Samantha Já nečekala, že ty zuby budou levné, ale než jsem se objednala na konkrétní kliniku, procházela jsem samozřejmě X ceníků/recenzí konkurenčních ordinací a v rámci se Prahy to bylo všude dost podobné. Ovšem cena 18 tisíc za provizorní korunku (byť s ošetřením) mě poněkud zakočila, tedy hlavně ta konečná cena. A jde i o časový plán, jak se to potáhne, ale souhlasím, kdybch pak měla pár let pokoj, stojí to za to. Stejně nic jiného nezbyde, tak kéž by alespoň šlo vše hladce.
Stěžovací vlákno
whiskas jedina vyhoda toho,že se to táhne je, že se ty náklady trochu v čase rozloží.
whiskas Ber to tak, že do sebe investuješ v té nejlepší oblasti ![]()
whiskas Tlapkám moc.
whiskas zní to všechno hodně náročně. Přeju, ať mamince, a potažmo tobě, vyšetření a medikace pomůže.
Jen k tomu štěpu špitnu, že je možnost doplnit kost z cizího materiálu, aby ti nerozvrtal pusu ještě na dalším místě.
Diky za upřesnění. Víš o kolik je to řádově dražší? Ja vůbec nemám představu. Před lety mi to Dr nabídl, když během měsíce nebo dvou kost zmizela. Netuším, jaký byl tehdy rozdíl, ale šla jsem do toho.
whiskas
drž se děvče, ty máš teda naloženo, ach jo
Naproti nám bydlí v jednom domě 3 paní, stará a 2 mladsi, dcera a asi neteř. A jedna z nich si nabrnkla chlapa, který má tu milou vlastnost, že parkuje auto na nasi straně ulice u našeho pozemku, těsně za vjezdem do vrat a dost nám tím zavazi. Z různých důvodů jsme to nechtěli řešit, paní se nám starají o kocky a tak různě. No ale včera kolega nemohl zacouvat s vlekem na pozemek, a dneska chlap přijel a parkoval zrovna když nám dovezli v avii sedačku, tak jsem ho šla slušně požádat, že když už teda musí parkovat u nás, ať to aspoň staví na konec pozemku. Tvl ten byl příjemný asi jako zlomený hřebík v pneumatice, nad kterým jsem začala vážně uvažovat:D A nemůže říct ani popel, kokos jeden. Já ho varovala
rasaNori kdysi jsem u mámy v domě šla jednoho poprosit, ať opakovaně nezalívá svoje stromy(!) na balkoně tak, že to teče k nám dolů. Taky jsem si vyslechla leccos, v závěru jsme na sebe řvali, na což nejsem pyšná, ale pomohlo to. Asi někteří lidé slyší jen na řeč podanou způsobem jejich kmene. Což může být i ten hřebík.
Kokoska taky jsme meli sousedku, co zalivala svoje kvetinace stylem, ze tam chrstla konev vody a kam ty kvanta vody s hlinou tecou, ji uz nezajimalo. My mame pod jejich balkonem zahradku a kdyz jsem ji konfrontovala s faktem, te mi ten bordel tece do poveseneho pradla a detem na hlavu, tak mi napsala, ze neni doma a ze to neni mozny. No stala jsem tam pod tim balkonem divala se na ten vodopad live
takze aspon bud rada, ze nezapiral...
monis měla jsem fotku a šel se k nám podívat, jak se odlupuje omítka. Samozřejmě to teda prý nebylo jeho zalíváním, ty mapy. Proto jsem pak taky zvýšila hlas, jako jestli má dojem, že si na ten strop sami stříkáme.
Kokoska asi zřejmě řádí nějaký kolektivní zalívací fantom![]()
monis on se pak naštěstí odstěhoval, ale ten balkon teda hrůza. Ono to myslím moc nepotřebuje, aby to spadlo celý, ten dům je zralej na generálku. Ještě tam jsou věci po našich a ségra tam ráda jezdí, ale bylo by potřeba se toho zbavit. Prodat by to nebyl problém, ale ona by chtěla místo toho koupit nějakou malou garsonku a to problém je, jednak není nic v nabídce a pak i na tom venkově jsou ceny neskutečný.
Parkuje teda u vašeho pozemku nebo na vašem pozemku? Tam bude drobnej rozdíl (ačkoliv nezpochybňuju že to bude pěkný hovádko). Hřebík by sice moh bejt srozumitelný vysvětlení, ale taky i začátek ještě hezčích sousedských vztahů, pozor na to ![]()
barbucha ale to je mi jasné, a je to opravdu u našeho, nikoliv na našem. Platí tu celkem nepsane pravidlo, že každý (včetně navstev) parkuje tak, aby tím neprudil majitele dané části plotu. Ta ulice není moc široká a každý tu máme auto se kterým se přes blbě zaparkované cizí nezlomime do vrat. A tenhle pan je novinka v kuloarech:)
rasaNori a parkujete na sve strane pozemku nebo pouze na jedne strane, aby byl umoznen vyjezd? Ja treba u nasich parkuju taky u pozemku sousedu a je to z duvodu, ze uz tam je vzdy rada vozidel a kdybych parkovala u nas, uz skoro nic neprojede. Takze vetsina obyvatel ulice proste da auto podel jednoho chodniku nehlede kde bydli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí