Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 17:15

mitford sister rozumím ti a soucítím

konstruktivního nic nemám

Offline Maggie
24 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 17:16

mitford sister To je mi líto. Právo rozloučit se má každý, takže chápu tu bezmoc a vztek.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 17:17

mitford sister Je mi to lito a chapu te To rozloučení by pro mě taky hodně znamenalo a chtela bych tam být.

Online continuity
43195 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 17:22
Reakce na Malenge:

Karja souhlasím s tebou, že tůje je teď prostě potřeba hromadně hejtit. My jich máme fakt hodně, jako že třeba 30 metrů, už jsme je podědili a miluju je, mají přes 3 metry, chrání nám zahradu od silnice, nepropustí prach, špínu ani od aut odletující kamínky, dělají i protihlukovou bariéru, jsou  v různých odstínech zelené, naprosto nepotřebuju, aby kvetly nebo plodily a už vůbec nepotřebuju, aby pod nimi rostlo ještě něco. 

Ty smrky jsou tak fakt pěstovat si je buď na vánoční stromeček nebo na zátop do krbu...

​tchýně má taky 30m tújí. A nekvetou, neplodi, z čehož plyne, že se to pod nima nemusí hrabat a sbirat. V bezprostřední vzdálenosti má růže a nějaké další záhony. Všechno normálně kvete. 

Jako chápu třeba krásu magnolií, jenže teď si je vůbec neužije, protože na jaře je ještě v byte, a než to listí shrabu, docela se nadřu a zničím všechny cibuloviny, co jsou pod nima nasázený.

Jednu túji máme před oknem a v rámci toho nového trendu túje pryč, ji branime před půlkou sousedů. před oknem ji mám prosím pěkně akorát já + plus přerostla sousedům nad námi, tak jsem řekla, ať vezmou nůžky a ustřihnou vršek. Ten strom to zvládne, ale proč to brát u země? 

A před domem máme tři krásné jehličnany, huňaté, husté až úplně na zem. 

.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 17:24

Přišla jsem sem s úplně něčím jiným

notna ty jsi to byla, kdo chtěl vědět, jak bude pokračovat stavba na sousedním pozemku?

tak přišlo vyrozumění o pokračování řízení. Na většinu námitek reakce žádná, na některé vágní a na jednu docela komická. My v tom elaborátu argumentujeme, proč se nemůže jednat o kategorii osvitu 4 (málo světla) a protistrana: Litoměřice byly založeny v roce 1219, takže to do 4 (stísněné historické centrum) patří a nazdar.

no a přesto, že nemají povolení, tak začali dneska betonovat

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 17:33

Sakra už. V minulém týdnu jsem byla na nákupech, potřebuju větší velikost, takže jsem brala na zkoušení samé xl, 42, 44 pokud bylo a všechno bylo malý.

Tak jsem na AY naklikala x věcí, samá xl, xxl, 42, 44, kalhoty, džíny, prodloužené délky atd. A ono je to všechno obří.  Tak nevím teda, jsem tlustá nebo ne? Kde mám teda (nízkonákladově) nakupovat? Snad skončím v leginach nebo co

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 18:55
Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 19:24
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 19:42

mitford sister Popravdě řečeno - není nic konstruktivnějšího než se z toho všeho vzteku vypsat a vypovídat. A vědět, že je to standardní postup, to střídání smutku, vzteku, nevíry, obviňování (i sebe) ... možná několik koleček a pak přijde smíření. Teď je na to ale moc brzo. Upřímnou soustrast.

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 20:30
Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 20:31

mitford sister Bohužel mě nic konstruktivního nenapadá, tedy jen upřímnou soustrast .

K popisu reakcí zúčastněných, lidi nepředěláš a občas se člověk nestačí divit. Nerozčiluj se. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 20:44

mitford sister 

Mrzela by mě ta kamarádka resp. její konec, a ten tlustej blbec by mě pěkně naštval. No, je to pryč, stalo se a nedá se nic dělat... se s tim smiř - přeju ať je to co nejdřív a co možná nejlíp. Ať si ti "pozůstalí" trhnou.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 21:14

mitford sister uprimnou soustrast

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 21:24

OliveOyl podrobne rozebrání námitek bude na SU až bude vydávat povolení.  Teď je to jen sbírání podkladů. A co se týká osluneni- nové stavební předpisy výstavbu tak rozvolniny že se ještě Budem všichni divit.  Ale zahájení stavby bych hned naprášila na SU. Černý stavebníky nesnáším. 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 21:56

OliveOyl A co archeologie? Nahlásili stavbu na Archeologický ústav? Ne, že by to stavební úřady braly v potaz, ale pokud se nepletu, tak pro kolaudaci je mj. nutné ohlásit zahájení stavby. To jen, kdybyste potřebovali další argumenty. A pokud je to v jádru Litoměřic, tak tam určitě nějaké archeologickí terény budou. Akorát za jejich zničení jsou pokuty směšně malé.

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 22:15

@@@@@ díky všem

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 22:15

@@@@@ díky všem

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 01:34

mitford sister Nevím jestli už rozloučení proběhlo, ale možná bych se té organizátorce ozvala a poprosila ji, jestli můžeš přijít. Něco ve smyslu, že i když to nevypadá, měly jste spolu hezký vztah a i když se můžeš rozloučit v soukromí, raději bys to udělala v komunitě. Případě ji pozvat na kafe a aspoň si o ní promluvit a zavzpomínat. 

A upřímnou soustrast.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 01:58

OliveOylDík a jsem zvědavá na další vývoj. U nás poblíž prý tu původně přízemní budovu, která stavbou nabobtnala a trčí z lesa na sto honuů nakonec schválí dodatečně.

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 07:47

mitford sister upřímnou soustrast