Karja plus ten černej kašel připomínám! ![]()
Stěžovací vlákno
barbucha on si volal s mamkou a nedospěle trávil nemoc mezi lidmi. Už sis na něj zvykla, ale první láska málokdy bývá poslední
barbucha Chudák Hugo! (jmenoval se tak?)
RoSa No tak to je úplně konec, na to jsem zapomněla!
barbuchaChápu, už to vidíš se sentimentem, ale objektivní realita je jiná! Milej samozrejme byl jako spolužák třeba, ale rozhodně ne jako partner teď už v dospělejším životě zřítelnice. Konec. Snad potka někoho kdo si podá přihlášku a budete to mít jednoduchý:D. Hele ona beztak má někoho vyhlidnutyho, tak na 95%:D.
Malá stížnost, koukala jsem, kdy je na jaře Flora Olomouc, už od r. 2019 plánuju, že bychom tam mohli jet a spojit to s pár dny v Ostravě a okolí, cestou vzít Kroměříž, no prostě pár dní volna s cestováním, ale hlavně ty kytky! Každý rok to kvůli něčemu nevyjde, tak letos, že by snad... a zase nic, manžel má v tu dobu něco na druhé straně republiky
Tak třeba v roce 2026?
Myrtila a chces nutne jen s muzem? Co zajet tam treba s kamaradkou? ![]()
Kokoska presne to sme sa smiali
SunEclipse No, muž je docela důležitá součást, jednak na ty kytky, protože oba společně zahradničíme, pak na tu dovolenou, chce tam všude jet taky, a nakonec i kvůli dětem, v každém případě bych s sebou měla mimino, ale pravděpodobně i toho staršího, to bych nedala ![]()
A Ryčinka letos nebyla? Ach jo
.
Poslyš, namísto Flory Olomouc zkuste Floriu v Kroměříži 1-8/5. Jezdíme už jen tam a podle mě je lepší než Flora. A pak jsou ještě Věžky 30/4-4/5, ale tam jsem nikdy nebyla.
To máte holky pravdu, jak nám sem zatáh ten mor... ale holt ty kluci v 18 jsou jak malý děti eště, málo platný. Holka v tom věku je už dospělá.
Vidim to v přímým přenosu na dvojčatech - stejně starý, stejně vychovávaný, stejnej genetickej základ, a ten Oliver se Adéle nemůže vůbec rovnat.
Myrtila
Poslyš, namísto Flory Olomouc zkuste Floriu v Kroměříži 1-8/5. Jezdíme už jen tam a podle mě je lepší než Flora. A pak jsou ještě Věžky 30/4-4/5, ale tam jsem nikdy nebyla.
To je dobrej nápad, píšu si do kalendáře... ve Věžkách jsem kdysi dávno byla taky, od Kroměříže je to kousek. Ani jsem netušila, že ta Floria ještě funguje!
clothilde děkuji
Já bych jen doplnila předchozí, že v Kroměříži je Floria i jarní i podzimní, kdyby se manžel nacházel tou dobou na správné straně republiky, tak by to mohlo vyjít.
Myrtila
Já bych jen doplnila předchozí, že v Kroměříži je Floria i jarní i podzimní, kdyby se manžel nacházel tou dobou na správné straně republiky, tak by to mohlo vyjít.
I letní!
Taková blbost, ale koupila jsem synovi na Vánoce triko s obrázkem, který si přesně přál. Nadšení veliké. Po prvním prani, rubem a na 40, totálně zničeny potisk. To jsem ještě nezažila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí