Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 13:00

999 

Já chápu že se to musí udělat, teda že ti to nedá... ale pokud je to na mně - a taky bejvávalo - tak potom s dovolením i to načasování. Před večírkem ani bohovi, dyk bych tam usnula

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 14:21

999 si dobrá.

continuity ja teda keď "kopnem do vrtule", tak mam za pár hodin upratané, teda nevyberám sklo z pribornika, ale okná, podlahy aj spomínané schody do povnice, vratane okien v zimnej.

Podmienkou je byť sama doma, hudba podla môjho výberu a samozrejme hlavne chuť na to.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 14:29

Janulik03 hlavne keď ti do toho nikto nekeca.

Neznášam, keď robím niečo u našich a mama ma sleduje orlim zrakom a konentuje, ako by to ona urobila lepšie. A keď s tým seknem, má reči, čo sa urážam.

continuity presne. Ja si dám nákup doviezť a potom musím ísť do Lidla. A naviac zavreli kvôli rekonštrukcii Lidl v meste do konca novembra a do nového Lidla treba ísť autom, tam ani autobus nechodí

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 15:03

letfenixa Povahou jsem dost nesnesitelná (mám mít po kom - máma je generál), protože VÍM, jak se mají věci dělat SPRÁVNĚ (třeba nadávat myčka, nebo věsit prádlo) a mám tendenci to vyžadovat po rodině. Ale už trénuju na snášenlivou babku. Preferuju nákupy v Lidlu, ale manželovu oblibu Alberta nekomentuju. Hlavně že je nakoupeno. A taky jsem ještě nešla zkontrolovat, jestli správně naskládali dřevo pod přístřešek...

Jo, a mámu se mi teda podařilo vychovat - když mám pro ně něco udělat, tak je to po mém, pokud jejich specifická požadavek vyhodnotím jako zbytečný.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 15:06

Makara No a kdyby se ti nepodařilo u sebe potlačit, tak buď v klidu, vychovají si tě "mladý" 
(nebo se o to aspoň budou pokoušet, vlastní zkušenost)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 15:18

Janulik03 Já taky sakuprásk všechno, nedokáži si představit umýt okna a podlahu ne. A umývám podlahu i v technické místnosti kde je dlažba.  

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 15:57

Janulik03 Kan tak jsem prostě slabší kus. Já to dělám řekněme od desíti až do osmi večera klidně a jsem na konci dost kantare. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 16:01

Tak já podlahy myju jednou až dvakrát týdně, zatímco okna jednou až dvakrát ročně, ty dvě činnosti spolu nijak nesouvisí. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 16:58

Pinot Noir Tak já nepíšu, že to spolu souvisí, ale když myju okna, tak tu zem vysaju a vytřu. Prostě je ten úklid takovej komplexnější, odtahu sedačku, vysprchuji kvitka. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 17:08

999 Tak minimálně povlíkat asi ještě do Vánoc budeš!

Makara Věšet prádlo!! To neumí snad ani moje maminka pořádně!! Jenom já!

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 17:34

continuityJejda, nemyslela som to zle. Ani ako súťaž, skôr ako naviazanie debaty o upratovaní, ze je k tomu treba dobré podmienky, inak to je také z nutnosti. Mam rada ten pocit, sadnúť si s poharom niečoho do vonaveho, uprataneho a ono sa to zmeni prichodom ostatných členov.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 17:34

Aranel to jsem ráda, že mi aspoň někdo rozumí.

Kamarádka po mých stížnostech vždycky pronese něco ve smyslu, že můj muž musí mít svatozář.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 17:51

Makara Myčku a vysávání skousnu, že to není pinktlich podle mě, ale to prádlo prostě NE! Voni to různě krčej a nevyužívaj na 99 % "šňůry" sušáku a nevědí, co má bejt na ramínku, a...!!!

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 18:34
Reakce na letfenixa:

Neznášam, keď robím niečo u našich a mama ma sleduje orlim zrakom a konentuje, ako by to ona urobila lepšie. A keď s tým seknem, má reči, čo sa urážam.

sestro! Nebo mi to rovnou bere z ruky se slovy "já to radši udělám sama!"

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 18:36

Myrtila no to nie. Nikdy. Lebo 'musíš sa to poriadne naučiť '.

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 18:37

letfenixa Nevím, která varianta je teda horší

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 18:43

Myrtila určite moja. Lebo keď ja skončím so slovami, nech si to teda spraví sama, tak som drza a nedotkliva a musím sa to KONEČNE poriadne naučiť. A to hovoríme napr aj o umývaní riadu!

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 18:52

letfenixa No, každý má něco, já zase ve svém věku třeba neumím správně nakrájet brambory (moc na drobno!)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 19:10

Pinot Noir a já klidně umeju to okno jen z jedné strany, když už se mi z nějakého důvodu nechce/nehodí pokračovat

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 19:21

Evaeva já taky. Nebo prostě jedno okno a další zase za měsíc. Vlastně naposledy, kdy jsem měla umytá všechna okna najednou a z obou stran , to dělala úklidová firma, to je takových 7 let už.