Allysa a vesly by se do těch garáží auta, kdyby je vyklidili? Mužova babička měla u domu garáž, ale na dnešní střední auto moc malou. ![]()
Stěžovací vlákno
Tabea moje děti mají i ty sporty do 10 minut pěšky. Kromě plavání dvě stanice metrem ![]()
Tabea Mám Citroën C4 grande a vejde se v pohodě.
Jako Hummer tam nezaparkujes, ale běžné rodinné auto se vejde i nemehlu jako já.
Evaeva tak garáž dvě stanice metrem mi hlava nebere vůbec.
To tak na oldtimera, co se s ním jezdí jen v létě na srazy.
To je spíš takový historický relikt. Ale oni taky nikam moc nejezdí a prostě procházka do garáže je páteční odpolední program (nebo sobotní dopolední
)
Aranel Jo, já beru auto jako nutný zlo, budu ráda, až se ho zbavím.
Evaeva No hele přesně, při představě, že ten cirkus strkám do auta, pak hledám místo k parkování na jednom i na druhém konci trasy, tak radši pojedu hodinu autobusem :o) Ony naše trasy jsou bez auta většinou jednodušší. Ale fakt je, že máme oboje prarodiče v Praze. Kdybysme dojížděli za rodinou někam mimo Prahu, tak bych provozování auta přehodnotila. Ale i pak bych to teda brala jako to nutné zlo :o)
Evaeva Já vím, že se čeká, jen jsem uvažovala, že jsem to měla odročit (kvůli mámě/času). Navíc jsem tedy nečekala tu komplikaci ve formě nevyhovující dásně :-/. Moje bývalá zubařka mi nikdy tento problém nenastínila, jinak bych to asi řešila už dávno.
Sweet Potato Díky, ale to se asi netýká stoliček, že? ![]()
DruI já jsem ráda, že to auto máme. Ty výlety mimo Prahu jsou fakt jednodušší, dovolenou si vůbec neumím představit, na chalupu se o víkendu bez auta nedostanem... Ale na kroužky nebo pro rohlíky fakt nepotřebuju jet autem, natož někam do centra Prahy. Ale chodili jsme na plavání s paní, co jezdila autem tři stanice metrem, pokud nebylo hezky ![]()
Evaeva na plavání jsme jezdili teda dál, ale zrovna tady tomu trochu rozumím. Protože usušit tři vlasaté hlavy na bazénu fénem je úkol na mnoho desítek minut. Takže mi přišlo lepší návrat všem včetně mě na hlavy čepice, nahnat to do auta a vyklopit doma před vchodem.
continuity myslím, že tam, kam chodí starší, by byl problém tam nějak pohodlně zaparkovat. Ale tahle historka bylo plavání mimin, která mají tři vlasy, a chodili jsme tam, stejně jako ona, do herničky, právě aby děti vychladly.
Evaeva Tak my nemáme tu chalupu :o) A teda se starší bylo vždycky jednodušší cestovat vlakem, protože nejdřív v autě řvala, pak zvracela a teď prudí, kdy už tam budem. Ale kdyby se nám jako první narodil mladší, se kterým je cestování autem pohoda, tak bych na to možná měla jiný názor ;o)
Evaeva to je zajimavy! jo ty jsi vlastne z oboru, ja se o urbanistiku zajimam jen tak nejak v kontextu toho, ze vsichni nekde zijeme :) ale je to uplne super obor, protoze se prave dotyka fakt vsech, zejmena texh co bydli ve mestech, coz je vetsina populace
jo a taky, ze se to tady hodne resi, furt jsou nejaky informacni akce, sdruzeni obcanu pro nebo proti necemu a tak :D
Já si životbez auta představit nedovedu a to ani když jsme bydleli ve městě. Velký nákup, odvoz děti kamkoliv, dojíždění za rodiči, v MHD bych tím byla stavila dvakrát tolik času. A třeba potřeba dojet s dítětem na pohotovost nebo s nemocným k lékaři. S blijicim deckem fakt busem jet nechci. Navíc já mám své auto ráda. ![]()
Malvin já bych pro, aby každý, kdo má auto, musel mít i to místo. Jako v Japonsku
naprosto!
Lilly_Ku já mám dokonce vystudovaný přímo urbanismus
ale profesně jsem se tomu nevěnovala.
Ano, je to ta část architektury, která ovlivňuje úplně každého. Vnitřní uspořádání ovlivní mnohem méně lidí.
DruI naši ve vlaku prudí mnohem víc ![]()
Tabea to jsme my, taky mame v dome garáž a auto se tam nevejde :-) takze parkujem před domem (ve slepý ulici s betonovými panely místo asfaltu, ale mame jen jedno, v kazdym domě jsou minimalne dvě a ulice je uz dost obsypaná
Potrefenáhusa nám se na chalupě auto do garáže taky nevejde. Ne jen to naše, je to tak akorát na malinký třídvéřák
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí