Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Archivářka
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 12:29

Torrah a další

Zrovna na mě na fcb vykoukl nějaký Jakub Horák s výkřikem "Pád naší civilizace začal s antikoncepční pilulkou." Asi tak o tom ten bod 5 je.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 12:30
Reakce na Karja:

Torrah Mně kolikrát přijde, že jedno pěkný dvousloví obsáhne víc než dva odstavce. 

​tak nějak

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 12:32

Archivářka tak tak, a že jich tam podobných je.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 12:41

continuity Torrah vulgarity nemusím, na divadle mi dost hodně vadí, ale v tohle textu mi to přijde přiměřeně výstižné.

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 12:42

continuity taky mi prijde ze nema cenu pouzivat korektni slovnik, kdyz protistrana se vyjadruje jako hotentoti. Tomuhle aspon rozumi

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 12:47

Karja takovej konzervativni "tata" pro vsechny incely. Tradicni hodnoty, mysogynni nazory apod. Neni to nic novyho, naopak.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 13:03

711990 aha.....

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 13:16
Reakce na Jos:

continuity taky mi prijde ze nema cenu pouzivat korektni slovnik, kdyz protistrana se vyjadruje jako hotentoti. Tomuhle aspon rozumi

​A cílem toho porozumění je co přesně? Dostat protistranu alespoň trochu na svoji stranu a k pochopení mého nebo ji prostě urazit? 

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 13:29

continuity "b" je správně. A pak pištíme, že je společnost rozdělená

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 14:35

continuity nemuzu mluvit za autora sdeleni, neznam ho a cetla jsem to az tady. Jenom pisu, ze me ze me nepoburuje. A asi to ani nema nekoho presvedcovat, proste to je osobni sdeleni autora, ktere je znacne expresivni a miri na jeho sledovatele. No a? Mam se pohorsovat? Mel by to prepsat? Omluvit se protistrane? Nebo podle tebe jsou ty body zcestne? Nevim co po me konkretne chces. 

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 15:47
Reakce na Janulik03:

Môže sa mi ešte aj pokaziť plynový kotol?

​tak dneska tu byl pan Junkers a mám opraveno! teda ale peněz jak za kozu!

co u vás, už dobrý?

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 15:51

Jos

Dělej si klidně dal, co je v souladu s tvým přesvědčením. ja se jenom ptam, co je tam za motivace, protože porozumění to zcela jistě není. Soudím teda podle sebe, mě to dost odrazuje, i kdybych možná jinak dokonce souhlasila. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 15:52

Archivářka To je ten rozhovor s Radkinem Honzákem? ten si chci pustit o víkendu k práci.

Já bych ráda jen tak na okraj zmínila, že všechny ty šovinisty, misogini a incely vychovává první roky života matka, tudíš žena a myslím si, že ti malí zmetci maj v DNA zakodováno, že je budeme poslouchat a skákat jak oni pískaj. Takže, držte se ženy!

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 15:55

RoSa som rada, že máš opravene.

U nás pan prišiel, kotol naskočil, dala som mu za cestu a ked som sa vrátila dnu, už nešiel. Vypla som plyn a kurim v druhom kotli na drevo. Bude to na dlho, kotol má 24!!! rokov, tak ak nepôjde, do jari vydržíme s drevom, potom sa rozhodneme, co si zriadime. 

Syn navrhuje tepelné čerpadlo spolu so solarmi, montuje to, tak by to bolo za materiál, ale neviem či tieto obludy sa dajú vykurit s tepelným

Ale mohlo to ešte počkať,  stačia mi starosti s mužom 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 16:26
Offline Archivářka
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 16:42
Reakce na Kan:

Archivářka To je ten rozhovor s Radkinem Honzákem? ten si chci pustit o víkendu k práci.

Já bych ráda jen tak na okraj zmínila, že všechny ty šovinisty, misogini a incely vychovává první roky života matka, tudíš žena a myslím si, že ti malí zmetci maj v DNA zakodováno, že je budeme poslouchat a skákat jak oni pískaj. Takže, držte se ženy!

​no vlastně jo, týká se to rozhovoru s Honzákem, který jsem zatím neslyšela.Třeba ten rozhovor bude úplně o něčem jiném. Ale takhle vytržené z kontextu je to fakt děsná věta.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 17:07

Janulik03 dají ale ve zkratce:Pokud nemáte zateplený dum tak hodně nedoporučuji. Tchanovci pořídili a mají spotřebu malé elektrárny a taky je důležitý průměr trubek co jdou do radiátorů. To TČ vyžaduje menší pruner tak aby to bylo přínosné musí se vetsinou měnit celý otopny systém.

Offline Mha
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 17:27

Torrah

Podle mě tohle je právě důvod, proč spolu lidé  s rozdilnymi politickým názory nemluví (já bych teda s takovým člověkem polemizovat nechtěla, jestli to vůbec jde)

Nelíbí se mi forma a popravdě i části obsahu. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 17:27
Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 17:42

rysamona no to všetko vieme, preto sa do toho nehrnieme. Niečo vymyslieť musíme, ale dufam, že stačí na jar.