Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:18

viktorka_od splavu hlavně doufám, že to není se synem nic vážného. Ať se mu brzo uleví. 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:20

continuity tlapkám až do úplnýho utlapkání

čím jsem starší, tím hůř zvládám ten tlak na to trávit Vánoce jako v reklamě na Coca-Colu. Takže mi popis tvých vánoc přijde jako výprava do pekla.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:21

continuity Já tě obdivuju, já bych to asi nedala. Pro mě už těch dvanáct lidí u stolu je nepředstavitelných, nás je s mužovou rodinou jen sedm a i tak je to náročný, zakopáváme jeden o druhého, pod nohy se pletou dva čokli a dítě, a do toho ještě  ty různý tradice a očekávání, který vždycky nejdou sladit. Letos se mi podařilo prosadit, že budeme na Štedrý den doma a k rodině pojedeme až po pětadvacátém, kdy už bude všem v zásadě jedno, kdo co jí, jestli se pere a visí prádlo nebo jestli někdo vstane při večeři od stolu. 

Offline černá káva
2134 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:23
Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:26

Díky všem. Já nechci znít nevděčně, spousta lidí je na vánoce sami a tak. Ale nazvat si plný dům lidí a příliš neřešit ani ty základní podmínky, kde budou spát a co budou jíst, je mimo můj svět. 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:29

continuity tlapkám moc

Asi tak potřebuji potlapkat. Mě čeká zítra návštěva u našich, bude tam i sestra. Od té povodňové aféry v září jsem s ní nemluvila a ani s ní mluvit nechci. Jenže jsem nechtěla o návstěvu u našich přijít, mám to hrozně ráda, tak jsem si řekla, že její přítomnost zvládnu. Zkousla jsem i tu sodu od našich, pochopila jsem, že pekáč buchet a s láskou chovaný a zabitý králiķ je omluva... Jenže včera večer jsme našim volali, popřejeme si, řekneme si co přinesl Ježíšek. Ona se pustila do hovoru jakoby se nechumelilo, nic se nestalo... tak si asi umíte predstavit, jak se tam teď těším... letošek si užiju, příští rok si splníme sen, že vypadneme někam za sluncem. 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:33

Lamicka ach jo.

Držím palce ať si to užiješ v rámci možností. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:39

viktorka_od splavu no já naposledy čekala šest hodin

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:43

continuity je to (skoro) za tebou a doma te cekaji darky a pohoda, muzete si udelat druhe Vanoce podle sebe. Co na ten vylet rikaly holky?

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:45

Lamicka bude to tezky, ale mas asi jedinou moznost, tvarit se neutralne a nepoustet se do debat. Jestli tam jedete jen na otocku, vypadnete odpoledne na prochazku, to das! Drzim palce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:53

Zina mně by nevadil ten počet, v rámci návštěv to mám ráda, i když doma mám ráda svůj klid Nás teď čeká třikrát 12+ lidí. Ale ten Štědrý večer mají lidi různá očekávání, ty tradice, jak má co být. Jsem fakt ráda, že jsme sami doma. Včera od večeře postupně odešly všechny tři děti, no to by půlka lidí nevydýchala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:54

Lamicka my máme zítra volno, tak na tebe budu myslet

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 11:55

Lamicka Já jsem teda za tým upřímnost a pokud mi něco vadí, tak se vyjádřit.

Ale v pravý čas, ne samozřejmě teď. Teď je pozdě, ale co takhle podat ruku ke smíru, se ségrou si neutrálně zítra popovídat a pozvat ji na jindy na kafe, kde to proberete. Nedus to v sobě, život uteče jako nic a pak se ti bude možná stýskat. 

Offline tv
4254 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:03
Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:03

Přestala mi péct trouba ve které je Husa a kachní stehýnka. Po domě se houfuje tlupa hostů a maso není úplně upečené....

Knedlíky  a zelí mám. Asi nabídnu rybu a salat ze včerejška 

Offline tv
4254 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:03

viktorka_od splavu jak je synovi? Myslím na vás.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:05

Lamicka držím palce ať to zvládneš s gracií a klidem

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:05

clothilde Nemáš remosku? 

Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:10

continuitytlapkami, seš statečná, že to zvládáš

viktorka_od splavusynovi rychlé uzdravení bez komplikaci

Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:10