Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35034 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 18:37

Dadoo je mi lito, jak se trapis. Drzim palce, at se to brzo zlepsi. Fyzioterapie pomuze, ale jde to pomalu. Ja teprv po roce dokazu jit do schodu, aniz bych se drzela zabradli. Tak preju hodne trpelivosti a aspon leky at ted rychle pomuzou!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 19:31

Dadoo soucitim, je to svinstvo, drz se

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 19:50

Dekuju všem,  tady se člověku vždycky dostane podpory

Já se strašně snažila,  protože je opravdu problém. Mám plný úvazek + ještě 2 hod naduvazku.  Týdne 22 hodin v 7 různých třídách, 2 předměty u maturantu, 6 různých předmětů.  Takže na suplovani masakr. Snad se najde zástup, protože jinak je to fakt problém, protože ve škole to nemůže probrat nikdo, všichni máme  plno.

Fakt jsem se strašně snažila a strašně se trapila. Dlouhé chodby, samé schody, každou přestávku jsem se belhala tam a zpátky. Hrozná bolest do schodů a rukama jsem si nepomohla, hrozně to bolelo. Každý den jsem přišla domů a celé odpoledne vyčerpáním spala.

Jenže mi není už 20, 30, 40, ani 50, tak už nebudu dělat hrdinku.

Musím si z hlavy vygumovat pocit provineni a selhání.

Hlavně žádný stres, být v klidu a odpočívat.

Mám vycházky, tak trochu chodit, ale mám opravdu přísně nakázání odpočívat a nestresovat se.

Tak bojuju.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 20:15
Reakce na Karja:

EvaevaMně vadí ráno vstávat do nějakého většího bince, chci mít tu kuchyni prostě uklízenou, pak se to táhne v podstatě až do dalsiho odpoledne no:D

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 20:17

Dadoo pokud něco selhalo, tak zdravotní systém a lékaři. 

Drž se a opravdu odpočívej. Chápu, že jsi aktivní a odpovědná, ale nepostradatelných jsou plně hřbitovy. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 08. prosince 2024 20:18

Dadoo Tak hlavně odpočívej! Jako bude to asi dlouhé, ale pořádně dolecit se musíš 

Offline Magráta
8135 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 07:30
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 10:21

Dadoo Já jsem si na tebe někdy minulý týden vzpomněla, že jsem tě tu dlouho neviděla, ale přičetla jsem to tomu, že už to tu tolik nežije (až na dětský a možná parfémový vlákna). Zdravotní důvody mě nenapadly a je to o dost horší varianta ;-(. Tak ti moc přeju, ať už se to konečně otočí k lepšímu, to, že se konečně ví příčina, je už první krok k nápravě. Drž se a šetři se.

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 13:31

Dadoo Ou, to je mi líto! Odpočívej, zasloužíš si to! 

Potrefenáhusa Já to teda myslím neříkám poprvý, ale fakt mi někdy připadne, že ty muže máme úplně stejný. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 14:10

Dadoo tlapkám moc...Odpočívej, to je teď tvoje hlavní činnost, žádné pocity provinění a tak..! A zadrbaný výsledek je teda na tečku. Já si loni udělala nějaký nadstandard rozbory, vyprosila jsem si u lékařky žádanku. Vyšlo docela blbě, výsledek automticky odeslali lékařce, která mlčela jako hrob. Jelikož se to dělalo u kámošky v laboratoři, tu napadlo mi po čase zavolat a ověřit, zda to lékařka řeší. A ne. Ta papír založila a když jsem se ptala, tak říká: jste si to vyžádala sama, jsem myslela, že si to celý řešíte sama... jakože Třeba tvá lékařka myslela, že si borelku léčíš taky sama... (strašný sarkasmus, promiň, ale taky teď ještě řeším následky a berou mě čerti..)

Offline Dannygrise banned
příspěvků moje polička 09. prosince 2024 14:17

Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!

Offline Sweet Potato
40495 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 14:29

Dadoo

Kéž brzy najdou něco, co ti uleví.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 14:47

Pavlena sám sebe lekárom

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 16:49

Dadoo poslouchej doktory a odpočívej ta škola bez tebe nespadne. Hlavně ať jsi v pořádku, bude to trvat, ale když už se ví co se děje, bude to dobré.

Online tv
4254 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 19:32

Dadoo .

Vím, že je to těžké, ale nic si nevycitej, je to jen práce.přeji, ať je brzy lépe.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 10. prosince 2024 15:24

Ženy, moc vám dekuju!

Na mě funguje opravdu se odstrihnout.

Včera zavolaal kolega s dotazem na absenci jedné mě dívky a mně se udělalo regulérní zle. Jako když začíná panicka ataka. A přitom nemám důvod!  Tak jsem to, naštěstí, rozdychala, ale .. ale. Hrozný stres, a úplně bezdůvodně.

Vážně dekuju za podporu, ospravedlňujete mě přede mnou samotnou.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 10. prosince 2024 15:27

Dadoo přeju ti, ať léčba rychle zabere. Do práce nespěchej, zdraví je přednější.

Offline Kokoska
35034 příspěvků moje polička 10. prosince 2024 17:34

Dadoo zažeň výčitky svědomí, že něco neplníš, nedáváš, že někdo musí zaskakovat atd. Hlavně se věnuj sobě, abys byla v pořádku. Já vím, že to člověk pořád nějak v podvědomí má, jak jsme blbě vychovaný ke zodpovědnosti za všechny a za všechno, ale teď jsi zodpovědná jen sama za sebe.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 11. prosince 2024 20:09

Chtěla jsem na to nucené volno pryč a vypadá to tam takto.. Takže budu smrdět v cizím městě v hnusným bytě.. achjo

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 20:20

Zbláznila se mi máma Včerejšek vypadal ve stylu malý dítě ve školce, v 14:30 jsem si ji vyzvedla, dovezla na školu od starší na kurz predskolacka, co začíná v 15:00. Tam jsem s mladsi absolvovala závěrečnou hodinu, včetně povídání učitelky co a jak zlepšit, v 15:40 si tam obě vyzvedl muž, odvezl starší na lezecky kroužek, kde ji jen vyhodil, a pokračoval s mladsi zpět do školky na odpolední představení. Já mezitím dojela na lezení za starší, a v 17:15 začínal kroužek i mladsi, kde doleteli s mužem s jazykem na veste oba. Takže litacka jak hrom. No a dnes do naší rodinné whatsapp skupiny poslal muž jedno video ze včerejšího minipredstaveni, načež mi máma volala jako co to je, jakto že ona ani táta nebyli pozvání, co mi udělala že tam nemohla jít A já ji nebyla schopna vysvětlit, že šlo o 4 písničky, zadní prarodiče se na místě nevyskytovali, a hlavní představení bude až 17, kam jsou zváni...Normálně urazena, hnusná, fuj úplně mě otrepalo.