Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 20:23

bublifuk hele nevím co se děje. Ale tento týden je fakt na prd.

V pondělí z minuty na minutu skončil jeden kolega ve Vídni a to tak, že jsem se s ním v 12,30 domluvila na posunu schůzky a v 13,30 už jsem ho nesehnala. 

Druhý skončil v pondělí ze dne na den tady v Česku 

Offline Kokoska
35034 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 20:27

bublifuk co to je a proc tam jsi? A musis tam byt? Asi jsem neco preskocila. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 20:29

rasaNorimozna je vystresla z toho rozvodu, to bude zas dobry

continuity jo taky mam dojem ze je neco hodne hustyho ve vzduchu:-/

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 20:30

continuityJá jsem četla skočil ve Vídni, takže to vlastně není ještě tak zlé!

To je prostě prosinec, to říkám furt!

Online Ounz
20538 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 20:36

Mně vibruje byt děsivým kraválem ze stadionu, a to tak, že jsem se vybičovala k telefonátu, na který mi pani odpověděla 'no ale je zápas' jak s tim souvisí šílená hlasitá dýza ale netuším. Nesnášim všechny ty wannabe fanoušky, co si to zřejmě bez kraválu asi neužijou? Šlo by to určitě tišeji, lidi se pak diví, že se zavíraj Kasarna a spol, protože okolobydlící už to prostě štve..

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 20:43

Karja

U muže tady: teď mi říká, se vším úsilím se z těch sraček vyhrabeme alespoň tak, že nám už trčí hlava a vzápětí dojede další náklaďák a hodí nám to zas na hlavu. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 20:45

Ounz no tak se seber a odstěhuj se někam na samotu, OMG, lidi mají právo na zábavu! To že ty se bavit neumíš je tvůj problém!! Svoboda!!!

Prosimtě, samozřejmě s tebou naprosto soucítím, kór jestli to máš teď opakovaně 

Online Ounz
20538 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 21:01

Lama_z_Lana no...ale teda o tý samotě teď vážně uvažuju!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 21:08

Ounzjá se připojím...ale tak nejblíž 200m

Online Ounz
20538 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 21:18

Lama_z_Lana ok! 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 11. prosince 2024 21:27

Taky mám jednu banální...po 17 kalendářních dnech volna, kdy jsem na záda ani nepomyslela, mě po prvním dni v práci bolí lopatky jak zvíře...a ještě ty kecy kolegů, ve smyslu, jeee, vy jste měli dovolenou, kde jste byli, to je supeer, ja chci taky.. pro upřesnění, většina kolegů (I ti bez dětí), si větší část dovolené vybírá o prázdninách, často to spojí s různým očr nebo neschopenkou, takže třeba 4 týdny v kuse nejsou v práci a my, když bereme po celém roce v zimě povinnou 14 denní, tak je z toho rozruch na celý barák a všichni kvičí, jak se hrozně máme (proč si tu dovolenou neušetří a taky si ji nevyberou v zimě...?)

Offline 33lejaby
709 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 22:35

continuity 

Takový konec na hodinu je fakt noční můra. Já zrovna odeslala mail s vyhodnocením uplynulého období nadřízené, zvolené cíle nové, přestože mám poslední 3 týdny, než předám prodejnu novému vedoucímu. Už s tím vyhodnocením asi ani nepočítala, ale já to mám takhle nastavené, plnit si povinnosti, a předat vše v pořádku

Offline hukmuk
18 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 22:57

Celý letošní rok byl náročný...plíživě se to kupilo...tátova diagnoza vyhřelzlých plotýnek byla spíše úlevou, že nejde o nic horšího. No, přidala se mu k tomu podruhé prodělaná bolerioza, jenže stav se stále zhoršoval  a po spoustě koleček u doktora z toho vyšla diagnoza ALS. Já si vykloubila koleno, partner, spadl ze zchodů - vymknutý kotník. Třešnička na dortu je předběžné vúčtoví s doplatkem za teplou vodu cca 50 000. To jsme nemohli spotřebovat...nevím...prosté vyčerpání.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 01:20

hukmuk soucítím. Já se už upřímně taky těším, až tento rok půjde konečně do hajzlu, protože od července to u nás taky jde od desíti k pěti - úmrtí v rodině, stejná diagnóza jako u vás u dalšího člena rodiny a nakonec roku, aby jsme se nenudili, už tři týdny skoro neslyším

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 04:24

hukmuk

Na tu spotřebu vody podejte žádost o přezkoušení vodoměru. 

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 04:32

hukmuk AU Držím pěsti, ať už se to obrání a je jenom líp! 

Offline hukmuk
18 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 09:12

Tabea už se stalo. Tohle už je po přezkoušení. Podotýkám, že bydlíme v nově zrekonstruovaném panelákovém bytě, používáme myčku, vanu nemáme (bazén taky ne). Dá se s tím vůbec ještě něco dělat?

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 09:43

hukmuk urcite to hlavne neplatte. reste to s firmou, ktera pro vas dela rozuctovani, tam musi byt nejaka chyba-v mereni, ve vypoctu..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2024 09:46

hukmuk to máte jen vy takový nedoplatek? U nás se jednou zjistily nějaké brutální úniky někde na patě, prý několik bazénů za rok. Vy tam jste nově teda? Vždycky je divné, když spotřeba z roku na rok výrazně naroste, ale u vás asi není s čím srovnávat. Taky samozřejmě záleží na výši záloh. Určitě jde požádat o splátkový kalendář, abyste to nemuseli platit naráz.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 10:14

Ounz Kasárny ale ani žádnej hluk nedělaly!! Kdyby nic jinýho, dodržovala se tam hodina nočního klidu jak nikde jinde.