Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 12:33
Reakce na slniecko:

barbucha tak toto fakt na*erie....a to načasovanie hovori tiez o mnohom. Ale myslím, že keď ťa opravneny hnev prejde, ešte sa budeš z opodiaľ chechtat, ako to tam ide dole vodou a ty uz si prec.

​tak ale člověk zrovna nechce, aby šla nemocnice dolů vodou, že jo.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 13:08

Tak Betty no ale tomu nezabrani. A je uplne ine to pozorovat zvonka, ako byť frustrovana vnutri.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 14:15

slniecko 

To máš pravdu. Mnohem horší byla ta každodenní frustrace. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 23. prosince 2024 14:30

Uaa stěžuju si, na sebe! Já se jednou nechám odrbat úplně bez protestů! Zrovna jsem koupila hrstku jiker za cenu malé ryby

Obecně mám pocit, že u toho stánku prodávají pěkní vykukové.ČOI by si na nich pěkně smlsla. 

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 15:25

bublifuk pro uklidnění, ony ty jikry podle mě takovou cenu opravdu stojí, aspoň, co jsem je v minulosti prodávat viděla.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 15:40

bublifuk vloni vedle nas pani kupovala vnitrnosti a staly skoro stejne jako nase ryba

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 16:50

bublifuk Pro srovnání na Rohlíku nabízeli jikry a mlíčí za 500 CZK/kg.

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 17:21

bublifuk u nás jsou u toho stánku rybaři, kteří tam čtyři dny nocují v autě. Kdyby to nedělali oni, tak chodíme pro filé do Billy. Takže za mě ať si vydělají. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2024 18:00

tarramně to je přijde logické, vždyť na té rybě je těch jiker taková hrstka v porovnání s masem.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 23. prosince 2024 18:19

Černá kočka jojo, tak nějak to vychází, nejsou to teda čistě jikry, ale komplet vnitřnosti. No na sebe si stěžuju hlavně pro to, že cenu tam neměli uvedenou a já jsem jenom polkla a zaplatila, aniž bych se zeptala kolik je za kilo a kolik toho mám-- (protože ta váha lítala mezi 200-800g).

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 23. prosince 2024 18:26

continuity hele ať si vydělají, ale asi to jde i nějak přehledně. Tady nemají komplet ceník, za rybu mají ceny dvě, ale už ti neřeknou kterou ti počítají. Cenu za hlavu mají 60 ale počítal mi 70. Klidně ať si napočítají peníze za mokrý boty. Stačí napsat kompletní ceník. Plus teda kdyby šlo platit elektronicky, klidně ať to započítají.

Ale stížnost byla na mě, že nejsem schopná se zeptat.

K filetům z obchodu  se dříve či později dopracujeme, aby kapříci trpěli co nejmíň.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 23. prosince 2024 18:32

Evaeva to je fakt, ale u toho stánku je to vlastně odpad, který někdo před tebou odmítl a zaplatil (stejně jako tu hlavu). Ale beru, je to nabídka/poptávka. 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 18:38

bublifukjá jsem letos zaujatá. po zážitku, kdy mě u stánku obklíčili dvě důchodkyně a docela neurvale se toho "odpadu" domáhaly, ještě ty ryby nebyly ani mrtvé, už neříkám nic. To byla konverzace typu: a budete si brát všechno, co paní nechce? Přičemž paní (já) ještě ani neřekla, že to tam nechá. 

Vrchol byl, když se mě jedna zeptala, jestly budu opravdu chtít i všechny hlavy. No nasralo me to tak, že jsem ty vnitřnosti nechala těm klukům, kteří mi ryby letos vyčistili a rozporcovali opravdu příkladně, ať se s nima nějak domluví než se báby poperou .  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2024 18:44

bublifuk já kupuju na rohlíku půlky. U nás teda nikdo nechce polívku. Ale syn chtěl kapra do vany a to hodně, aby jim nebylo smutno. No tyhle zážitky z dětství mít nebudou, kromě trápení by ho tu nikdo nezabil a crcat se mi s tím pak taky nechce.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 18:45

To ja som počula, "a chcete aj ikry? Tí pred Vami ich nechceli."

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 23. prosince 2024 19:14

continuity jako abys jim to přenechala ty a nemusely si to kupovat? S takovým přístupem leda šupinu.

Včera jsem zjistila, že mám mlíčňáka, tak jsem se šla poptat, jestli vůbec mají, ani jsem s tím moc nepočítala, právě proto, že jsem to neviděla v ceníku. Třeba hlav měli hodně, už i se slevou.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 23. prosince 2024 20:21

eh.. zrovna se mi podařilo rozbýt oblíbenou a jedinou mísu. S touhle kuchyní jsme si fakt nesedly.. Jo, vím, že kuchyň za to nemůže, ale za necelý rok se mi podařilo rozbýt tolik věcí jako nikdy-kde.

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 20:37

bublifuk ach asi rozbít .

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 23. prosince 2024 20:40

Tak Betty asi určitě :D

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 20:48

bublifuk

já bych jim je dokonce asi i přenechala, kdyby nebyly tak strašlivě dotěrné a nezačaly se dohadovat za mými zády, jakože automaticky to nechám jim.