Hm, tak nějak, HR stojí za starou bačkoru.
Nicméně děkuji všem za účast. Utěšujeme se, že se ten koupací pátek blíží a vedra dle předpovědi tento týden poleví.
Hm, tak nějak, HR stojí za starou bačkoru.
Nicméně děkuji všem za účast. Utěšujeme se, že se ten koupací pátek blíží a vedra dle předpovědi tento týden poleví.
No, ne že by u nás HR oddělení fungovalo, ale zato máme vypracovanou podrobnou 12 stránkovou Směrnici, jak má přesně fungovat
!
K smradlavému kolegovi: k nám nastúpil mladý pohľadný chlapec . Do dielne. Po pár mesiacoch sa kopili sťažnosti, že smrdí a neumýva sa. Šéfka výroby, ktorá je všetkým tým chlapom tam tak trochu ako matka , si ho vzala stranou, dala mu 5 ks firemných tričiek a prikázala sa mu každé ráno hlásiť v čistom tričku. A tiež mu povedala, že je potrebné pred oblečením trička sa osprchovať. Chlapec asi o obliekaní denne čistého oblečenia počul prvý krát. Teraz po dvoch rokoch je to pekný, čistý, voňavý mladý muž. Proste mu to asi doma nikto nevštepil. A ona mu to podala tak ako by to mala každá mama urobiť. Neviem ako starý je ten váš kolega, tak skúste vybrat niekoho autoritatívneho, kto mu to podá.
Tak som dočítala, že už mu to bolo povedané. Ehm, tak to potom neviem, no, je to ťažké.
já jsem si vzpomněla na jednoho kamaráda, chytrýho, až skoro geniálního, vzdělanýho, vtipnýho, sociálně zdatnýho....ale prostě chce to fakt kolíček na nos.
co je ale na tom pro mě naprosto šokující - má nápadně krásný rovný bílý zuby (který si podle mě čistí tak jednou za rok)
Jak může být smraďoch sociálně zdatný?
To se vylučuje, ne?
no fakt se to nevylučuje, i když je to divný. Fakt to není žádnej podivínskej asociál.
( i když teda zrovna o tomhle jinej náš společnej kamarád jednou prohlásil, že je tak geniální, že už jednou nohou stojí na druhý straně barikády od geniality k šílenství)
možná s tím souvisí to, že má povolání, který se odvíjí dost venku v terénu, tak se na detaily jako čistý oblečení a umytý vlasy možná až tak nehledí :-D
Hm, tak asi záleží, jak definuješ sociální zdatnost... Já bych tedy asi někoho, kdo ignoruje hygienické návyky natolik, že je okolí nepříjemný, za sociálně zdatného neoznačila.
Chci zpět okamžitě, ale okamžitě svoje jedničky!!! Nechápu ty ženský co si nechaj udělat větší prsa!!!
Já právě měla kolegu, který jinak splňoval většinu atributů (viz VIP vlákno), ale když se spotil, prostě smrděl. Byl si toho však vědom, takže měl v práci náhradní košile a trika, deodorant a taky sprchu a problém prostě řešil sám, aniž by mu musel kdokoliv naznačovat.
Nejlepší co jsem pro sebe v životě udělala!
( i když teda zrovna o tomhle jinej náš společnej kamarád jednou prohlásil, že je tak geniální, že už jednou nohou stojí na druhý straně barikády od geniality k šílenství)
možná s tím souvisí to, že má povolání, který se odvíjí dost venku v terénu, tak se na detaily jako čistý oblečení a umytý vlasy možná až tak nehledí :-D
Znám ho?
Protože nikdo mně nenapadá.
podle mě ho neznáš, nevim, jestli z vyprávění. Je z okruhu mých spolužáků, ale zajímal se o to jenom jako o velký hobby
Doporučuji podprsenky Prana - já si jednu pořídila jako odškodnění, když jel muž lízt a já seděla doma, a používala jsem je nakonec celý těhotenství. Když jsem pak po porodu začala lízt znova, zjistila jsem, že u nich lze velmi snadno stáhnout ramínko a nakojit.
chápu vás, a to ani nejsem těhotná
zrovna teď v těch vedrech jsem nad tím přemýšlela. chodím totiž tak trochu dělat výběh na kopec, každý večer, abych měla aspoň minimum pohybu, a i moje nic na hrudi mi je při tom neskutečně překážející. v těch vedrech se mi potí všechno, takže i hrudník, nechápu, jak to zvládají ženy, které mají velká prsa, která se přehýbají na hrudník. jen bych potřebovala doladit i zbytek, abych k tomu měla i odpovídajícně malý zadek například ![]()
s kojenim to este len nabere grady
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.