tvbastardi
nejde o ty prachy, ale takto zničit radost...
Stěžovací vlákno
Mha Děkuju, tak já se pak kdyžtak ozvu, jo? Uvidíme, jak to dopadne, moc doufám ve vícedenní variantu, pak bude záležet, jestli budeme bydlet na víc místech, nebo jenom na jednom (to by byla asi spíš Ostrava). I když konkrétně v Kroměříži bych se ráda zdržela, jednak zámek, jednak dobrá káva a tak
Ty jsi přímo odsud?
Samantha budu reklamovat. Syn je teď pryč, takže zatím nic neví.Chci to poresit. Mám skvělou firmu na tisk triček, ty jejich potisky jsou nesmrtelné. Akorát nemůžu najít vhodný obrázek, takže pokud by někdo videl Minecraft zombika v dobré kvalitě, dejte prosím vědět.![]()
Mha Ještě se zeptám, jestli tam chodíváš pravidelně, je tam o víkendu hodně lidí? Zvažuju, co zvládneme s dětmi (4 roky+ mimino v kočárku). I na tu Floru jsem plánovala kvůli tomu jít ve všední den.
tv AI by mohla vytvořit ten nejvíc správný obrázek, bys tam mohla propašovat i něco osobního. Nemáš někoho s placenou verzí?
andulka01díky za tip, zeptam se.![]()
Mam chripku. Nevim, kde jsem k tomu prisla, z hodiny na hodinu vcera zle, prospala jsem od vcerejsiho odpoledne do ted. Chtela jsem jit za segrou, mozna i na lyze, zitra je ohnostroj, tak ho*no, Majere.
Kokoska ať je brzy dobře
Kokoska pripájam sa ku Catherinne ,nech ti je čím skôr lepšie.
A ja sa tu zas vylejem. Celý týždeň nosím k našim jedlo - váru aj koláče. A bohužiaľ ovocie v čokoláde sa pokazilo, čo som si nevšimla, lebo my sme to nejedli. A čo myslíte, môj otec, poďakoval alebo pochválil hocičo, čo doňho padlo ako studne? Alebo mi pomerne hrubo vytkol to ovocie?
Niekedy je veľmi, ale že veľmi ťažké prekročiť tie vzorce, ktoré v sebe mám.
sedm hodin a venku to boucha jak u Verdunu...lidi sou fakt paka. ![]()
SunEclipse navíc v tý mlze, co je u nás, je vidět velký kulový
SunEclipse u nás taky, ale na druhou stranu - až dneska. Jiný roky to bouchá už od Vánoc
SunEclipse boucha to nonstop. Kdyz jsme bydleli v dejvicich, obcas neco behem vecera bouchlo, ale tady vedle velkeho sidliste to je neustala palba uz od sesti. A pres tu mlhu je stejne videt kulovy
OliveOyl aj u nás je to porovnatelne miernejšie.
SunEclipse no míň než v těch předchozích dnech, takže ty nižší rachejtle vidět jsou. Ale čisto není.
SunEclipse ja jsem na okraji reporyj u metra stodulky a tady behem vecera ta mlha zmizela a je jasno, ale kolem devate nebyly videt ani domy pres ulici
Kokoska Lituju tě strašně, ono je na ty svátky toho moc, tak možná tělo si potřebuje odpočinout...mě to teda skolilo dost, vlastně jsem nakonec ráda, že nás tady zastihly povodně, protože to omezilo program úplně přirozeně. Už jsem jakžtakž v pohodě, ale kašlu příšerně, v noci se normálně dusím...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí