Něco takového? ![]()

Pridavam se k letnim trpitelum. Vcera bylo v centru Vidne 38 stupnu, to je peklo.
Stěžuju si na sebe. Máme kolegyni, vcelku neoblíbenou, ale pracovitou, ochotnou. Dala výpověď a od té doby má potřebu všem říct, co si o nich myslí. Prostě najednou si hraje na ztělesněnou spravedlnost. Nenechala jsem se zatáhnout do debaty s ní, nemám ráda takové konfrontace, hlavně si nepamatuju, co kdy řekla nebo mě naštvala, abych jí to připomínala jako ona mě. Stěžuju si na sebe, že nedokážu bejt nad věcí a že mě to otravuje a kazí náladu. Jako kdybych nevěděla, že se dějou horší věci.
Ja sa priznám, že mne teda až taká zima nie je. Akože áno, otravuje ma, že je zamračene a fúka, ale tých 22 stupňov (oproti otrasným 33, čo boli na začiatku júla) je celkom fajn. Asi som sa už za tie roky tu aklimatizovala
Čo mi vadí, je nedostatok slnka, hlavne teda v lete... No a teda ešte musím kolegov krotiť v používaní klimatizácie v kancelárii. Pretože niektorým je jedno, či je vonku 30 alebo 20, oni si nastavia klímu na 17 stupňov
Asi to ovládanie zase zamnkem, ako minulé leto.
No právě!!
Kdybych tam aspoň byla v době, kdy tady prší a je celkově hnusně....
zase zadny problem s aklimatizaci:-)
asi si to viem celkom predstaviť. Kamarátka mala relatívne veľké prsia aj pred deťmi, ale po troch deťoch (stále kojí) ich má tak obrovské, že nedokážem na ne nezírať pri každom rozhovore. Podľa mňa musí mať písmenko niekde z konca abecedy, chúďa
tak zrovna na tom jihu si imho teda moc nepomůžete, haha :-D
![]()
presne, rekla bych ze smerem na jih se to nasobne zintenzivnuje.
jen tak vzpominam na spanelsko a turecko ...
Teda, kolikata je tohle stiznost na nechtenou pozornost od chlapu? ![]()
ja to chapu, u me to taky dost odvisi od momentalniho rozpolozeni.
minulou sobotu jsem dlouho do vecera pracovala a nekdy v deset vecer jsem se sla projit, abych si vycistila hlavu, a behem dvacetiminutove prochazky me oslovili dva borci, co asi proste byli v sobotu vecer na tahu a na lovu haha.
tak jsem si hned vzpomnela, ze jsem se nedavno bavila s jednim byvalym pritelem tady, a ten mi vykladal, ze taky v sobotu vyrazi do baru balit baby. a prej onehda jedna rekla, ze si musi jen na chvilku odskocit, zdrhla a uz se nevratila ![]()
No jo, bude to chtit odfiltrovat a neresit. Jste evidentne hezka, tak co nadelate ![]()
ja si ju uplne predstavovala, jak mizi zachodovym okynkem, chudak... :D
jinak protoze svyho byvalyho znam, tak si taky docela dokazu predstavit, ze do ni hucel, az ju totalne otravil :D
"ze pokud se clovek prochazi sam venku, tak je jasne, ze chce mit klid a premyslet."
tak to je jasny maximalne tak tobe, pro urcity druh lidi je to znamka ze o samote trpis a potrebujes spolecnost, nerkuli ze primo po spolecnosti prahnes;-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.