Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:29

LamickaDrž se a třeba celá situace/setkání překvapí? Tedy nevím samozřejmě, jestli je to v rámci zúčastněných možné. 

Držím palce .

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:31

Lilly_Ku Presne tak

Ja bych tedy rada slavila s tatinkem, ale to uz bohuzel nelze, no a na nikoho jineho nemam o svatcich nervy ani naladu

Ja ti mela vcera uplne bozi den! Rano dlouha prochazka se psiky, kdy jsme hodnotili vanocni dekorace v nasi ctvrti (a Chico se statecne snazil stekotem zahnat ty, ktere se mu nelibily), pak losos k obedu a telefonat s maminkou, no a pak uz jen relax na gauci s hrnkem caje, rozsvicenym stromeckem a vonnou svickou s vuni borovic. Klid, pohoda a ticho, krome toho, ze se obcas psi navzajem poprali o to, kdo mi bude sedet na kline

Normalne bych tedy sla jeste nekam na bohosluzby, klidne i na pulnocni, ale jak mi jeste neni uplne dvakrat, tak jsem nechtela mezi lidi. Musim dnes do prace s tou zmrzlinou pro deti, tak jsem nechtela nic riskovat.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:33

Koukam, ze muj prispevek vubec nepatri do stiznosti  

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:38

barbucha

otocim to - je podle tebe jedno, jestli zvire pred zabitim / v prubehu zivota trpelo nebo ne?

pokud si myslis, ze to jedno neni, tak o tom je muj argument. jestli ti to jedno je, tak jsi asi proste jinej gang no.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:43

Lilly_Ku 

Jedno to snad není žádýmu příčetnýmu člověku. A nám, co nějaký zvíře máme doma (byť teda značně nejedlý ), už vůbec. Ale o tom jsem nemluvila, pokládala jsem to za zbytečný. Ale jestli se chceš točit na tom, tvoje věc. Mně šlo o ten základní princip.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:44

barbucha Ty fakt nevidis zadny rozdil mezi hovezim z kravy, ktera cely zivot prozila v jednom z tech prisernych koncentracnich taboru pro dobytek, kde stala po kolena ve vykalech s retezem na krku; a z kravy, ktera prozila cely zivot ve stadu na pastve?   

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:45

Janulik03 doufam, ze uz jsi v poradku!

Ja si strihla behem noci neco jako mensi zlucnikovy zachvat (asi), ale dneska uz je to dobry. Jen ten vcerejsi pust jsem presunula na dnesek, vcera jsem se neudrzela a to mam za to. Kdyz mne se to letos vsechno tak povedlo!

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:53

MP Marge 

Ne, kdepak, určitě tam žádnej rozdíl nevidím. Spokojená? Oukej, tak co tam máme dál...

Ráda bych dala ještě k úvaze délku toho "celého života": přirozená životnost krávy je 20 let. Ovšem taková dojnice jde z toho radostného života na pastvě na porážku (v průměru) v pěti. Prostým výpočtem tudíž zjistíme, že jí zkracujeme život o celé tři čtvrtiny. A nyní se poplácejme po zádech.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 16:59

barbucha

placani se po zadech je irelevantni, jde o to, minimalizovat utrpeni, ktery neni nutny. zabiti je nutny, pokud chceme jist maso, utrpeni ne.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 17:01

Sa tu toho riadne nazbieralo. Všetkých tlapkam

Naši boli včera na štedrý obed u nás, prvýkrát, s tým, že som mame povedala, že dobre, ale nesmie nič kritizovať, že žiadne také, že ale ona mi to musí povedať, že snáď to v sebe nebude dusiť. Tak sa opanovala a bolo to v poriadku. Na Lukaskove prianie sme mali pečenu kacku, lokše a červenú kapustu, dedko bol nadmieru spokojný. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 17:21

letfenixa my jsme měli na štědrovečerní večeři kimbap, ale teda lokše s červeným zelím bych si taky dala!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 17:26

MP Marge já sice sama nejsem ale partner Vánoce neslaví (ani narozeniny ani svátky:-), tak jsem si je taky udělala po svém, A prošla jsem se sama nočním Brnem. moc hezký to bylo. akorát to vypadalo že katolíci už to zabalili protože jediný otevřený kostel jsem našla až na konci. I ten Petrov měl vrata pevně zabouchnutý

49376 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 17:28

ježíš a jo stížnosti

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 17:29

MP Marge já sice sama nejsem ale partner Vánoce neslaví (ani narozeniny ani svátky:-), tak jsem si je taky udělala po svém, A prošla jsem se sama nočním Brnem. moc hezký to bylo. akorát to vypadalo že katolíci už to zabalili protože jediný otevřený kostel jsem našla až na konci. I ten Petrov měl vrata pevně zabouchnutý

​To je ovsem skandal!!! 

49376 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 17:30

tak teda abych se přidržela tématu kapra jsme samozřejmě neměli, udělala jsem nový bramborový salát místo toho který jsem snědla 23., A k němu vepřové plátky z kotlety od šťastného vepříka z bio hospodářství našich přátel

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 17:32

Tak vono to nestačilo se čtečkou a s mobilem, kdy jsem se naprosto duševně vyčerpala. Teď mi odchází televize. Vypadá to, že kvapem.

Na moje kvílení se mi dostalo sofistikované rady od mladého gentlemana: "Matko, kup si pořádně širokej Samsung a dej pokoj."

49376 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 17:34

MP Marge

njn. jediný otevřený byly kebabárny, ale do souvislosti to nějak nedávám protože u nás tahle menšina nemá žádnou velkou sílu. jen to bylo takový zajímavý, těch pár lidí, který jsem potkala, buď mluvilo ukrajinsky nebo byli na tom kebabu:-) byt to 10-20 let zpět, nepotkala bych vůbec nikoho

49376 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 17:38

barbucha ale to je dobra rada! akorat bacha, samsung telka se ochotne sparuje s telefonem od apple, se samsungem nechce

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 17:46

Lilly_Ku Myslim, že je to zbytečný, v tomhle případě s logickýma argumentama neuspěješ.

A abych se vrátila k původnímu, mě taky upřímně překvapuje, kdo všechno je ochotnej si ty kapry před obchoďákem dneska ještě koupit. Místní Tesco to letos nepovolilo a myslim teda, že v okolí na Štědrej večer hlady nikdo netrpěl. Tradice vznikaj v nějakým kontextu doby, v určitou chvíli tenhle způsob prodeje dával smysl, ale dneska uz fakt ne.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 25. prosince 2024 18:25

viktorka_od splavu 

Dobrá? No tak jo, mně je to jedno, vezmu klidně ten Samsung. Spárovat nic nechci a apple ani samsung telefon nemam... vono to nabízí jako i připojení dalších chytrejch spotřebičů a ovládání přes to, ale to nedám, nemam to zařízený u ničeho, pračku i sušičku atd. jako stará struktůra ovládám ručně!

Ale nervy mam na pochodu už teď. U zetě tu televizi nedokážu ani zapnout, natož si tam najít třeba Netflix