Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 05:58

Já si tady postěžuju na naši Filipínskou anabázi...na stanici jsme čirou náhodou zjistili, že letíme z jiného letitě, než jsme si mysleli, z toho vzálenějšího pochopitelně, takže mírná(!) rezerva se rozplynula jako pára nad hrncem. Mapy nám spočetly, že to bude rychlejší autem, tak jsme se pro něj vrátili, zácpy, stres, parkování na nejdražším místě, dovedete si to představit, dorazili jsme pozdě, ale nakonec nám ještě udělali check-in a provedli diplomatickou cestou , ale jen proto, že letíme bez kufrů.

Na Filipínách jsme si vystáli půl hodinu na imigračním, abychom se dozvěděli, že ke vstupu do země potřebujeme qr kod, nefungovala nám wi-fi, samé komplikace, nevím co dělají lidi bez smartphonu!!! Nakonec nám pomohl securiťák, ale řekl si o peníze...mezi tím vzrostla fronta na imigračním, takže jsme tam stáli téměř hodinu. Pro jistotu jsme zavolali do autopůjovny a napsali do hotelu...aby se ukázalo, že půjovna pro nás nejenže nemá auto, které jsme si předem rezervovali, ale ani žádné jiné. Nakonec jim vypomohla konkurence, ale museli jsme připlatit.

Po cestě jsme zjistili, že v oblasti, kde máme trávit příštích pár dní jsou povodně, projíždli jsme zalitými silnicemi, v noci, no drama. K hotelu jsme dorazili kolem jenácté a ačkoli má mít 24 hodin recepci, psali jsme jim po příletu a asi 3x (marně) volali, pochopitelně byl zamčený a kolem ani noha...už jsme se viděli, jak spíme v autě, ale nakonec se nám podařilo objevit hotýlek s pokojíčky výhradně po dvou a hodinovou sazbou a toaletou, kam děti odmítly vstoupit.. Takže jsme strávili noc na gumových matracích a aby toho nebylo dost, jsem nemocná a celý dnešní den jsem prospala....

Mám jen videa, tohle je jediná fotka...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 06:39

Garfie ty jo, to je masakr :((

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2024 07:32

Garfie no na tuhle dovolenou určitě nezapomenete. A máte vybráno na příštích x let.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 07:40

Garfie hlavne se rychle uzdrav, z toho ostatniho bude casem jen vesela prihoda z Vanoc. Me by z toho teda slehlo

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 07:46

Garfie no moje nervy

Offline Adina
215 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 07:51

Garfie at jsou ty pristi dny lepsi nez byl den prijezdu a ty jsi brzy zdrava

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 08:01

Garfie

drz se a uzdrav se, ostatni uz bude v pohode

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 08:15

Garfie Ježíš tohle je fakt masakr, hodně sil a brzy se uzdrav.

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 08:17

Karja Sekundy a všechna další příkoří :-).

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 08:23

Jitka77 Protože byl Štědrý večer, u nás si 10 -12 lidi si sedne k jednomu stolu, připijí si na rok následující, popřejí si vše dobré. Kromě hospodyně nikdo nevstává od stolu. Letos by asi nemusel sedět vnuk, ale zvládl to. Takže představa, že bychom na ně nečekali, nešli jim otevřít, je dost absurdní...

Já vím, že to zpožděni bylo malé, ale vzhledem k vnukovi mě to naštvalo.

49376 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 08:36

999 ja bych se zeptala na duvod, mozna je zdrzelo neco zasadniho, nebo to naopak vubec nepochopili, mne treba 20 min "zpozdeni" k rodine vubec nepripada dulezite, u nas se chodi "okolo obeda", "na kafe", atp na ty navstevy, proste kazdy prijde jak se mu to hodi, takze kdyby mi treba maminka kladla na srdce at prijdu urcite v poledne, tak 12:20 by bylo uplne akorat:-)

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 08:37

Děkuji moc všem za podporu, vynechala jsem drobné potíže typu nefunkční karta a podobně...Ale už bydlíme normálně, já trávím den v posteli a snad už bude líp. 

Zároveň lituju všechny ostatní, zvlášť continuity. 

Jitka77 Ty bys nečekala? Já tedy ano, i jindy než na Štědrý den, ale na ten si vůbec nedovedu představit, že bych začala dřív

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 09:06

viktorka_od splavu to by me teda asi slehlo, 10 lidi ceka na opozdilce, kterej ani neda vedet, ze ho neco zdrzelo a jak asi tak velky to zpozdeni bude a ja pracne udrzuju teply jidlo na plotne...

49376 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 09:11

moora ja jen rikam ze zalezi jaky jsou obvykly okolnosti, jestli se chodi v rodine vzdy presne a tentokrat to bylo jeste vypichnute, tak asi to chce padny duvod nebo sprdaka:-) ale pokud se chodi na navstevy volne jen tentokrat byla vyjimka, poptala bych se pred sprdakem, jestli to bylo vubec spravne pochopeno:-))

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 09:48

Garfie ty mas hrozny prihody, jses asi svata nebo hrozne dobrodruzna. Než tohle, radeji bych sedela na zadku na gauči v Česku resp. Japonsku. .Kdo to u Vas vymysli a planuje?

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 10:00

stes no, po dvou cestách s Garfie bych byla na prášky. Nejen že si tu a tam zavaří sami, ale neomylně přitahují i přírodní a jiné kalamity. Ale tak buduji si odolnost proti stresu.  My, slabší kousky, nepřežijeme. 

My pro změnu dorazili na štědrovečerní večeři o hodinu dřív, neb nám nějak nedali z hotelu vědět, že začátek posunuli. Ale aspoň jsme si konečně po letech prohlédli místní kostelík, protože po večeři je vždy plný muzikantů a přes lidi před nim dovnitř vidět není. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2024 10:01

viktorka_od splavujedna větev naší rodiny chodí tak o 45 minut později, tak jim babička hlásí dřívější čas

Na kafe taky chodíme volně, ale na jídlo se snažíme přijít včas. Pokud by někdo zdůraznil, že kvůli dítěti, přijdeme včas.

999 u nás nevstávala ani hospodyně. Nicméně s mými dětmi jsem zavedla, že pro děti to neplatí

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 10:04

To s tím nevstáváním od stolu se u nás nepraktikovalo, ani jsem o tom v dětství neslyšela. Díky bohu teda, to musí být strašný zdroj stresu. 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 10:06

Garfie no to je masakrozni výlet

Když pominu, že jste tam vůbec nechtěli být. Ať se to na dobré obrátí. 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 26. prosince 2024 10:08

Garfie vím, že sis přišla postěžovat, ale já obdivuju vaši schopnost všechno vyřešit