Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Blanka
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 13:53

Naša najmladšia vnučka bola dieťa skutočne krásne ako bábika, všetko súmerné, jemné črty, krásne dlhšie blond kučeravé vlásky.....  a jednu dobu sa pohrávala nevesta s myšlienkou, že by sa dieťa dobre uplatnilo v reklame. Zdržali sme sa okamžitého nesúhlasu , ale oddychli sme si, keď sa toho nápadu vzdala - kto jej to vyhovoril, alebo či sama  uvážila nevieme . Naša slečna má teraz 15,a je asi normálne, že chce vyzerať podľa  svojho uváženia  čo najkrajšie, ale ona sa tak prejavovala už tak od  8 rokov ! 

Offline Jos
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 14:12

Evaeva presne. Novosi proste krasni nejsou. Muj prvni byl jeste zpocatku modry a zmackany, mladsi teda ne, ten vypadal normalne. Ale teba kamaradka zkusena sestra z detskeho JiPu se nad nim rozplyvala, jak je dokonale soumerny. Rozumej vyrizly z bricha a nepomackany. No oba dorostli do roztomilosti az casem a ted uz mi prijdou jako kazde matce krasni. Oba maji velike cerne oci a hlavne mimino, jak nema skoro vlasy vypada uplne jako mimi dino ze serialu Dinosauri z pocatku 90.let. Jenom nemlati tatinka po hlave panvickou 

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 14:36
Reakce na Torrah:

barbuchato je přesně ono, včetně toho, jak píše Garfie , že děcka - bratranec a sestřenice - se přes rok moc nevídají, tak ať mají nějaké společné zážitky. Ono se to fakt dá s nima docela dobře vydržet, a jak jsou už větší, tak se dají i líp nastavit hranice. Mívala jsem je tady od dob, kdy nejmladší byly tak 3-4 roky, to bylo mnohem horší a náročnější. Ale taky jsme to daly, i když to většinou bylo tak na jednu dvě noci a pak dorazila maminka a byla tu s námi zbytek týdne. 

​Jo, ty malý jsou náročnější, já brala vrstevníky, hned jak se nemuseli přebalovat U těch nejmenších byla výhoda v uspořádání chalupy - statek do "účka", takže velkej travnatej dvůr  odkud neutekli, a s přístřeškem přes celou jednu stranu - super když pršelo! Byli venku furt

Potkala jsem letos jednoho ze svěřenců (na narozeninách jeho otce, kmeta ) - po třiceti letech radostně vzpomínal, jak tam řádili a co kdo proved... jak to bylo super... to bylo furt "a pamatuješ jak jsme"... no nemohla jsem se ho vůbec zbavit, zatknul mě na baru a k dalším lidem mě nechtěl pustit! 

Offline Marbuša
1444 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 14:37
Reakce na Zuzuli:

barbucha doufam, ze tohle pomerovani "krasy" novorozencu brzo uplne zmizi. Pro me je to uplne wtf. Je na to nejaky vzor, jak ma ten "krasny" novorozenec vypadat?

Jak se rika, krasa je v ocich toho, kdo se diva...

​Kolegyně přišla, abychom v nějakém časopise dali hlas její vnučce - hlasovalo se o nejkrásnější miminko. Tak jsem dala hlas tomu, co jich mělo nejmíň. Normálně mi bylo maminky líto.

Offline Tabea
8362 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 14:39

Jos Baby Dino

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 14:48

Marbušakdyž maminka přihlásí dítě do takové soutěže, tak si soucit nezaslouží ať je potomek jakýkoliv.

Offline Marbuša
1444 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 15:11

continuity Já vím, že máš pravdu. Ale stejně...

Offline notna
9577 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 15:50

Karja A jak to dopadlo? Holčička přespávačku zvládla? Ja tohle taky nechápu. A to jsem asi docela drsná matka. Ale dítě bych přes noc nenechala, kde se necítí dobře. 

Offline Tabea
8362 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 15:59

Karja tak to si teda taky nedovedu představit... a jeste samba takhle vyfakovat. Přivezl ji táta, předal ve dveřích a jel? Druhačku?

A co holčička, je v poho?

Online Karja
45023 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 16:43

Tabea Ne predskolacku:D

notna Hele ta holčička byla úplně v pohodě, takova fakt vorazenejsi a bezprostrednejsi nez nase holky, takže asi nepocital, že by byl nějaký problém. Nějak to vyhrotily naše holky, že se začaly bat, ony nespaly na svém místě, takže stíny viděly jinak a všechno... a ji strhly s sebou, takže začala brečet, ze chce taťku. Dalo mi to zabrat, ale stabilizovalo se to, ta krize mi ani nějak nevadila, ale že evidentně nepočítali, že by mohla být nějaká větší nebo co jsme vlastně za lidi:D. Já fakt bych nedokázala tu mámu ani popsat, jak vypadá, pochybuji, že ona nas:D

Offline stes
9477 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 16:47
Reakce na Marbuša:

​Kolegyně přišla, abychom v nějakém časopise dali hlas její vnučce - hlasovalo se o nejkrásnější miminko. Tak jsem dala hlas tomu, co jich mělo nejmíň. Normálně mi bylo maminky líto.

​jezis tyhle soutěže jsou fakt nechutný...myslim jako ta myšlenka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 17:07

Karja jako to, že nepočítají s krizí i chápu. Ale že nechají dítě u někoho, koho skoro neznají.

Online Karja
45023 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 17:15

Evaeva Jako nevím, já je neznám a to je co rict:D, pochybuji, že je to naopak, ale třeba se pletu, třeba máme nějakého společného kamaráda a ví, že jsem slušná ženská.

Právě kamarádky dcera má BFF s takovým no tatínkem pochybným, já jsem rada, ze tohle nemusím vůbec resit, že ty rodiče kamarádek se o ně postarají lépe než já, vozí je autem, neřeším to vubec....Tenhle otec třeba podle mě řídí nalitej, tak taky říkala, že ani nechce aby k nim chodila domu a tak. Tak to bych taky třeba nerada řešila.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2026 17:21

Karja jo, to úplně chápu. 

Offline Aranel
6727 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 20:42

Karja To je absolutní no go, i ježdění bez sedačky leda fakt ve velký nouzi - nechci psát "ohrožení života", ale skoro tak.

Offline Aranel
6727 příspěvků moje polička 25. srpna 2026 20:43

Jos Mimi Dino

Offline Samara
příspěvků moje polička 26. srpna 2026 06:53

Marbuša taky bych to udelala ;-) ??

Offline Samara
příspěvků moje polička 26. srpna 2026 06:53

Marbuša taky bych to udelala ;-) ??

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 26. srpna 2026 11:48
Reakce na stes:

​jezis tyhle soutěže jsou fakt nechutný...myslim jako ta myšlenka. 

​Nejpříšernější jsou ty americký dětský Miss, ty matky jsou naprosto šílený a jejich dcery snad nemůžou vyrůst v normální lidi. Ty dokumenty co jsem viděla byly horší než kdejakej Masakr motorovou pilou, jen pro hodně silný nervy

Offline stes
9477 příspěvků moje polička 26. srpna 2026 11:52

barbucha přesně...já viděla vždycky jen fotky, na další jsem ty nervy ani neměla.