JankaM Radu nemám, ale rozumím, jsem na tom stejně. Mám stejnou velikost a teď jsem z e-shopů vesměs vracela, protože všechno bylo obří, musela bych si objednat asi S.
Stěžovací vlákno
JankaM oni to šijí jen tak od oka, mi připadá. Chtěla jsem ty extra široké džíny, vzala jsem v H&M do kabinky čtvery různé široké téže velikosti - do dvou bych se v pase vešla dvakrát, fakt nekecám, byly obří, u jedněch mi naopak v chybělo nejmíň 10 cm, a jedny jsem oblékla, zapnula, ale do pohodlí jim chyběl tak jeden, dva centimetry. Tak jsem nekoupila nic, protože mě ukrutně nebaví se zase obléknout, jít hledat jiné velikosti a absolvovat to celé znovu. Zvlášť v zimě.
OliveOylDík a jsem zvědavá na další vývoj. U nás poblíž prý tu původně přízemní budovu, která stavbou nabobtnala a trčí z lesa na sto honuů nakonec schválí dodatečně.
Klasika... nejdřív se staví, pak se shánějí razítka...
mitford sister Máš to těžké, já bych to udělala přesně tak jak píše Garfie, ne nijak ublíženě, že na tebe zapomněli, ale ozvat se a říct jak to máš. Ono asi už je po tom rozloučení, tak požádat tu známou o osobní schuzku, že je to pro tebe duležité, zda si nemůžete udělat čaj a nebo jít na procházku a popovídat si o tom.
mitford sisterčtu to až teď, upřímnou soustrast ![]()
Klasika... nejdřív se staví, pak se shánějí razítka...
Asi to vyjde i levněji. Kamarádi teď usilují o povolení a říkali, že architekt za přepracování plánů podle úřadu je stal už víc než pokuta těch, kteří v té ulici začali a podle svého.
JankaM Je v tom bordel i v ramci jedne znacky jak psala Pinot o HM, tak ja jsem takhle odchazela z Manga, rozdil dvou velikosti.
notna Jo, myslím, že to není výjimečné. ![]()
Ono jde o to, že pokud splní vše co jim zákon ukládá tak jim to nemůže nepovolit. Každopádně SU musí na základě podnětu zahájit kontrolu, následně pokud zjistí že byla stavba zahájena tak zastaví stavbu a nařídí odstranění a pokud si požádá o dodatečné tak povede řízení o dodatečné povolení. A vzhledem k tomu že to půjde všechno po novu tak, jak jsem psala výše, ty předpisy jako by nebyly. Jen je docela "pěkný" správní poplatek (30tisic u ostatní stavby což předpokládám že je). A pak pokuta.
OliveOyl hele staví jednou větou. Oznamuji, že na pozemku.... byla dle mého názoru zahájena stavba bez povolení. A přiložit fotku. Pokud betonuji tak je to jasný.
Garfie KarjaOno uz to proběhlo před tejdnem... Já s tou ex (teda ani jednou z nich) nechci vyhledávat žádný kontakty a něco řešit. S jednou se známe jen velmi letmo, já j znám spíš jako veřejně známou osobu, s druhou se znám samozřejmě dobře, ale žádný extra vztah to není... To jen na vysvětlenou, to jste nemohly vědět. Nějak se s tím poperu, časem se ke mně dostanou určitě i nějaký informace. Díky!
RoSa panebože, jenom to ne! Kdokoliv, kdo by o něm uvažoval, nechť se na mě obrátí, ráda mu tento zázrak vymluvím. Zlaté túje.
ja si moc dobre pamatuji tvé trampoty s turkestanskym morem:) ale já osobně na něj nedám dopustit. Rychle to roste, když se věnuje člověk střihu, tak je to pěkné huste, zelené az do půlky listopadu a snese to i poměrně suche podmínky. No a jednou za rok to prostě dramaticky ostříham a spalim na ohni. A na metry toho máme také hodně, asi 75m:) ale tisíckrát lepší než tuje a smrcky
Muslik no já v Praze na sídlišti oheň dělat nemůžu. A na odvoz jsme 2x ročně museli objednat náklaďák, ale bylo to stejně málo, lepší by bylo stříhat to tak 4x ročně. Jednou za rok si to neumím představit, vždyť to vyrostlo o metr za měsíc, když pršelo, tak i o dva. Měli jsme toho 50 metrů cik cak ve dvou řadách.
mitford sister upřímnou soustrast..
Úplně tě chápu, rozloučení je důležité, aspoň pro mě určitě..
mitford sister dočitam pozdě...a lituji Tě, snad se časem dozvíš,co potřebuješ a díky čemu to v sobě uzavreš![]()
Stezuju si, ze mi v baliku z COS chybela jedna polozka, svetr na ktery jsem se tesila.
Napsala jsem jim mail, uvidim, jestli se s tim da neco delat.Mrzi me to, penize uz si strhli.
Včera mi přišly tři balíčky do boxu zásilkovny a ten jeden box nešel otevřít. Ani s aplikací, ani s pomocí kódu. Vždycky to tak nějak zaškrundalo a nic. Zkoušela jsem to víckrát. Na zásilkovnju jsem nahlásil problém. Bojím se aby to neposlali zpět.
A ja jsem prisla k Alzaboxu, jinemu nez jsem puvodne chtela a kam mi to preposlali, v mobilu kod s kombinaci cisel a pismen a na displeji boxu jen cislice. Po chvili paniky jsem si teprv vsimla, ze se to da prepnout na pismenkovou klavesnici
Budiz mi malou omluvou, ze se mi to u zadneho boxu zatim nestalo, vzdycky byly v kodu jen cislice.
ježišmarjá, to mi snad ani nevyprávějte! já dostala včera mail, že mi zásilku posílaj do PPL-boxu a ne na výdejnu! v životě jsem u těch beden nebyla!! hrozně se bojim už teď... naštěstí je to furt na cestě, asi ta kalamita... jak dlouho má člověk na vyzvednutí? asi moc dlouho ne, co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí