Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 13:25
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva ne celej den den za dnem, spis je hodne bere ven, kdyz je ma na starost. Plus teda ony se s nim doma chovaj jinak, bordel delaj, ale samy, ne jemu neustále za krkem, takze on u toho stihne občas i neco kloudnyho udelat, nedelaj mu 60x za minutu mami, mami, mami, mami, mami 

(coz teda delaj, i kdyz jsme vsichni doma a ja nahore v patre, dite, stojící pul metru od otce, kterej si nerušeně čte, řve: mami, mami?, mami!!!!!!! A ja shora z patra řvu : Zeptej se tatinka!!!!!

To je ale úplně přesné a teda šíleně mě to štve.

Offline Kokoska
35034 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 13:29

Potrefenáhusa moje deti taky vic visely na mne, on to jejich tatinek s nima nejak moc neumel, ty jeho zabavy byly takovy drsnejsi. Treba kdyz drzel ditko za nozicky z balkonu nebo jel se sportakem v parku do zatacek a dite viselo za ksiry z kocaru. Kdyz po nem deti neco chtely, tak je vetsinou sprdnul, ze to neumej samy. A pak sprdnul me, proc jim delam porad svaciny do skoly a jemu ten chleba nenamazu.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 14:06

Marodim..

Letité problémy, bolesti kyčlí apod mají konečně příčinu.

Teď jsem se dozvěděla, že před 1,5 rokem. V březnu 23, jsem měla boreliozu.

A teď ji mám tedy chronickou.

Výsledek se někde zatoulal a dr. to zjistila až teď. Když jsem se k ni opět dostala.

Sotva lezu bolesti kyčlí a SI, strašně mě bolí ruce a prsty. Nemůžu nic dělat. Myšlení bolí, paměť vypadává.

Prý ukázkový postboreliovy a unavovy syndrom.

Takže teď atb, další léky a pomaličku, po svátcích, začnu s rhb.

Kontrola koncem února. Prognóza nejistá.

Prostě je to naprd.

A navíc, bez pohybu, pěkně tloustnu, tedy já i čuby

Děkuji, ulevila jsem si.

Online stes
9308 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 14:10

Dadoo tak to tlapkam a ztracený výsledky,to je tedy na žalobu skoro. Držím palce.

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 14:14

Ja teda celkem koukám, jak je to obskakování rozšířené. 

U nás v širé rodině všichni chlapi umí vařit a chleba si sami namažou. Táta normálně chodil do samosky, večeři nám udělal, dokonce měl a doteď má, některá vyhrazena jídla. Třeba si neumím představit, že by máma dělala halušky nebo palačinky. 

Muž to má podobně, tuhle jsem byla pryč a dělali s dětma pizzu z kynutého těsta. 

Já teda nezvládám tu domácnost udržet v azuru, protože jsem furt někde, dlouho v práci. Pokud nechtějí shnít ve špíně, musí se prostě přičinit. Teď jsem ho zanechala v totálně zaneradene kuchyni, protože jsem se kousla a něco upekla, akorát už jsem nestíhala uklidit. Ještě Mac plánu povlect a vyprat to prádlo. To by byla i moje rada Lamickaprostě se kousnout a některé věci přestat dělat. 

To dohadování k ničemu nevede (alespoň u nás ne), ale když chlap vidí, že nestíhám, nebo prostě už se mi nechce, normálně vstane a funguje. Někde jsem cetla,že občas to tak chlapi mají, že dokud žena maká bez řečí, mají pocit, že ta rovnováha je vychýlená směrem k jejím benefitum - jinak by se přeci ozvala nebo s tím přestala. No tak u nás to platí úplně přesně.

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 14:20
Reakce na Mohučanka:

mojí mámu málem ranila mrtvice, když zjistila, že pokud má můj muž hlad, musí si namazat ten chleba sám

​Tak stádium namazání chleba u nás taky proběhlo, a pak další level byl, když mamka zjistila, že co se týče péče o děti, nestojím muži pořád za zády a nehlídám, jak o ně pečuje. A že když jsou spolu na zahradě, opravdu to nejsem já, kdo řeší, jestli náhodou není natolik zima, že by dítě mělo mít čepici, nebo mu neběžím zkontrolovat, jak má dotažený boty

Teď u nás byla na pár dní po porodu a manžel mi až zpětně řekl, že mu pořád stála za krkem a pozorovala, jak se stará o mimino, jestli to dělá dobře. On to teda bral tak, že se tomu zasmál, já bych asi brzo vypěnila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. prosince 2024 14:22

Myrtila taková byla naše babička. Mojí mamku kontrolovala, jestli mému muži dobře ohřívá polívkuTo už teda ani ona nevydržela. Natož, aby dovolila muži si jí ohřát sám

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 14:27

Kan väčšinou si to musí odpratat sám, niekedy nemám na to jeho upratanie nervy. Ale ako to tu čítam, tak v 8 rokoch sa vie o seba postarať viac ako niektorí dospelí,  včera prezliekal periny.

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 14:29

Evaeva No, ona to mamka dělá nám všem, už jsem s ní o tom měla nedávno debatu, jak moc je mi to nepříjemný, takže u mě se teď celkem drží, ale celkově se tomu vyhnout nedovede. Tak aspoň že v naší domácnosti to teď cílí na toho, kdo to zvládne s klidem ignorovat

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. prosince 2024 14:52

Evaeva to je strasny. Tak moje babi byla sileny general. Sice tvrdila, jak je muz hlavou rodiny, ale druhym dechem dodavala (svymi ciny) ze ona tou hlavou otaci. Takze deda si sice jidlo nevaril, ale protoze k tomu nemel povoleni a smel akorat hlidat troubu, hnist testo nebo krajet brambory . Penize mu sebrala hned, o veskerych financich rozhodovala ona. Rozhodovala, co se koupi, co je potreba opravit i kdy je deda unaveny a ma jit spat. Chudak. Takze tata se vzbouril, navic je dost jeji kopie a ja tak z poloviny taky. Kdyz narazis na tqkove protivniky, ti te poslouchat nebudou...No a s mym vyberem partnera byla babi nakonec tez hrube nespokojena. Na jeji pomery byl muj muz moc sobestacny a neochotny se podelit o zdroje. Rozumej, sice solidni inzenyr ale ne hodny trouba. 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 15:06

Pamatuji tady tu diskuzi o tom, že teorie Tigra je pro ženy urážlivý film. Když to tady čtu o těch babičkách, ani mi nepřijde. Tatova ségra + její máma (tatova nevlastní) je na moje poměry hodně generál. Všichni chlapi kolem pod pantoflem, ale teda těchto kvalit nedosahují ani jedna. Jako v krizi se to hodí, o tom žádná. Během covidem teta zásobila rouškami + zajistila naočkování celé rodiny do šestého kolene, ale v době míru bych si to snad i odpustila.

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 15:13

Dadoo to mi je moc líto.

Vím, že je to tady docela kontroverzní téma a nevím jak to máš s alternativními směry v léčbě, ale u těchto chronických stavů mi 2x v životě pomohla homeopatie. Není to lék na všechno, třeba migrény se nezlepsili. rozumný homeopat ti určitě nebude vysazovat klasickou léčbu, takže za vyzkoušení by to možná stálo. 

Offline Janulik03
20316 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 15:15

Dadoo tak to teda je na hov..

Bože, nech ti aspon lieky zaberú, nech príde úľava a s rhb držím palce. Nechápem ako sa niečo také môže stať 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 15:18

Dadoo Držím palce, ať léčba zabere.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 15:52

letfenixa To teda dokáže, se postarat.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 15:59

Dadoo mrzí ma tvpja zdravotná nepohoda , a pripájam sa ku continuity s návrhom na nejakú alternatívnu formu, minimálne tá homeopatia je dobrý nápad 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 08. prosince 2024 16:35

Dadoo uff, tak to je fakt na pytel. Hodně štěstí na lékaře, ať zabere co má.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 16:51

Dadoo držím palce, ať léky zaberou!!

Offline Lenka22
2660 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 17:36

Dadoo 

Bude to dobrý!

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 18:04

Dadoo drž se, tohle je na pytel, ale bude líp, určitě! Jen to neuchvátej. Odpočívej a nesnaž se to přemáhat.