Já si myslim, že pokud je člověk pořádkumilovnej a netrpí takovou tou selektivní slepostí a sklonem k lenosti, tak trochu tahá za kratší konec provazu, zvlášť když narazí na někoho, kdo toho rád využije...(nemyslím to nějak zle!) Plus já třeba moc tu sebevymezovací komunikaci neumim, spíš to dusim a pak jednou za čas vybuchnu..
Stěžovací vlákno
Karja já z toho úkolování úplně rostu! Ale prostě je to tak, že pokud si o pomoc neřeknu, tak se sama neobjeví.
Ounz Jo to máš pravdu! Navíc u nás je to dáno tím, že já jsem doma pořád,ono když priletis domu večer, tak mi přijde, že je ti to nějak jedno, když zase ráno vypadnes, ale jak v tom máš být, moc to vidíš;-).
Ounz Ja treba dost narazim tim, ze jsem byla driv stejna, jak popisujes. Proste mi to nevadilo. Ale jak bydlim ve vlastnim, postupne rekonstruovanem, s ditetem...tak mi to vadi. A uplne se to nepotkava s protejskem. Kdyz deset patnact let jsem byla neresicka.
JosOno, jestli to nebude i věkem:D Já si pamatuji, jak si pamatuji na mámu, jak uklízela, nic s námi pořádně nedělala a teď mám dost podobný hemzy:D,Jakože počkejte, musím tohle, musím tamto, furt něco...:D
Evaeva Jo, pár dlouhodobých úkolů tu je, jmenovitě čistit kočičí záchody a jeden dceřin odpolední kroužek.
Zkoušela jsem, aby každý večer zapnul myčku (chodí spát později než já), ale to úplně neutkvělo.
Já vím, že to nedělá schválně, ale to úkolování je otravný.
Mohučankamůj muž vždycky říká, že to musí mít napsaný na papíru a mít na viditelném miste:D. Tak jedině tak?
Karja no samozrejme pravdu mas
. A kolobeh se uzavrel, protoze mama jako freneticka uklizeci maniacka ma domana duchod celkem bordel. Psi muzou vsude, takze chlupy a prach.
JosPřesně, přesně:D. Jakože moje máma asi nebyla zas takový extrem, to teď vidim třeba u svých známých, ale asi přesně jak uklízela po mém tatovi, co je nepořádnéj, tři děti, tak to prostě vypadalo, že furt uklizime něco. Což je teď u nás doma dost obdobne. A teď v posledních letech přesně klidek, zahradu tak nárazove, část ji zarostla, nepřijde mi, že by ji to štvalo, v baráku já mám věci ve dvou místnostech, děti ji tam tahají krámy různe po baráku, i vidíš v koutě kolikrát pět plyšáků, v jiném zase něco jiného a je jí to jendo;-). Takže asi čekáme na důchodu?:D
Evaeva Bohužel já to nesednuti dost chápu:D:D
Ounz Jo to máš pravdu! Navíc u nás je to dáno tím, že já jsem doma pořád,ono když priletis domu večer, tak mi přijde, že je ti to nějak jedno, když zase ráno vypadnes, ale jak v tom máš být, moc to vidíš;-).
nikoli! U nas pracuje z domu muz a ja jsem ta, komu vadi neporadek. Mne pak prijde, ze domu chodim akorat uklizet. Jakoze vecer do jedenacti civilizuju domacnost, rano vypadnu z +- uklizeneho domu, ale vracim se do neporadku (na stole binec od jejich snidane a tak). Oni jsou proste moc doma, zadne 9-17 v kancelari, na krouzcich ci v druzine. Mne ten neporadek vadi i tech par hodin, co doma jsem. Ale i chapu, ze za detma muz nemuze behat cele odpoledne s mopem, kdyz pracuje, to bych taky nezvladala (ale treba ta pracka, mycka a pretekajici odpadky me stvou, ze cekaji na me).
Jos no jo, pokud to není ten typ, co se tak nějak samozřejmé dělí o práci, tak asi bude těžký se vymezit..
Karja děláte si to sami
Jakože tady je večer samozřejmě taky co dělat, ale když si potřebuju odpočinout, tak si odpočinu, to má přednost.
EvaevaMně vadí ráno vstávat do nějakého většího bince, chci mít tu kuchyni prostě uklízenou, pak se to táhne v podstatě až do dalsiho odpoledne no:D
Karja tady je bordel furt všude
Ale jo, kuchyni uklízíme každý večer, to je ten z úkolů, co se snažíme udělat než jdou děti spát. Občas se ale stane, že je plná myčka a nevleze se všechno, tak to čeká do rána.
Garfie KarjaOno uz to proběhlo před tejdnem... Já s tou ex (teda ani jednou z nich) nechci vyhledávat žádný kontakty a něco řešit. S jednou se známe jen velmi letmo, já j znám spíš jako veřejně známou osobu, s druhou se znám samozřejmě dobře, ale žádný extra vztah to není... To jen na vysvětlenou, to jste nemohly vědět. Nějak se s tím poperu, časem se ke mně dostanou určitě i nějaký informace. Díky!
Pochopila jsem o koho jde a moc mě to mrzí. Setkala jsem se s ní jednou, byla to inspirativní žena. Ta zprava mě taky zaskočila, taky jsem lehce šmejdila v mediálním prostoru po více informacích (proč, jak, ačkoli to jak mi zas tak kruciální nepřišlo), taky mam u sebevražd snahu si to nějak racionalizovat, pochopit co se stalo, ale asi to stejně neni reálné. Držím palce, at se ti podaří najít nějaký vhodny způsob rozloučení
Na hřbitovy (za blízkými) nechodim, ale v tomhle pripade by to možná mohlo pomoct ...
Evaeva Tak to ja si taky sednu. To se neboj. Ale...pak jsem nastvana sama na sebe, ze jsem desne nevykonna a prokrastinuju. Mezitim samozrejme sjedu x IG videi s nacancanou domacnosti. A frustrace je na svete ![]()
Mohučankamůj muž vždycky říká, že to musí mít napsaný na papíru a mít na viditelném miste:D. Tak jedině tak?
Anebo přejít na taktiku koček: když nejsou vyčištěné jejich záchody, ve tři ráno se postaví za dveře do ložnice a mňoukají tak dlouho, dokud muž nevstane, nedojde do sklepa a nevyčistí je. Tak to se naučil rychle ![]()
Jos jo tyhle výčitky, tak to nemám
I jak se na ig občas objevují ty cizí bordely, jakože to taky nemají doma pořád všechno pěkný, tak na to se vůbec nechci koukat. Mně cizí bordel vůbec netěší, já totiž ten náš umím vytěsnit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí