Velká večeře je fajn, ale nemožnost místa kam na chvíli zalézt a mít soukromí.. . to tlapkám moc!
Stěžovací vlákno
continuity já si ty velké večeře vůbec představit neumím, stačí mi ty setkání po, když už opadne to napětí. Je mi líto, že to není podle tvých představ. Nemůžete vypadnout někam do přírody? Klidně i s dětmi sestry, ať to není, že utíkáte.
bublifukdíky ![]()
continuity tlapkam moc![]()
continuity no ja bych to bez vycitek stravila v tom apartmanu. tvl![]()
se chudak a blazen k tomu![]()
ja jsem ted dovezla synka na pohotovost se 40° horeckou (vcera to travil s tatinkem, ktery ho pak vyklopil v podnajmu a dnes je v praci) a v mini cekarne je minimalne 30 chrchlajich lidi a furt tu chodi dalsi a dalsi![]()
jsem teda zbabele prchla a stojim venku na mrazu
ps pro prazaky: ne, jinou pohotovost tu fakt nemame, je tu pro 300 tis lidi tato jedna uprostred bronxu
continuity Tlapkám moc a obdivuji, že jsi dobrovolně podstoupila takovou "akcičku". Už ten počet lidí a počet dní strávených v omezených podmínkách mi zvyšuje tep
. Určitě si to vynahradíte plánem B, třeba po Vánocích. Drž se
.
continuity tlapkam. Chápem, u nas tieto akcie bývali bežné, teraz je nas menej , vcera 7, to uz je ozaj málo.
Darčeky teda zamrzia hodne, ale aspoň si ich rozbalis doma v kľude a teple. Nech sa ti uľaví aj zdravotne a zvyšok sviatkov strávite už len radostne.
A moja sťažnosť je , ze ked po celom prijemnom dni, večeri a rozbaleni darčekov večer všetko stíchlo a s muzom sme uz len pri telke ležali, mala som taký zvláštny pocit. A ono tlak. Mala som 176/103.
No bola to krusna noc s meraním, zvazovanim nemocnice a trhanym spankom. Teraz uz len 146/100, tak asi len výkyv.
continuity Ježišmarja
ty dárky... je mi smutno za tebe.
Tlapkám!!
continuitymalá, malá ![]()
ale už je to za tebou + jedna cenná zkušenost ![]()
continuity přeju ti, ať si aspoň doma užiješ odpočinek podle sebe a ať jsi brzo fit. A na dárky se ještě pořád můžeš těšit, to se dá brát i pozitivně! ![]()
viktorka_od splavu myslíš, že v Praze najdeš pohotovost, kde nebude milión chrchlajících lidí?
Jinak teda držím palce!
Evaeva To nevím jen mi opravdu utkvělo jak jsi to jednou někdo stěžoval na brněnskou Dětskou pohotovost a dostalo se mu rady ať jde do jiné![]()
viktorka_od splavu do prazskych pohotovosti se sjizdi krom cele Prahy i stredni Cechy, a taky plno tech, co to do Prahy maji po dalnici treba hodinu. Takze to opravdu neni zadna vyhra.
continuity tlapkám velice. Tohle opravdu nevypadá na Vánoce, jak by si člověk představoval. Drž se.
viktorka_od splavuHlavně ať brzo lépe ![]()
viktorka_od splavu doufám, že jste to zvládli a už je líp. Tohle je moje noční můra, tyhle pohotovosti. Na Štědrý den ráno jsem zjistila, že nám kocour pronikl do jedné tašky s dárky, co si tu schovala švagrová, a okousal stužky. Našli jsme je v tom, co vyhodil ze žaludku poté, co se ráno najedl. Celý den jsem trnula, zda vyhodil všechno nebo pojedem na veterinu. Naštěstí u nás to dopadlo dobře a snad dostal ze sebe vše.Že jsem z pohody Štědrého dne měla prd, je jasné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí