olte
Garfie
Kdyz si ty osobně nedobrala 2x antibiotika, protože si z nich blila, fakt to není ten hlavní problém, ač se to za něj často vydává.
Však nepíšu hlavní problém ale jeden z důvodů....
olte
Garfie
Kdyz si ty osobně nedobrala 2x antibiotika, protože si z nich blila, fakt to není ten hlavní problém, ač se to za něj často vydává.
Však nepíšu hlavní problém ale jeden z důvodů....
Evaeva tak jasne, pokud se nedolecis muze se ti infekce rozjet znovu a pak ti logicky uz ta sama atb nepomuzou. ale jestli chytis zapul roku neco jinyho, tak to nema absolutne zadny vliv, dyt to je nesmysl
osobne s takovyma hlodama mam jeden zasadni problem: jestlize zjistim, ze mi lekar/pravnik/knez.. atd v necem lze, tak uz k nemu proste ztratim duveru, byt muze ve zbylych 90% rikat pravdu. proste utrum.
viktorka_od splavu ALe takhle se to snad nikdy obecně nepodává. Já beru tak, že to nedobrání znamená, že nemusíš mít tu stávající nemoc správně zaléčenou.
continuity To je ten globální pohled, ale nám vždycky dr. řekla, že pokud nedobereš celou dávku, tak ti to výhledově nezabere, až to budeš potřebovat.
ja myslim toto Karja
viktorka_od splavuNekecej, tak to by mě nenapadlo, že to někdo může říkat? No tak to mi přijde hodně přitažené za vlasy, že to musí snad dojít každému dospělému laikovi, že to zní jako blbost.
Garfie Děkuju, snad už to bude jen lepší.
Jen jsem teď na vážkách ohledně ATB. Škoda, že už jsem měla 2 tablety. Bývala bych tomu možná raději dala ještě čas, viz tento článek:
Friga
držím palce, ať se balík najde.
letfenixa Tak postup dodržuju. Ale mám proti ATB averzi a fakt si říkám, že jsem ještě mohla počkat. Už jsem měla 2 tablety, tak teď už asi není cesty zpět. Horečku mi samozřejmě nesnížila ATP, ale Paralen a na kašel mám Erdomed.
whiskas at se ti brzo ulevi! ![]()
viktorka_od splavu jo, já mluvím o té samé infekci. Mně je dobře po pár dávkách, ale připadá mi fakt blbost po třech dnech přestat s užíváním.
whiskas antibiotika se nemají užívat zbytečně, lidi ke požadují třeba i na chřipku, což je fakt pitomost. Ale jak bys chtěla léčit bakteriální infekci?
Horečku mi samozřejmě nesnížila ATP,
a jak to víš?
Já jsem teď taky někde četla rozhovor s lékařem, který tvrdil, že nutné dobírání ATB je už přežité. Jasně, co lékař to názor, ale mně osobně hlavně děsí lékaři, co to dobírání berou jako dogma i přes podezření na vážné nežádoucí účinky, což je moje dva měsíce stará zkušenost.
whiskasJá bych to na tvém místě vubec nezpochybnovala. Jako já třeba dostala atb na třeba velmi nízké crp na věc, co se 14 dní tvářilo jako viroza, to je asi věc, kde je možné třeba zabrat. Ale u tebe fakt ne, to mi přijde zbytečnej risk a když ne zdravotní, tak jako by si tím sebrala hrozně moc sil a času. Kamarádka má s užíváním atb zdravotní problémy a ta teda doléčila zánět močáku nějakou zdravotní protizánětlivou dietou, ale říkala, že snad chodila každej třetí den na testy k lékaři, kterej jí to kotrolovat, zda se to fakt zlepšuje a že i ten na to koukal spíš jako na experiment, navrhla to sama.
Friga
to snad ne. Věřím, že je jen někde zapadlý :-).
olte Protože ATB myslím horečku nesnižují. Navíc, dokud jsem si nevzala Paralen, pořád jsem měla poměrně vysokou teplotu. Nevím, proč mám k ATB tak negativní postoj.
Karja Já je samozřejmě doberu. Mám je pouze na týden, takže to se dá :-).
whiskas paralen ti tu horecku snizi na par hodin, atb, kdyz zaberou, tak nafurt
neboj neni to jedovaty
Moja teta celý život berie antibiotiká len do okamihu, kým sa jej polepši, potom ich vysadi. Má CHOCHP, a už desaťročia príšerne kašle celoročne. Ale je presvedčená, že sa vylieči len bylinkami.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.