taky nechapu, snad jen mozna, ze ta umela prsa drzi sama, takze to neprekazi, nelepi se zaspodu, nevyzaduje podprsenku???
Stěžovací vlákno
No jasan a stojí pár šupů![]()
Po včerejším rozhodnutí, že moje letní aktivity stojí moc peněz a začnu teda šetřit (a to fest a budu si i vařit obědy) a kupovat si jen nutné věci, jsem si koupila frisbee, 3x ošetření pleti a sjíždím Ordinary kosmetiku. O plavkách nemluvim, protože ty by se mi jistě co chvíli rozthly a ostatní jsou divný, ty jsem mít musela. Ach jooo.
Ohrané téma, ale dnes je tak teplo že už neviem čo so sebou. Mať vaňu tak ju napustím a ležím tam až do večera. V noci som ani nespala, muselo byť hádam 30. ![]()
No jasan a stojí pár šupů![]()
dnes mě přiznám se docela bavíte!
My máme momentálne na teplomeri 30,5 vnútri. (Sa mi zdá, že sa aj on chudák trochu potí).
My s dcérou to znášame dobre, ale chlapi sú out. Muž rozmýšľal, že bude spať na balkóne (čo si rozmyslel, keď si uvedomil, že by ho musel najprv umyť
) a mladšiemu sme spravili takú improvizovanú klímu, niekde to muž vytiahol - ventilátor a pred neho do hrnca veľký sáčok ľadu, taký ten, čo majú na pumpách, ako jasné, do rána sa to roztopilo (preto ten hrniec), ale fakt to tú izbu trochu chladilo.
od víkendu se má ochlazovat, když doletíte zítra, ještě chytnete nějaký ty tropy ![]()
uch.. když jsem šla z práce zrovna se zatáhlo, bylo 36 a než jsem dojela domů tak to kleslo na 31. a uvnitř přes 28. kdyby aspoň zapršelo, ale zas to spadlo někde jinde![]()
v Praze teda pršelo, ale udělala se šílená sauna, vedro už je zas
V Praze je po dešti hůř než před deštěm ![]()
paktofonika ja premyslim, zda neni cas na kozene boty a taky si chci koupit pevnejsi destnik
rano se drzim horkeho hrnku caje, abych mela nejakou motivaci zit
je mi zcela jasne, ze az pojedu do Prahy, tak tam bude jeste vetsi kosa, protoze ja si to sibirske pocasi proste vozim s sebou
Přijeď! Ihned!
Chápu vás a soucítím. Jsem na tom podobně, a to jsem na začátku rozhodně neměla jedničky, ale poměrně velká prsa... Doufám, že se to vrátí zpátky na původní velikost!
Chci si postěžovat na (ne)funkčnost repelentů, nebo alespoň jednoho konkrétního. Vyrazili jsme včera na velmi příjemnou procházku lesem, cíl byl přehrada, čehož bylo dosaženo, ale ty následky. Jsem poštípaná jako už dlouho ne (většinou repelent nepoužívám
) a samozřejmě mám tendenci ty pupence škrábat, byť rozum říká, že to není dobrá volba.
V Praze je po dešti hůř než před deštěm ![]()
Tady nahore je krasne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí