Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 08:03

JankaM Radu nemám, ale rozumím, jsem na tom stejně. Mám stejnou velikost a teď jsem z e-shopů vesměs vracela, protože všechno bylo obří, musela bych si objednat asi S.

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 08:34

JankaM oni to šijí jen tak od oka, mi připadá. Chtěla jsem ty extra široké džíny, vzala jsem v H&M do kabinky čtvery různé široké téže velikosti - do dvou bych se v pase vešla dvakrát, fakt nekecám, byly obří, u jedněch mi naopak v chybělo nejmíň 10 cm, a jedny jsem oblékla, zapnula, ale do pohodlí jim chyběl tak jeden, dva centimetry. Tak jsem nekoupila nic, protože mě ukrutně nebaví se zase obléknout, jít hledat jiné velikosti a absolvovat to celé znovu. Zvlášť v zimě. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 08:43
Reakce na notna:

OliveOylDík a jsem zvědavá na další vývoj. U nás poblíž prý tu původně přízemní budovu, která stavbou nabobtnala a trčí z lesa na sto honuů nakonec schválí dodatečně.

​Klasika... nejdřív se staví, pak se shánějí razítka...

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 09:00

mitford sister Máš to těžké, já bych to udělala přesně tak jak píše Garfie, ne nijak ublíženě, že na tebe zapomněli, ale ozvat se a říct jak to máš. Ono asi už je po tom rozloučení, tak požádat tu známou o osobní schuzku, že je to pro tebe duležité, zda si nemůžete udělat čaj a nebo jít na procházku a popovídat si o tom.

Offline continuity
43196 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 09:07

mitford sisterčtu to až teď, upřímnou soustrast

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 09:36
Reakce na Aranel:

​Klasika... nejdřív se staví, pak se shánějí razítka...

​Asi to vyjde i levněji. Kamarádi teď usilují o povolení a říkali, že architekt za přepracování plánů podle úřadu je stal už víc než pokuta těch, kteří v té ulici začali a podle svého. 

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 09:39

JankaM Je v tom bordel i v ramci jedne znacky jak psala Pinot o HM, tak ja jsem takhle odchazela z Manga, rozdil dvou velikosti.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 09:46

notna Jo, myslím, že to není výjimečné.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 09:59

rysamona neoficiálně jsem to naprášila včera, oficiálně to udělám dnes, jenom tomu musím dát nějakou inteligentní formu, což úplně neumím.

Jinak mám ze slov paní úřednice dojem, že má v úmyslu to povolit 

brrr manžel chce jít na stavební úřad zítra, dám mu to za úkol

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 11:10

OliveOyl

Ono jde o to, že pokud splní vše co jim zákon ukládá tak jim to nemůže nepovolit.  Každopádně SU musí na základě podnětu zahájit kontrolu, následně pokud zjistí že byla stavba zahájena tak zastaví stavbu a nařídí odstranění a pokud si požádá o dodatečné tak povede řízení o dodatečné povolení. A vzhledem k tomu že to půjde všechno po novu tak, jak jsem psala výše, ty předpisy jako by nebyly. Jen je docela "pěkný" správní poplatek (30tisic u ostatní stavby což předpokládám že je). A pak pokuta. 

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 11:11

OliveOyl hele staví jednou větou. Oznamuji, že na pozemku.... byla dle mého názoru zahájena stavba bez povolení.  A přiložit fotku. Pokud betonuji tak je to jasný.

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 11:37

Garfie KarjaOno uz to proběhlo před tejdnem... Já s tou ex (teda ani jednou z nich) nechci vyhledávat žádný kontakty a něco řešit. S jednou se známe jen velmi letmo, já j znám spíš jako veřejně známou osobu, s druhou se znám samozřejmě dobře, ale žádný extra vztah to není... To jen na vysvětlenou, to jste nemohly vědět. Nějak se s tím poperu, časem se ke mně dostanou určitě i nějaký informace. Díky! 

Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 15:11
Reakce na Pinot Noir:

RoSa panebože, jenom to ne! Kdokoliv, kdo by o něm uvažoval, nechť se na mě obrátí, ráda mu tento zázrak vymluvím. Zlaté túje.

​ja si moc dobre pamatuji tvé trampoty s turkestanskym morem:) ale já osobně na něj nedám dopustit. Rychle to roste, když se věnuje člověk střihu, tak je to pěkné huste, zelené az do půlky listopadu a snese to i poměrně suche podmínky. No a jednou za rok to prostě dramaticky ostříham a spalim na ohni. A na metry toho máme také hodně, asi 75m:) ale tisíckrát lepší než tuje a smrcky

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 15:28

Muslik no já v Praze na sídlišti oheň dělat nemůžu. A na odvoz jsme 2x ročně museli objednat náklaďák, ale bylo to stejně málo, lepší by bylo stříhat to tak 4x ročně. Jednou za rok si to neumím představit, vždyť to vyrostlo o metr za měsíc, když pršelo, tak i o dva. Měli jsme toho 50 metrů cik cak ve dvou řadách.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 17:12

mitford sister upřímnou soustrast.. Úplně tě chápu, rozloučení je důležité, aspoň pro mě určitě..

Online stes
9305 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 02:42

mitford sister dočitam pozdě...a lituji Tě, snad se časem dozvíš,co potřebuješ a díky čemu to v sobě uzavreš

Offline Antje
příspěvků moje polička 06. prosince 2024 16:35

Stezuju si, ze mi v baliku z COS chybela jedna polozka, svetr na ktery jsem se tesila.

Napsala jsem jim mail, uvidim, jestli se s tim da neco delat.Mrzi me to, penize uz si strhli.

Online Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 17:06

Včera mi přišly tři balíčky do boxu zásilkovny a ten  jeden box nešel otevřít. Ani s aplikací, ani s pomocí kódu.  Vždycky to tak nějak zaškrundalo a nic. Zkoušela jsem to víckrát. Na zásilkovnju jsem nahlásil problém. Bojím se aby to neposlali zpět. 

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 18:24

A ja jsem prisla k Alzaboxu,  jinemu nez jsem puvodne chtela a kam mi to preposlali, v mobilu kod s kombinaci cisel a pismen a na displeji boxu jen cislice. Po chvili paniky jsem si teprv vsimla, ze se to da prepnout na pismenkovou klavesnici Budiz mi malou omluvou, ze se mi to u zadneho boxu zatim nestalo, vzdycky byly v kodu jen cislice.

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 19:19

ježišmarjá, to mi snad ani nevyprávějte! já dostala včera mail, že mi zásilku posílaj do PPL-boxu a ne na výdejnu! v životě jsem u těch beden nebyla!! hrozně se bojim už teď... naštěstí je to furt na cestě, asi ta kalamita... jak dlouho má člověk na vyzvednutí? asi moc dlouho ne, co?