Ja teda celkem koukám, jak je to obskakování rozšířené.
U nás v širé rodině všichni chlapi umí vařit a chleba si sami namažou. Táta normálně chodil do samosky, večeři nám udělal, dokonce měl a doteď má, některá vyhrazena jídla. Třeba si neumím představit, že by máma dělala halušky nebo palačinky.
Muž to má podobně, tuhle jsem byla pryč a dělali s dětma pizzu z kynutého těsta.
Já teda nezvládám tu domácnost udržet v azuru, protože jsem furt někde, dlouho v práci. Pokud nechtějí shnít ve špíně, musí se prostě přičinit. Teď jsem ho zanechala v totálně zaneradene kuchyni, protože jsem se kousla a něco upekla, akorát už jsem nestíhala uklidit. Ještě Mac plánu povlect a vyprat to prádlo. To by byla i moje rada Lamickaprostě se kousnout a některé věci přestat dělat.
To dohadování k ničemu nevede (alespoň u nás ne), ale když chlap vidí, že nestíhám, nebo prostě už se mi nechce, normálně vstane a funguje. Někde jsem cetla,že občas to tak chlapi mají, že dokud žena maká bez řečí, mají pocit, že ta rovnováha je vychýlená směrem k jejím benefitum - jinak by se přeci ozvala nebo s tím přestala. No tak u nás to platí úplně přesně.