Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:09
Reakce na :

Něco takového?

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:18

Pridavam se k letnim trpitelum. Vcera bylo v centru Vidne 38 stupnu, to je peklo.

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:27

Stěžuju si na sebe. Máme kolegyni, vcelku neoblíbenou, ale pracovitou, ochotnou. Dala výpověď a od té doby má potřebu všem říct, co si o nich myslí. Prostě najednou si hraje na ztělesněnou spravedlnost. Nenechala jsem se zatáhnout do debaty s ní, nemám ráda takové konfrontace, hlavně si nepamatuju, co kdy řekla nebo mě naštvala, abych jí to připomínala jako ona mě. Stěžuju si na sebe, že nedokážu bejt nad věcí a že mě to otravuje a kazí náladu. Jako kdybych nevěděla, že se dějou horší věci.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:38
Reakce na :

Ja sa priznám, že mne teda až taká zima nie je. Akože áno, otravuje ma, že je zamračene a fúka, ale tých 22 stupňov (oproti otrasným 33, čo boli na začiatku júla) je celkom fajn. Asi som sa už za tie roky tu aklimatizovala Čo mi vadí, je nedostatok slnka, hlavne teda v lete... No a teda ešte musím kolegov krotiť v používaní klimatizácie v kancelárii. Pretože niektorým je jedno, či je vonku 30 alebo 20, oni si nastavia klímu na 17 stupňov Asi to ovládanie zase zamnkem, ako minulé leto.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:42

No právě!!  Kdybych tam aspoň byla v době, kdy tady prší a je celkově hnusně....

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:44
Reakce na Garfie:

zase zadny problem s aklimatizaci:-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:46
Reakce na Stalal:

asi si to viem celkom predstaviť. Kamarátka mala relatívne veľké prsia aj pred deťmi, ale po troch deťoch (stále kojí) ich má tak obrovské, že nedokážem na ne nezírať pri každom rozhovore. Podľa mňa musí mať písmenko niekde z konca abecedy, chúďa

Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 10:59
Reakce na :

tak zrovna na tom jihu si imho teda moc nepomůžete, haha :-D

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 11:01
Reakce na :

Možno skúšajú kedy ich aj ty pozdravíš. 

Ale s tým juhom počkaj, to teda nevychytáš. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:00
Reakce na Potrefenáhusa:

presne, rekla bych ze smerem na jih se to nasobne zintenzivnuje.

jen tak vzpominam na spanelsko a turecko ...

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:06
Reakce na :

Teda, kolikata je tohle stiznost na nechtenou pozornost od chlapu? 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:13
Reakce na :

ja to chapu, u me to taky dost odvisi od momentalniho rozpolozeni.

minulou sobotu jsem dlouho do vecera pracovala a nekdy v deset vecer jsem se sla projit, abych si vycistila hlavu, a behem dvacetiminutove prochazky me oslovili dva borci, co asi proste byli v sobotu vecer na tahu a na lovu haha.

tak jsem si hned vzpomnela, ze jsem se nedavno bavila s jednim byvalym pritelem tady, a ten mi vykladal, ze taky v sobotu vyrazi do baru balit baby. a prej onehda jedna rekla, ze si musi jen na chvilku odskocit, zdrhla a uz se nevratila 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:25
Reakce na :

No jo, bude to chtit odfiltrovat a neresit. Jste evidentne hezka, tak co nadelate 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:27
Reakce na :

ja si ju uplne predstavovala, jak mizi zachodovym okynkem, chudak... :D

jinak protoze svyho byvalyho znam, tak si taky docela dokazu predstavit, ze do ni hucel, az ju totalne otravil :D

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:28
Reakce na :

"ze pokud se clovek prochazi sam venku, tak je jasne, ze chce mit klid a premyslet."

tak to je jasny maximalne tak tobe, pro urcity druh lidi je to znamka ze o samote trpis a potrebujes spolecnost, nerkuli ze primo po spolecnosti prahnes;-))