RoSa mela by ti prijit sms, kde to je napsany.
Stěžovací vlákno
RoSa v boxu bývá na vyzvednutí dva dny. A já zrovna dneska nadávala, že místo do boxu, co máme sto metrů od domu, my ppl doručilo zásilku do výdejny s pochybnou otvírací dobou o tři stanice metra vedle ;o)
Já to zkusila a přišlo mi, že mám na vyzvednutí asi 3 vteřiny, ve kterých jsem hlavně hledala, kde je ten pitomý urnový uzávěr.
Ale to neber jako strašení, to je spíš tak, že já jsem zmatkař.
Mha kdo je připraven, není překvapen ![]()
no netěšim se na to....
Mha ta schránka se sama otevře, ale zavřít se neumí, máš na to času, kolik chceš RoSamně to přijde mnohem pohodlnější, nejseš vázaná otvírací dobou, nestojíš frontu,... Bude to v pohodě. Já jinak skoro neobjednávám a žádný problém si nepamatuju. Akorát jednou při vrácení, děti přibouchly dvířka ještě než tam muž strčil ten balík. Ale nějak to vyřešili s operátorem.
Mha boxove dvierka sa otvoria samé a zatvaraš ich ty, takže času na vybratie máš habadej.
Mha RoSa teda nechci vás strašit,ale stalo se mi u boxu Zásilkovny...přifrčela jsem autem a stáli tam dva malí kluci,asi 8 let...otevřu si box a kluci:...jééé,paní,vy máte hezký auto...co je to za značku?..a ono jich moc nejezdí,žejoooo?....No,takže paní polichocena a začala jsem si s nimi povídat a....ejhle!!...box se SÁM zavřel-i se zásilkou uvnitř![]()
....ale nebojte,jde to otevřít znovu![]()
a asi nějakej teleskopickej klacek nebo štokrle s sebou, co?
RoSa žádná panika, za mě nejpohodlnější způsob, dokonce jsem ani nikdy nepotkala box, kde bych nahoru nedosáhla, bude se ti to líbit ![]()
RoSa Záleží jak jsi vysoká :o) Ale já to teď po zdejší debatě obhlížela a problém jsou asi fakt jenom boxy od Alzy, protože mají tu horní řadu schránek nejvýš. Všem ostatním začíná ta nejvyšší řada níž.
S tím neotevřeným boxem Zásilkovny se mi to stalo, asi byl nějaký zaseknutý. Napsala jsem jim to a oni, že to nechají zkontrolovat a potom mi psali kam to chci znovu doručit a pro ověření chtěli vědět co bylo v balíku. Ale celé to trvalo dost dlouho, tak deset dní asi, protože to nemohl udělat kurýr, ale nějaký technik, který se k tomu boxu dostal snad za týden.
Musim to srm napsat nebo se zhadam osklive s muzem a to nechci. Chci si s nim promluvit v klidu.
Pracuju, studuju ne uplne snadnou VS, mam 2 dospivajici deti, ktere sice uz dojdou domu a na krouzky bez doprovodu, ale zase maji jine starosti a potreby, domacnost... potrebuju taky pecovat o sve fyzicke i psychicke zdravi. No a nejak zacinam pozorovat, ze muj muz se prestal zapojovat. Pritom zrovna tohle jsem nikdy neresila.
Vcera jsem ze skoly letela do sve skoly, kolem pul seste mi muz pise, co bude k veceri, ze doma nic neni. Jako vazne?! Sam prisel domu ve ctyri. Tak jsem sla jeste nakoupit. Prijdu domu, doma vybuch, dite u telky kouka na kraviny a muz maluje obraz!
Dnes odjel na nakup, i kdyz mu rikam, ze objednam rohlik. Ne v Kaufu maji tohle a tohle... ok beru to.
Jdu detem zehlit kroje na vystoupeni. Odkapavaly od skrobu ve sprchaci v detske koupelne, pak se tam i susily. Muz tam byl nekolikrat, deti samozrejme tez. Nikdo mi nemohl sdelit, ze je jeste jedna sukne namocena ve skrobu, pripadne ji povesit. Takze me to rozlitilo jako san - musim opravdu myslet na vse?
Nejhorsi je, ze takhle to u nas nikdy nefungovalo, opravdu jsme se o tu mentalni zatez kolem deti a domacnosti delili, na tohle nejsem absolutne zvykla.
Lamicka Takhle se to může stát... aktuálně jsi v situaci žáby v hrnci. Zatím to jen mírně hřeje...
Tak v klidu, říkáš? V tom případě se doporučuje sepsat si to na papír a probrat jeden bod po druhým. Jen nevím, jestli to funguje, já měla zatím jen body v mobilu (dva a u obou jsem řvala) ![]()
A posílám povzbuzujícího smajlíka (ten tu ale není, tak si ho představ) ![]()
Lamicka Udělala si chybu, žes nakoupila. Já bych na to manzelovo psaní asi odpověděla, že jestli doma není nic k jídlu, tak se nevracím. Zatím přece nějakým kouzlem vždycky bylo, že jo? Že jo!
Lamicka chápem tvoje rozhorčenie, ale včera by som nakúpiť nešla, keď on bol doma. Držím palce na kľudný rozhovor ![]()
Samantha ja uz se prave jednou uvarila
tak si prave dost hlidam hranice. V praci i doma. Posledni tydny to nejak ve mne bubla a vim, ze musi nastat zmena, jinak to blbe dopadne. Pitome je, ze muz mi driv opravdu pomahal, uplne automaticky. No a ted nejak... ehm... zpohodlnel?
Body na papiry je dobry napad.
Diky ![]()
Lamicka No, ono to taky může být způsobeno tím, že se blíží Vánoce.
Stres - kladný či škodlivý číhá za každým adventním věncem ![]()
Lamicka rozhodně bych s rozhovorem počkala, až budeš v klidu. Nejspíš si to neuvědomuje. Ale nenech to být ![]()
Lamicka nebo má pocit, že jak už jsou děti velký, že vlasně není s čím tak moc pomáhat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí