Jos každý na své. Ale průjezd je v pohodě zachován.
Stěžovací vlákno
barbucha Já bych taky žádný bojůvky nezačínala. Slušně poprosit, nebo upozornit to jo, ale hřebík do kola je už moc.
Nam nejakej dobrák objel auto korunou nejspis pri parkování v jedny vesnici, kam chodíme do lesa, nikomu nepřekáželo, ale asi tam bylo Krakonošovo
Potrefenáhusa to mám občas chuť udělat já v naší úzké ulici, jak jsme na metru a bez zón, tak je to každý den strašný a občas úplně nemožný
nejhorší úsek cesty bývá vykličkovat z naší čtvrti.
Potrefenáhusa my jsme jednou byli na vikend v nejake vesnici u berlina v airbnb domku, parkovali jsme pred barakem.
druhy rano auto objety korunou :D
Mohučanka jo, a podle me je to někdy nevyzpytatelny, jakoze te treba lexkdy nenapadne, ze se tam treba otáčej popelari a nevyvezou pak odpad...ted te da nemluvím o vašem pripade, bydleni u o2 arény byla taky lahůdka
Lilly_Ku To je hned ![]()
Já třeba nesnáším u našich na dědině, když si na obecním před jejich pozemkem odhážu tuny sněhu a potom přijede nějakej cizí tydýt a i když má moře možností kam to zadara zaparkovt, tak to postaví na to vočištěný místo. Místní tohle nedělají, ti ví kdo měl tu lopatu v ruce!
V naší ulici je to opačně, každý si parkuje na svém, nebo na parkovacích stáních po jedné straně, míst tu máme docela dost. Ale v naší ulici se nedá nikde otočit, navíc je sice průjezdná, ale na konci se prudce stáčí a větší auto to tam prostě nevytočí. Taky ta značka zákaz vjezdu nad 3,5 t u není jen tak. Ale dost často sem někdo vjede, dodávka, nebo už jsme tu měli i kamion, a ti se pak otáčí na našich nájezdech (kamion teda ne, ten už byl fakt moc velký). Takže když nám místní firma dělala nájezd, doporučili nám ho udělat s nosností pro dodávku, protože kdyby se nám tu otočila, mohl by se ten nájezd propadnout. A fakt, už se nám to několikrát vyplatilo (vidíme to pak na záznamu z kamery, kdo sem zajížděl).
Potrefenáhusa jo tohle je naprd. Vždycky když chci někam jít, tak hledám na mapě kde by se dalo parkovat, aby někdo neměl problém, že mu parkuju před zahradou, nebo někde kde se mu to nelíbí.
barbucha Já bych taky žádný bojůvky nezačínala. Slušně poprosit, nebo upozornit to jo, ale hřebík do kola je už moc.
Copak moc
ale většinou to začne pomstychtivej řetěz... Jediný řešení bych viděla asi v důtklivé domluvě pana rasa nori, je-li řádně urostlej
a upozornění na rozmístěné kamery vůkol (ať jsou nebo nejsou, ale jako varování před případnejma škodama). No jo no, neni nad dobrý sousedský vztahy.
U nás je parkování taky dost mizerný, ale nezasíraj to sousedi, pro který by bylo místa dost - parkujou nám tu dojíždějící vykukové, který pak jen radostně přeběhnou na přilehlou MHD, čímž výrazně ušetřej za placený parkoviště. Já auto už nemám a nechci, ale mladej se může pokaždý pominout, když tu půl hodiny objíždí kolem dokola, auto plný harantů co se jim chce na záchod
I ten malíř předevčírem přišel pozdě, že nemoh zaparkovat... No a za odměnu tu máme velice aktivní měšťáky, pro něž je jejich práce (t.j. vypisování pokut) vysloveně koníčkem
A modrý zóny v nedohlednu.
barbucha zrovna váš mladej by s haranty mohli busem, ne? Nejsi na 225?
Ja by som teda asi oslovila majiteľky domu, aby pripadne oby prehovorili s panom napadnikom, predsa len je to , myslím návšteva, tak domaci by mohli v tom byť nápomocné
barbucha zrovna váš mladej by s haranty mohli busem, ne? Nejsi na 225?
Jsem a k nim tak jezdím
ale mladej snad v životě do mhd nevlez. Ten pitomec má pocit že by společensky klesnul nebo co... pročež pro haranty je jízda autobusem sváteční zážitek ![]()
barbucha My jsme také měli nějaké spory, sambo středně urostlej nic, tudíž jsem tam nakráčela já a velice slušně až přátelsky jsem je požádala a bylo to vyřešeno. Já mám naopak zkušenost, že musíš jít jakože my jsme kámoši, oni se toho ty lidi někteří tak jako docela "bojej". Sambo teda říká, že se bojí, že jsem hysterická a urputná a nezbavěj se mě, což je možná pravda.
U nas na dedine máme každý dom parkovisko cez cestu. Pokiaľ niekto príde a spýta sa, nie je problém, ale niektorí "turisti" zaparkujú auto u nas a idu na turistiku. Hlavne v zime ked mame parkoviska odhrnute tak maju pocit, že su na verejnom.
Byva z toho mrzenie
barbuchano tak pak ať si objíždí ![]()
Bylo by mi to jedno, kdybych na ně většinou nečekala s obědem!
Asi včera /?/ byla na Radiožurnálu debata na téma bydlení. A někdo tam uváděl jako cestu pro zlevnění bytů při výstavbě u bytů s nižší obytnou plochou zrušit povinnost parkovacího místa. Když zažívám parkování v Brně nebo v Praze, tak mi to moc chytrý nepřijde. Při parkování ve městech se snažím využívat parkovací domy. Ale při placení si říkám, že takových blbů jako já moc nebude.
Janulik03 Přes cestu ale to bude asi pozemek města/obce, ne? My taky máme parkovací místa před domem přes cestu. Ale nejsou naše. Většinou tam stojíme my, ale naše to není, jsou to veřejná parkovácí místa obce.
notna náš pozemok, mame tak všetci a spevnene parkovacie plochy, cesta je obecná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí