Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:16

clothilde Nemáš sousedy? Každopádně tlapkám

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:17

Děkuji všem

Samantha není co probírat, bylo toho moc a stačilo. Já mám tohle vyřešené, naši to začali respektovat. To točení se v kruhu - je v pohodě, není v pohodě - mě ničilo. 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:26

Lamicka držím palce, ať to ustojíš

clothilde nešlo by to dodusit na sporáku?

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:38

Lamicka drz se

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:41

Torrah Samantha continuity Evaeva jo dostal penicilin slo to velice rychle, pry tam byl max 2 minuty kazdy a vsichni anginu

jinak ja si stezovala jen na to semeniste bacilu, to me vydesilo, jinak ze se ceka nebo cokoliv, to je jasny. akorat jsem necekala ten dav v tom mini prostoru

jeste tam nejaka pani zacala organizovat poradi, protoze jim nejde ten listeckovy system

vsem klidne svatky v ramci moznosti

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 12:55

viktorka_od splavu dekuji

Ja kvuli cekarne zmenila doktora. On se prestehoval jinam, daleko, coz byl teda hlavni duvod zmeny, ale kdyz jsem videla jeho novou, nevetranou minicekarnu , tak jsem vzala nohy na ramena. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 13:05

Lamicka Tak tím lépe pro tebe. Takže vlastně zítra není se čeho obávat

Offline Blanka
příspěvků moje polička 25. prosince 2024 14:07

My sme boli na Štedrý večer a budeme aj všetky  dalšie sviatočné dni sami, ale nie je to pre nás dôvodom k smútku .Boli sme pozvaní k deťom, ale ísť tých vyše 1 000 km k jedným alebo k druhým ešte viac , navyše v zime / event. snehové problémy na ceste / ma vôbec nelákalo. Takže  sme si s mužom užili dlhšiu prechádzku , s vianočkou sme sa bez výčitiek prehrešili vôči celodennému pôstu , a k štedrovečernej večeri sme sa usadili sami . Kľud, pohoda, kniha, TV a neskôr videohovory s deťmi . Rada spomínam na Vianoce  s deťmi, aj tie s deťmi a s vnukmi, ale takéto súkromné sú tiež fajn - pokiaľ sme teda ešte dvaja .

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 14:49
Reakce na Samantha:

MP Marge

Mermaid 

Chápu a přijměte prosím moje vysvětlení :

Nebylo to osobní, jen takové postěžování, co toho všude čtu, jak se lidé rozhořčují, jak "bijí na poplach", ale v podstatě skutek utek. 

Možná se na mě projevuje administrování jedněch FB stránek (spousta příspěvků až vulgárních na určité špatné situace zvířat, ale řešení a nabídky řešení žádné). Jsou to takoví gaučoví bojovníci. 

Ja mam reseni to, ze co je neeticke, to nekupuju, a kdyz se me nekdo zepta proc, tak mu to vysvetlim. Na svych socialnich sitich obcas sdilim informace (vulgarne si vetsinou nepocinam, i kdyz je fakt, ze jednou jsem napsala o chlapovi, ktery schvalne k smrti vyhladovel sve dva psy, ze je "pathetic excuse for a human being", a ze doufam, ze mu ve vezeni natrhnou prdel). Nevim, jestli se to pocita jako rozhorceni a biti na poplach, ale mym cilem je, aby se ty informace dostaly k co nejvic lidem. Treba to nekoho zaujme a prida se ke mne a bude nas vic. A protoze penize vladnou svetem, cim min zakazniku bude utracet za maso a mlecne vyrobky z neetickych zdroju, tim vetsi sance na to, ze se konecne zacne neco menit.  

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 14:55
Reakce na continuity:

Díky všem. Já nechci znít nevděčně, spousta lidí je na vánoce sami a tak. 

Ja jsem na Vanoce (dobrovolne) sama, a podle me je to zcela idealni zpusob, jak slavit

Akorat ten kapr mi chybi  

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:03
Reakce na MP Meri:

A to právě vůbec není pravda. Lepší podmínky pro život/a smrt zvířat souvisí se samotnou konzumací jen volně.

​To bych neřekla. Život i smrt zvířat souvisí s konzumací docela pevně - živý zvíře na talíř nedostaneš. 

Ačkoliv chápu rozdíl mezi rychlým a dejme tomu téměř bezbolestným zabitím a mezi několikadenní(nebo několikahodinovou nebo nedejbože celoživotní) torturou, důsledek je vždycky stejnej. A pramení z jedinýho důvodu - že prostě jíme maso Souvislost vidím jako jasnou

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:07

continuity 

12 lidí! Nás tady bylo dneska jen šest, ale hemžilo se to všude... a jak se mi ulevilo, když se za nima zavřely dveře!

A dělení se o zbytky na svátečním stole to jen dorazilo - že jste nešli do hospody radši!

No hele, máme to za sebou.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:08

Ja už se letos neskutecne tesim na jaro. Od zacatku listopadu jsme nemeli tyden, kdy by nebyl nekdo nemocny. Ja jsem jeste nedoresila nasledky posledni nemoci a uz tu na Bozi hod padame jako hrusky. Pomoc Jo a jeste jsem na Stedry den opet vysvetlovala, ze kdyz nekdo kasle a je mu blbne, tak na na navstevy k seniorum a malym detem nechodi (idealne samozrejme k nikomu). To je takova nase kazdorocni tradice. Loni jsem byla za kravu, ze nejdu na navstevu k nekomu, komu je nic moc (za par dni vsichni C+) a letos zas

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:11

MP Marge ja si spolu s tebou (byt asi z trochu jinych duvodu) myslim, ze byt na vanoce sama a uzit si je je naprosto skvely reseni.

mi se velmi ulevilo, kdyz jsem prestala slavit v rodinnem kruhu. zavolame si, poprejeme si, ale tim to konci, vanoce s rodinou travit nechci z duvodu, ktery tu vicemene byly popsany, abych se furt s nekym dohadovala kvuli nejakym existujicim nebo domnelym krivdam nebo nedorozumenim a jela dom otravena a zpruzena, na to bych se mohla vykaslat. slavim s partnerm, popripade s dalsimi kamarady, tak jak nam vyhovuje, je to super a nemenila bych. minulej rok jsme byli ve wellness hotelu, letos slavime v rakousku na horach.

rodinu navstevuju jindy.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:14

barbucha ale to neni jedno. i to zvire, ktery snis, muze mit predtim dobrej zivot a byt zabity bez zbytecnyho utrpeni. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:19

Janulik03 To zvýšení tlaku bylo asi jen z rozrušení, více alkoholu? Pokud se tlak ustálil a cítíš se dobře, tak snad je vše v pořádku? 

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:22

Já dělala Vánoce pro 10 lidí a bylo to fajn. Jen mě naštvala ségra, protože její rodina přišla na večeři o 20 minut pozdě. Já přitom všechny prosila o dochvilnost, kvůli vnukovi. On byl naštěstí zlatej, takže jsme počkali. Ale od rána řeším, jestli to mám přejít nebo jí vynadat.

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:25

999 

...vynadat ne, ale

říct´ jo

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:26

Lilly_Ku 

To může, ale skutečnost zůstává - zabíjíš, abys jedla. (Já proti tomu nic zásadně nemam, nejsem vegetarián i když osobně dám přednost bezmasýmu jídlu... ale na druhou stranu nemá cenu se příliš ohánět nějakou humánností, když jsme v tom pořád ještě podobný divý zvěři, podle mě teda )

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:28

viktorka_od splavu Dočítám a jsem ráda, že je tvůj syn v pořádku. Čekárny u praktiků jsou někdy dost shodné s tvým popisem čekárny na pohotovosti. Nikdy nevíš, co pak doma rozbalíš .