Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 20:28

tv zkus si dat fakt pauzu a proste na to nemyslet.

u nas v praci sileny peklo, posledni mesic uz se jen plouzim vyrizena, jeste vcera jsem fakt sotva chodila, chytly me zada, na smrt ztahana.. a dnes jsem vstala uplne plna elanu, dve hodiny na koni, uklid celyho bytu, vyzdoba, zabaleny darky a piskam si. psychika je mocna.

bohuzel jdu uz druhyho, tak si to musim poradne ted uzit!

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 20:33

MP Meri neměj výčitky, stůj si za svým. Já jsem se takhle přemohla měsíc zpátky, kdy mi po týdnu nemoci nebylo ještě úplně dobře a jela jsem na rodinnou sešlost přes půl republiky, aby muž nebyl naštvanej, že se zrušila už druhá akce v řadě. Debilní nápad, co si vyčítám ještě teď. Nemoc se mi rapidně zhoršila a shánění obvoďáka na druhym konci republiky included 

Offline tv
4254 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 20:39

viktorka_od splavu . Jojo, zkusím. Dárky jsem zabalila, perníčky s dětma napekla, urezala stromek a ozdobila ho.

Teď se valím na gauči s oběma kockama a začínám se konečně těšit na Vánoce.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 21:07

MP Meri Tak to bych řekla, že je covid, v našem věku jsem s tím zadejchanim měla problém fakt jen při covidu a po covidu. Při viroze nebo tak, jasně člověk ujde 20 metrů a je zplavenej a zmozenej, ale tohle zadejchaní bylo jen přitom...Tak snad se brzo vylecite a bude líp.

49376 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 21:35

MP Meri ono je dost naprd kdyz clovek u tech nejblizsich ceka pochopeni a pak je zklamanej:-( netusim teda jak moc najevo to davas ty, ale ja tuhle zjistila, ze i kdyz mam fakt uplne zlatyho chlapa, nekdy se kupodivu chova jako uplny balvan a uz jsme si teda vysvetlili duvod... kdyz reknu ze jsem unavena, neni mi dobre, boli me hlava.. kolikrat se chova jako uplnej debil, jako bych nic nerekla. kdyz ja cekam nejaky pochopeni minimalne zejo. no.. jenze chlapovi kdyz je blbe tak si lehne a lezi zejo, urcite nebude varit nebo uklizet. takze kdyz vidi ze ja sice rikam a, ale delam b, tak logicky nic mi neni.

tudiz nedavam protichudne signaly, reknu je mi blbe+lehnu a lezim. no a z balvana je pecovatel 1. kategorie

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 03:58

MP Meri to zadychavani byva pri covidu no... ja covid 100% nemela, mivam jiny prubeh, testy nega a z krve mi vyjelo vyssi crp, takze atb. Lita toho ted strasne. 

Ja doporucuju co nejvic veci hodit na muze. Ten muj se letos divil, kolikrat bezel do zasilkovny. Pry - ja uz se s tou majitelkou znam!

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 04:02

viktorka_od splavu ze mi trvalo let, nez jsem na tohle prisla a naucila se to. Ted uz to je - je mi blbe, lezim, je to na tobe. Ale byly roky, kdy jsem vse udelala a az pak si sla lehnout. Naucena z domova, ze tak se to dela. 

Online Garfie
28592 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 06:04

MP Meri Já Vánoce fakt miluju, potrpím si na ně strašně, ale jednou když byly děti malý, jsme je prakticky zrušili, protože já se cítila strašně, Štědrý den jsem prožila v teplákách a večer po dvou lžících polévky doslova a do písmene odpadla....bylo to strašný, ale fakt s odstupem ty další a další Vánoce to úplně přebijí, vlastně o nic nešlo. Loni jsem byla jediná zdravá, syn se tak akorát nadopovaný paralenem zvetil na rozdávání dárků...

Ale lituju tě, ne že ne. Jen že z hlediska rodinné věčnosti na tom fakt nezáleží. Leháro u pohádek má taky něco do sebe. A příští rok už bude jen líp! 

whiskas Rozumím ti moc. Na mě to letos taky strašně dopadá. Jsme na druhém konci zeměkoule a já si říkám, kolik těch Vánoce ještě moji mámu čeká....neteře jsou dospělý, moje děti puberťáci....no letí to strašně. 

49376 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 08:55

Lamicka jo, motto moji maminky: odpocines si az v hrobe

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 10:02

viktorka_od splavu Ja tohle mam docela zmaknuty, trpím na migrény, ktery mě doslova vyradej z provozu. Takze i muz je zvyklej a kdyz je ten den, kdy se jednoduše nezvednu z postele, tak se o všechno postará. 
On je i ten typ, co kdyz je odpoledne s detma doma, tak proste obslouží přístroje - myčku, sušičku, nepere teda, ale přehodí prádlo nebo složí, přeluxne, co je potřeba proste ... a rozhodne mi nevolá, co má dát dětem k večeři, naopak mi většinou navaří i na druhej den ...Ja to beru jako normální podíl na výchově a domácnosti, ale díky za připomenutí, ze to neni uplne samozřejmý

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 10:50

whiskas Torrah 

Jo jo, nějak bylo, nějak bude

Musím říct, že s tou ostruhou mi výrazně pomohlo, že jsem včera nevytáhla paty z baráku, vono to chce asi i tu hnátu šetřit nějakou dobu. Dneska jdu akorát do kina, tak to taky nebudu přehánět.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 13:15

viktorka_od splavu To říkával můj děda, on nikdy přes den neležel, nikdy jsem ho neviděla a asi ani nikdo jinej, i to tak říkal, že přes den nikdy neleží, že denni leženi si nechává do hrobu.

49376 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 13:47

Karja jj, maminka to ma jistojiste od svoji maminky a ta zas od sve.. no tak snad se to uz prerusi

MP Meri jo to je super, samozrejmy urcite ne. u nas teda nehrozi takovy veci, ale spis ze kdyz si stezuju ze mi je zima, dostanu doporuceni udelej si deset drepu. protoze ze by mi byla zima od unavy, kdyz nelezim, tak to nikoho nenapadne i kdyz to prece rikam

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 14:15

Udělaly se mi okolo očí a pusy snad stovky milii. Je to vidět ve zvětšovací zrcadle,ale nemá to tam co dělat. Co s tím,to sama nevypicham, navíc jsou to ty podkožní. Kosmeticka to odstranit neumí. Potřebuji prosím konkrétní radu, kam s tím jít. A čeho se z kosmetiky vyvarovat.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 16:24

stes nektere kosmeticky to umi, ale v tomhle rozsahu bych sla spis na poradne kozni. 

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 17:42

Lamicka díky. 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 19:07

stes jo a moje kosmeticka rika, ze se to nadmerne tvori pri nedostatečném pitném režimu, ale zase nevím, jak moc to máš. Je fakt, že když si vodu hlídám, tak se mi netvoří

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 19:30

Lamicka píšu normálně,ale budu to pozorovat, myslím,že v létě jsem to pod obočím neměla a teď jo  Možná je to souvislost s mojí zhrublou pleti, co mi Prďola vysvětlila,že je Možná dehydrovaná. Taky jsem se dost mazala masly a oleji, tak jsem si to asi ucpala....

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 12:05

barbucha tak toto fakt na*erie....a to načasovanie hovori tiez o mnohom. Ale myslím, že keď ťa opravneny hnev prejde, ešte sa budeš z opodiaľ chechtat, ako to tam ide dole vodou a ty uz si prec.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 12:07

MP Meri skoré uzdravenie všetkým,l.

A všetkym, ktori smútia za blízkymi