LamickaDrž se a třeba celá situace/setkání překvapí? Tedy nevím samozřejmě, jestli je to v rámci zúčastněných možné.
Držím palce
.
LamickaDrž se a třeba celá situace/setkání překvapí? Tedy nevím samozřejmě, jestli je to v rámci zúčastněných možné.
Držím palce
.
Lilly_Ku Presne tak ![]()
Ja bych tedy rada slavila s tatinkem, ale to uz bohuzel nelze, no a na nikoho jineho nemam o svatcich nervy ani naladu ![]()
Ja ti mela vcera uplne bozi den! Rano dlouha prochazka se psiky, kdy jsme hodnotili vanocni dekorace v nasi ctvrti (a Chico se statecne snazil stekotem zahnat ty, ktere se mu nelibily), pak losos k obedu a telefonat s maminkou, no a pak uz jen relax na gauci s hrnkem caje, rozsvicenym stromeckem a vonnou svickou s vuni borovic. Klid, pohoda a ticho, krome toho, ze se obcas psi navzajem poprali o to, kdo mi bude sedet na kline ![]()
Normalne bych tedy sla jeste nekam na bohosluzby, klidne i na pulnocni, ale jak mi jeste neni uplne dvakrat, tak jsem nechtela mezi lidi. Musim dnes do prace s tou zmrzlinou pro deti, tak jsem nechtela nic riskovat.
Koukam, ze muj prispevek vubec nepatri do stiznosti
otocim to - je podle tebe jedno, jestli zvire pred zabitim / v prubehu zivota trpelo nebo ne?
pokud si myslis, ze to jedno neni, tak o tom je muj argument. jestli ti to jedno je, tak jsi asi proste jinej gang no.
Jedno to snad není žádýmu příčetnýmu člověku. A nám, co nějaký zvíře máme doma (byť teda značně nejedlý
), už vůbec. Ale o tom jsem nemluvila, pokládala jsem to za zbytečný. Ale jestli se chceš točit na tom, tvoje věc. Mně šlo o ten základní princip.
barbucha Ty fakt nevidis zadny rozdil mezi hovezim z kravy, ktera cely zivot prozila v jednom z tech prisernych koncentracnich taboru pro dobytek, kde stala po kolena ve vykalech s retezem na krku; a z kravy, ktera prozila cely zivot ve stadu na pastve?
Janulik03 doufam, ze uz jsi v poradku!
Ja si strihla behem noci neco jako mensi zlucnikovy zachvat (asi), ale dneska uz je to dobry. Jen ten vcerejsi pust jsem presunula na dnesek, vcera jsem se neudrzela a to mam za to. Kdyz mne se to letos vsechno tak povedlo!
Ne, kdepak, určitě tam žádnej rozdíl nevidím. Spokojená? Oukej, tak co tam máme dál...
Ráda bych dala ještě k úvaze délku toho "celého života": přirozená životnost krávy je 20 let. Ovšem taková dojnice jde z toho radostného života na pastvě na porážku (v průměru) v pěti. Prostým výpočtem tudíž zjistíme, že jí zkracujeme život o celé tři čtvrtiny. A nyní se poplácejme po zádech.
placani se po zadech je irelevantni, jde o to, minimalizovat utrpeni, ktery neni nutny. zabiti je nutny, pokud chceme jist maso, utrpeni ne.
Sa tu toho riadne nazbieralo. Všetkých tlapkam ![]()
Naši boli včera na štedrý obed u nás, prvýkrát, s tým, že som mame povedala, že dobre, ale nesmie nič kritizovať, že žiadne také, že ale ona mi to musí povedať, že snáď to v sebe nebude dusiť. Tak sa opanovala a bolo to v poriadku. Na Lukaskove prianie sme mali pečenu kacku, lokše a červenú kapustu, dedko bol nadmieru spokojný.
letfenixa my jsme měli na štědrovečerní večeři kimbap, ale teda lokše s červeným zelím bych si taky dala!
MP Marge já sice sama nejsem ale partner Vánoce neslaví (ani narozeniny ani svátky:-), tak jsem si je taky udělala po svém, A prošla jsem se sama nočním Brnem. moc hezký to bylo. akorát to vypadalo že katolíci už to zabalili protože jediný otevřený kostel jsem našla až na konci. I ten Petrov měl vrata pevně zabouchnutý
ježíš a jo stížnosti![]()
MP Marge já sice sama nejsem ale partner Vánoce neslaví (ani narozeniny ani svátky:-), tak jsem si je taky udělala po svém, A prošla jsem se sama nočním Brnem. moc hezký to bylo. akorát to vypadalo že katolíci už to zabalili protože jediný otevřený kostel jsem našla až na konci. I ten Petrov měl vrata pevně zabouchnutý
To je ovsem skandal!!!
tak teda abych se přidržela tématu kapra jsme samozřejmě neměli, udělala jsem nový bramborový salát místo toho který jsem snědla 23., A k němu vepřové plátky z kotlety od šťastného vepříka z bio hospodářství našich přátel![]()
Tak vono to nestačilo se čtečkou a s mobilem, kdy jsem se naprosto duševně vyčerpala. Teď mi odchází televize. Vypadá to, že kvapem.
Na moje kvílení se mi dostalo sofistikované rady od mladého gentlemana: "Matko, kup si pořádně širokej Samsung a dej pokoj."
![]()
njn. jediný otevřený byly kebabárny, ale do souvislosti to nějak nedávám protože u nás tahle menšina nemá žádnou velkou sílu. jen to bylo takový zajímavý, těch pár lidí, který jsem potkala, buď mluvilo ukrajinsky nebo byli na tom kebabu:-) byt to 10-20 let zpět, nepotkala bych vůbec nikoho
barbucha ale to je dobra rada! akorat bacha, samsung telka se ochotne sparuje s telefonem od apple, se samsungem nechce![]()
Lilly_Ku Myslim, že je to zbytečný, v tomhle případě s logickýma argumentama neuspěješ.
A abych se vrátila k původnímu, mě taky upřímně překvapuje, kdo všechno je ochotnej si ty kapry před obchoďákem dneska ještě koupit. Místní Tesco to letos nepovolilo a myslim teda, že v okolí na Štědrej večer hlady nikdo netrpěl. Tradice vznikaj v nějakým kontextu doby, v určitou chvíli tenhle způsob prodeje dával smysl, ale dneska uz fakt ne.
Dobrá? No tak jo, mně je to jedno, vezmu klidně ten Samsung. Spárovat nic nechci a apple ani samsung telefon nemam... vono to nabízí jako i připojení dalších chytrejch spotřebičů a ovládání přes to, ale to nedám, nemam to zařízený u ničeho, pračku i sušičku atd. jako stará struktůra ovládám ručně!
Ale nervy mam na pochodu už teď. U zetě tu televizi nedokážu ani zapnout, natož si tam najít třeba Netflix ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.