Hwi Zkus se podívat na značkové prodejny / servisy a jejich nabídku starších aut. Často kupují auta od svých dlouhodobých zákazníků (typicky na protiúčet při nákupu nového auta), takže znají historii auta a jeho nedostatky.
Stěžovací vlákno
Kan som si teraz k tomu niečo prečítala, pre astmatikov vhodné, ale s vysokým tlakom opatrne. Mne sa najviac páči tá infrasauna.
letfenixa Hele ani s křečákama bys neměla, moji mámu čeká operace druhé nohy a letos nechodila nikam, ani do solárka, né že by tam vylehávala hodinu, chodila jen na deset minut jednou za čas kvůli světlu.
Hwi my měli na nákup najatého nějakého člověka, co se tím zabývá. Ale kupovali jsme velké rodinné auto, takže v ceně už se to ztratilo. Jsem ráda, že je bazarové, děti mu dávají zabrat ![]()
Dekuju všem za milá slova a účast. ![]()
Hwi taky nekdy prodejny aut prodavaji ty starsi predvadeci vozy, nemiva to moc najeto a sleva byva dost slusna.
Tabea pokud bylo referentske, ta po operáku je na odpis. Jedině, pokud ho jezdil jeden člověk (a to prostě nevíš, ty levnější modely bývají často sdílené).
Kan Áno, aj to som sa dočítala.
Hwi keď som si kupovala bazarove auto, tak sme sa raz išli pozrieť na jedno. Bolo trochu zvláštne, že nás čakalo naštartované. Potom sme sa išli previezť, ja som ho chcela vyskúšať a motor mi skapal, ako začiatočníkovi a bol veľký problém ho znova naštartovať. Nekupila som ho.
continuity máš pravdu. Ja to brala podle situace tady, kde si operák berou normálně soukromý osoby. Ti se o to auto líp starají. Sdílený pracovní auto je samozřejmě dost vyčochtaný, to nesdílený (sales) zas bude mít dost najeto.
Moc všem děkuju za reakce. Já jsem ráda, že jsem vůbec kontakt na člověka, který tomu trochu rozumí a je ochoten tam se mnou jet, sehnala; bohužel je ale dost omezen časem a místem a tím se mi už tak malý výběr ještě změnšuje. Neumím si v tuto chvíli moc představit, že bych jezdila třeba po soukromnících, potřebuju prostě místo, kde mají těch aut ideálně víc, aby se tam dalo jednou přijet a aspoň trochu mít z čeho vybírat. Budu doufat, že se mi i tak povede najít auto, které hned neklekne.
Stezuju si, ze mi dosly pisnicky. Zimu vyuzivam ke strihani videi z lonskych vyjezdu do zahranici, a nemam co dat na podklad.
Hwi Chtela jsem napsat to co tady uz psaly prede mnou, autosalony pri koupi noveho vozu nekdy od zakaznika odkupuji vuz na protiucet a potom ho samy prodavaji. Akorat dost casto se jedna spis o drazsi vozy obecne, neco vylozene levneho tam podle me nebyva casto. Zalezi na tom, co myslis tou omezenou castkou, pro kazdeho je to neco jineho, ale zkusila bych se do nejakeho salonu podivat, aspon pro predstavu.
Hwi já jsem kupovala na skodaplus.cz, taky tomu nerozumím a od soukromnika jsem se bála. Tohle je hlídané skodovkou, oni pak posílají dotaznik spokojenosti na ten salon. Některá z těch aut jsou i na tipcars
Dnes jsem byla na jednání u zaměstnavatele ohledně konce mého rodičáku a přestože mám smlouvu na dobu neurčitou, neměla jsem vysoká očekávání. Firma na tom není úplně dobře, ale přesto jsem naivně počítala alespoň s výpovědí pro nadbytečnost. Long story short, nechceme vás zpátky, ale výpověď od nás nedostanete. Klidně se vraťte na původní místo a my tak splníme zákonnou povinnost, ale za takových podmínek, že tu výpověď člověk podá sám a rád. Pro začátek začneme šest let starým mzdovým výměrem, který vám nebudeme nikdy aktualizovat![]()
monis
ach jo
monis mě se stalo to samý. No nějak jsme se domluvili na polovičním úvazku.Pak se mi to rozleželo a prostě jsem si našla jinou práci.
Držím palce. ![]()
Já teď držím místo kolegyni a vím i z druhé strany, jak je to těžké. Na dobu určitou na pár měsíců žádného člověka místo ní nenaberu, další FTE taky nedostanu, takže cely tým doufá, že se prostě vrátí jak slibuje, protože jsme si zatím rozdělili její práci.
Se mi zdalo lépe řešitelné kdysi v té konzultacče než v korporátu.
Jinak se u nás při návratu mzdy rovnou valorizuji, v tomto to funguje hezky.
continuity ja naprosto rozumim tomu, ze to neni jednoduche ani pro toho zamestnavatele a necekala jsem, ze si tam ze mne nekdo sedne na zadek, ale tu vypoved jsem povazovala za takove fer ukonceni spoluprace, ktera pred moji rd trvala 5 let. Oni moc dobre vi, ze vzhledem k inflaci, za ten puvodni plat uz pracovat nebudu. Bylo to opravdu hrozne trapne, kdyz clovek vidi sveho zamestnavatele jak klickuje jak zajic, aby vam nemusel dat usmolene odstupne dle zakona. Ja nejsem zadny manazer na vedouci pozici, takze se jedna o drobne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí