Kan ti operátoři to moc dobře umí, krásně povídat, nabízet, hlavně když vycítí trochu nejistotu. Já je vždycky na*eru sdělením, že mám služební telefon a nemám právo cokoli měnit.
Stěžovací vlákno
letfenixa našim jsem vždycky důrazně říkala, že nemají nic objednávat ani podepisovat bez mého souhlasu. Jednou teda ujeli a měnili dodavatele elektriky, samozřejmě za nějakého místního čudlu. Naštěstí původní smlouva byla sjednaná na mě, takže stačil jeden telefonát, že to neměli právo udělat.
Kokoska len toto je niečo cez operatora, bez podpisu. Dnes bola u zubára, tak v o2 nebola, ale prišiel jej obsiahly mail, čo má spraviť, akurát že nemá ani smartfon, v ktorom to má vykonať.
letfenixa vsadim se, ze je matka v klidu, smartfon mas prece ty, ne?
Kokoska tak to ja asi nejlepsi reseni, prevest si vse na sebe, ze?
Kokoska vieš čo, nie. Lebo to chce aj snímku obrazovky, tak zatial je to na nej, si to vyriešiť.
letfenixa jen aby jí ještě k tomu neprodali ten smartfoun ![]()
viktorka_od splavu to byla spis nahoda, jinak meli vsechno na sebe. Tata byl celkem uvazlivy a vetsinou si vsechno prostudoval, i ve vyssim veku, nebo se poradil. Ale tohle byl natlak stylem bud to ted podepisete a budete mit levnejsi a vyhodnejsi tarif, nebo uz priste sance nebude. Jenze ten tarif byl nejaky zavadeci a pak by to naskocilo na vyssi sazby nez meli. On mi teda tata pak hned volal, tusil zradu, tak se to jeste zavcas stoplo.
Môže sa mi ešte aj pokaziť plynový kotol?
Tak v o2 to všetko vyriešili za 5 minút ![]()
Janulik03 ach jaj, nepríjemné.
Janulik03 Velmi nepříjemné, soucitím.
Janulik03
teda to je nakažlivý, a to jsem o tom tady radši mlčela!!!
už druhý den čekám na termín, pan Junkers o mně ví, ale musí mě někam vecpat... eštěže máme ty kamna!

RoSa aj ty???? tiež mám šťastie, že druhý kotol je na drevo.
A stěžuji si na sebe, že jsem věřila, že ten pekelnej šašek s přehazovačkou se vrátí domů
(=do pekla). Lidi jsou asi všude stejní, blbí a pitomí...
A pak, že Amerika je země neomezených možností.
Tohle už hezky shrnula Philomena Cunk
Tiež ma ti Američania naštvali, a to hlavne preto, že si nevybrali iba pre seba, ale ich rozhodnutie má podstatný dosah na takmer všetko, čo sa udeje vo svete, a to teda nesľubuje nič dobré .
Blanka tak Američani fakt nejsou povinni zohledňovat při svoji volbě problémy Europy.
Myslím, že to tento týden vystihl Donald Tusk: doba politického outosourcingu je za námi.
Ja jsem spis zklamana. Jako mohlo by mi byt jedno, koho si zvolili, ale i kdyz pominu to liberal versus konzervativec, demokrat versus republikan, tak me desi ten obecny priklon k populistum. Proste v mem idealnim svete by nemel byt znovu zvolen clovek, ktery zpusobil utok na kapitol, kde i zemreli lide, ktery popira zakladni demokraticke principy zeme, kterou chce zastupovat, ktery zpochynuje volebni system, ze ktereho sam vychazi, jehoz priznivci organizuji hlidky domobrany u volebnich mistnosti, aby "hlidali regulernost voleb"... kdo ma jen plno silackych kecu a vsechno chce resit jednim telefonem, misto nejakeho realneho koncepcniho reseni...
Tak uvidime, s kym si ted bude pomerovat pindiky a co z toho obecne bude.
Zuzuli no asi tak![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí