RoSa Díky za info. Já naopak zvažovala přechod na 3v1. No, ještě to musím porovnat.
Stěžovací vlákno
AprilTwelve nam to prislo do firemni datovky, dokonce 2x.
Zemřela Jana Synková. Sbohem, teto Kateřino.
A Zeffirelliho Julie, moje nejoblíbenější ![]()
Pinot Noir barbucha cetla jsem o obou, smutny. Tahle verze R+J byla nadherna.
Volá mi zřítelnice... mimo jiné novinky se rozešla s boyfriendem. Naštěstí z jejího popudu, ale bohajeho to budou zas nervy, koho si příště přivede...
Jo, ta byla nejlepší. Nejen to obsazení, ale ty kostýmy
a prostředí ![]()
barbucha uz ji to nebavilo? Nojo, ty prvni lasky nejsou na porad. Ona je chytra, urcite nepritahne nejakyho losera.
barbucha Ten boyfriend se mi nezdál.Věřím spíš, že to bude lepší;-)
Zomrela herečka Olivia Hussey, nezabudnuteľná Júlia v Zeffirelliho úžasnom filme Romeo a Júlia. Shakespearova hra bola sfilmovaná viackrát, pred Zeffirellim aj po ňom, ale vždy to bolo veľké dramaticko-sentimentálne dielo, ohromné drama veľkej lásky. Zeffireli na to šiel celkom inakšie. Aj keď dodržal pôvodný text, a kostýmy aj kulisy boli dobové, film pôsobí prirodzene ľahko, súčasne a jeho postavy na plátne sú aj pri zachovaní deja živé, roztopašné, dnešné. A Olivia - Júlia je proste nezabudnuteľná.
Zdal se mi nejakej podezřelej!
Janulik03Chtěla jsem parodovat tu pohádku princezna se zlatou hvězdou na cele, ale teď muz radí, že tam je ,,tuze podezřelá se mi zdá,,...:D.
Což je ještě horší než nějakej, ale tuze podezřelej!
Nu, mylil ses trošičku..........
Janulik03 :D Tak uvidime! hele nezdál se mi barbucha a tobě taky ne. Jak měl tu kapelu, zlanařil ji na ten rok volna, u babičky kalení ani neskrejval, to se všechno musí skrejvat nebo se aspoň snažit! Pak jsem viděla její fotku a jako vuuubec takovéhle týpek k takové osobnosti! Vůbec! Nebud k němu shovívavá!
Karja no to som celá ja, môžeš si ma natrieť na chlieb , stačí úsmev ![]()
Mně se zdál milej ![]()
A ten rok volna eště uvidíme. Právě jsem mluvila se zetěm - do 15. dubna max se podávaj přihlášky, musíme ji nějak přinutit ať se konečně rozhodne... to bude krušný jaro, s tou její tvrdou palicí ![]()
barbuchaNo to jsou mi novinky. Fešák se mi zdál fajn. Tady aspoň jasně vidíš, že to tvoje děvče zná svoji cenu, ví, že Čas, který jí věnoval, je pro ni nedostatečný. Což zase v tomto věku je u kluků asi normální a o tom to je, hledat ten ideál. Neboj, dobré to bude, má svého osobního anděla strážného.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí