mitford sister rozumím ti a soucítím
konstruktivního nic nemám
mitford sister rozumím ti a soucítím
konstruktivního nic nemám
mitford sister To je mi líto. Právo rozloučit se má každý, takže chápu tu bezmoc a vztek.
mitford sister Je mi to lito a chapu te
To rozloučení by pro mě taky hodně znamenalo a chtela bych tam být.
Karja souhlasím s tebou, že tůje je teď prostě potřeba hromadně hejtit. My jich máme fakt hodně, jako že třeba 30 metrů, už jsme je podědili a miluju je, mají přes 3 metry, chrání nám zahradu od silnice, nepropustí prach, špínu ani od aut odletující kamínky, dělají i protihlukovou bariéru, jsou v různých odstínech zelené, naprosto nepotřebuju, aby kvetly nebo plodily a už vůbec nepotřebuju, aby pod nimi rostlo ještě něco.
Ty smrky jsou tak fakt pěstovat si je buď na vánoční stromeček nebo na zátop do krbu...
tchýně má taky 30m tújí. A nekvetou, neplodi, z čehož plyne, že se to pod nima nemusí hrabat a sbirat. V bezprostřední vzdálenosti má růže a nějaké další záhony. Všechno normálně kvete.
Jako chápu třeba krásu magnolií, jenže teď si je vůbec neužije, protože na jaře je ještě v byte, a než to listí shrabu, docela se nadřu a zničím všechny cibuloviny, co jsou pod nima nasázený.
Jednu túji máme před oknem a v rámci toho nového trendu túje pryč, ji branime před půlkou sousedů. před oknem ji mám prosím pěkně akorát já + plus přerostla sousedům nad námi, tak jsem řekla, ať vezmou nůžky a ustřihnou vršek. Ten strom to zvládne, ale proč to brát u země?
A před domem máme tři krásné jehličnany, huňaté, husté až úplně na zem.
.
Přišla jsem sem s úplně něčím jiným
notna ty jsi to byla, kdo chtěl vědět, jak bude pokračovat stavba na sousedním pozemku?
tak přišlo vyrozumění o pokračování řízení. Na většinu námitek reakce žádná, na některé vágní a na jednu docela komická. My v tom elaborátu argumentujeme, proč se nemůže jednat o kategorii osvitu 4 (málo světla) a protistrana: Litoměřice byly založeny v roce 1219, takže to do 4 (stísněné historické centrum) patří a nazdar.
no a přesto, že nemají povolení, tak začali dneska betonovat
Sakra už. V minulém týdnu jsem byla na nákupech, potřebuju větší velikost, takže jsem brala na zkoušení samé xl, 42, 44 pokud bylo a všechno bylo malý.
Tak jsem na AY naklikala x věcí, samá xl, xxl, 42, 44, kalhoty, džíny, prodloužené délky atd. A ono je to všechno obří. Tak nevím teda, jsem tlustá nebo ne? Kde mám teda (nízkonákladově) nakupovat? Snad skončím v leginach nebo co ![]()
mitford sister Popravdě řečeno - není nic konstruktivnějšího než se z toho všeho vzteku vypsat a vypovídat. A vědět, že je to standardní postup, to střídání smutku, vzteku, nevíry, obviňování (i sebe) ... možná několik koleček a pak přijde smíření. Teď je na to ale moc brzo. Upřímnou soustrast.
mitford sister Bohužel mě nic konstruktivního nenapadá, tedy jen upřímnou soustrast
.
K popisu reakcí zúčastněných, lidi nepředěláš a občas se člověk nestačí divit. Nerozčiluj se.
Mrzela by mě ta kamarádka resp. její konec, a ten tlustej blbec by mě pěkně naštval. No, je to pryč, stalo se a nedá se nic dělat... se s tim smiř - přeju ať je to co nejdřív a co možná nejlíp. Ať si ti "pozůstalí" trhnou.
mitford sister
uprimnou soustrast
OliveOyl podrobne rozebrání námitek bude na SU až bude vydávat povolení. Teď je to jen sbírání podkladů. A co se týká osluneni- nové stavební předpisy výstavbu tak rozvolniny že se ještě Budem všichni divit. Ale zahájení stavby bych hned naprášila na SU. Černý stavebníky nesnáším.
OliveOyl A co archeologie? Nahlásili stavbu na Archeologický ústav? Ne, že by to stavební úřady braly v potaz, ale pokud se nepletu, tak pro kolaudaci je mj. nutné ohlásit zahájení stavby. To jen, kdybyste potřebovali další argumenty. A pokud je to v jádru Litoměřic, tak tam určitě nějaké archeologickí terény budou. Akorát za jejich zničení jsou pokuty směšně malé.
@@@@@ díky všem ![]()
@@@@@ díky všem ![]()
mitford sister Nevím jestli už rozloučení proběhlo, ale možná bych se té organizátorce ozvala a poprosila ji, jestli můžeš přijít. Něco ve smyslu, že i když to nevypadá, měly jste spolu hezký vztah a i když se můžeš rozloučit v soukromí, raději bys to udělala v komunitě. Případě ji pozvat na kafe a aspoň si o ní promluvit a zavzpomínat.
A upřímnou soustrast. ![]()
OliveOylDík a jsem zvědavá na další vývoj. U nás poblíž prý tu původně přízemní budovu, která stavbou nabobtnala a trčí z lesa na sto honuů nakonec schválí dodatečně.
mitford sister
upřímnou soustrast
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.