidelný výsledky UEFA za dost vysokou cenu. Já myslím, že v určitém věku ty omyly prostě přijdou. Synovec si teď po telefonu taky domluvil něco, co nechtěl a bylo to na základě rozmluvy, kdy vysloveně neřekl, že tu službu nechce a ať táhnou do horoucích pekel. 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 09:27

Kan a ešte ani to IQ nevie!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 09:49

letfenixa Njn. Já mám taky pocit, že už jsme s ní něco podobného řešili pár let zpět. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 12:08

letfenixa - je to smutné, ale, bohužial, časté. Máloktorý starý človek si prizná,že už by mohol patriť medzi tých naozaj starých nesvojprávnych ľudí . Je to tak, ale ak majú okolo seba potomkov, ktorí im môžu pomôcť, je to ešte  dobre , aj keď je pravdepodobné, že im za tú starostlivosť ani nepoďakujú .

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 12:15

Blanka už mám za sebou starostlivosť o babku. S otcom to od jeho porážky ide dole vodou. A keby nebola mama ultrakriticka, pomáham im viac.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 13:59

letfenixa - nie som vo vašom postavení, a tak si asi nedokážem predstaviť, všetko to, čo taká starostlivosť  pre opatrujúceho človeka znamená . Obdivujem !