U nas se strilelo na mistni pomery naopak dost. Asi az do dvou. A hodne hoste ze sousedova penzionu. Presne nad kotcem pro psa od dalsich sousedu. A nas pes se jim v sest rano doufam pomstil. Mel nekolik etap imitace siren IZS, houka a vyje celkem verne. Pekne z terasy, aby se to linulo do okoli
. Doufam ze je pekne vsechny vzbudil.
Stěžovací vlákno
Jos jo, to jsem říkala ráno psům, když jsem je pouštěla na zahradu, ať si koukaj zaječet. Jsme v menším městě ve čtvrti domků s malinkatými zahradami a někteří se sousedů to neváhali pálit přes naší zahradu několikrát už asi v 7
a práskalo to od setmění, spát jsem šla ve 3 a jelo to furt.
Ač mě to neoslovuje a nepřeji si to, kdyby se tomu dělostřelectvu dalo předejít, ráda na ten jeden městský ohňostroj přispěju.
Kokoska preji rychle uzdraveni
Kokoska dočítam a teda nech sa ti rýchlo uľaví. Je to nepríjemné aj inojedy, ale takto je to asi horšie. Drzim palce, tfuj,tfuj,tfuj.
Přidávám se, po dnešní noci (P4 Nuselské údolí), kdy to bouchalo téměř do čtyř, jsem ráno vůbec neměla chuť psa ukáznit, aby si venku nezaštěkal.
A zatímco to píšu, tak už znova slyším tu a tam, jak odpalují... takže dnes opět odpolední tříminutové venčení, jen tak na jedno zvednutí nožky ![]()
A jedna trivialna sťažnosť, začali ma bolieť moje kurie oká, čo je zvláštne, lebo obvykle sa ozvú, až keď začnem chodiť naboso ![]()
Začalo mi na klávesnici vynechávat L. Vemi nemié!
Ve Fancii je mnoho hadů :)
letfenixa ...aby tady tvoje postěžování si nezapadlo...mám to stejně...jsem jediná dcera svého 95-ti letého taťky,jediná,kdo se může postarat...přinesu nákup,to,co si přál,přihodím do košíku něco "na zub",drobnost,o čem si myslím,že by mu třebas chutnalo...a:...."PROSÍM TĚ,tak tohle mi už NIKDY nekupuj"...proč mi to jídlo (co jsem uvařila) vozíš???....hmmmm,tak tyhle rybičky v konzervě jsou hnusný...no podívej se,jak je ta vánočka blbě vykynutá....
Prostě pokaždý něco,co fakt neovliním...občas mě to mrzí,ale to je asi tak všechno,co s tím nadělám...takže držme se,lepší to nebude,tak musíme žit s tím,jak to ti naši staroušci mají nastavené...
No, ja bych jen nesmele spitla, ze zit s tim rozhodne nemusite, to je vase volba. Vasi starousci to nemaji "nastavene"; vasi starousci se tak chovaji proto, ze si to nechate libit a nevymezite jim hranice.
Chapu, ze to muze byt tezke, kdyz v tom clovek vyroste a neni zvykly rodicum odporovat. Velmi tezke. Ale rozhodne ne nemozne. Tim, ze se nechate cely zivot od nekoho sekyrovat, nepomahate ani sobe, ani jemu.
Ale kazdeho boj...
Do statistiky uvadim, ze v nasi ctvrti to vcera nebouchalo vubec! Coz nechapu, protoze 4. cervence tady byl brajgl celou noc a jeste asi tri dny po (dvakrat jsem volala policajty), fakt se nedalo spat nejmin do tri do rana.
A na Silvestra nic! ![]()
Nechapu - ale rozhodne si nestezuju ![]()
Akorat doufam, ze jsem to ted nezakrikla.
Maureen Do zítřka stokrát napiš "nemusím si nechat všechno líbit" a nech to doma podepsat![]()
Letos jsem si ty ohňostroje na vyhlídce nad Palermem užila, protože jsme měli záliv pod sebou a viděli ten Verdun na vlastní oči. A po 14 letech jsem nemusela řešit psa, a sousedka už psala že kočky jsou taky ok. Ale pro zákaz jsem všema deseti.
Mě to přijde úplný standart. Uvařím tchýni segedín a ona mě sice poděkuje, ale pak mluví s mužem, že ona do něj davala smetanu, že je pak lepší. No smetana tam byla, akorát to bylo všechno ztuhlý z lednice.
Nebo ji nabidnu pečené kuře a ona vzkaze po dceři, ať to nenosim, že má jídla plno, kuře jíst nebude. V lednici má kilovou piksli vlasaku. Někdy zas poděkuje i SMS. Podle mě už je to počínající demence. Moc se tím nezabývám, by mě už dávno odvezli.
My jsme se letos domluvili,že pojedeme jen s prskavkami a taky to šlo.
Jenže si nemyslím, že zákaz cokoliv vyřeší. Ve velké části Prahy už totiž dávno je. A bojím se, že zákaz prodeje akorát zvedne množství těch devastujících poranění ze samodomo pyrotechniky.
continuity vnímam to inak od vlastných rodičov a inak od muzovej mamy. Tá zas iné robí, v pokoji reagujem a žiadno ma to nerozhodi.
letfenixa no tak u nás je to komplikované tím, že tchýni pomáháme odjakživa mnohem víc než našim. Hlavně kvůli vzdálenosti. A kdo je nejvíc se vším nespokojený?
Když s ní muž telefonuje, protože jsme pár dní pryč, tak brečí, jak na ni všichni kašlou a že by měla radši umřít. Když to s ní rozeberes, tak zjistis, že tam měla v podstatě každý boží den někoho na návštěvě. Ale to je zas špatně, protože je z toho unavená.
Dva syny do desíti kilometrů a ségra 20. Co by zato moje máma dala. Ale stěžuje si na život prakticky non-stop.
continuity Jsi svatá žena. Těžko uspokojit někoho, kdo se nespokojený tak nějak ze sportu, že? ![]()
Maureen
buď ráda, že tatínek alespoň normálně komunikuje a v takovém věku je to zvlášť plusové. Ale chápu tě ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí