Vedro dusno, a abych si to pojistila, peču chleba - sauna ![]()
Stěžovací vlákno
Ja som teraz dožehlila...![]()
Ale začal fúkať silný vietor a vonku je úžasne. Idem na prechádzku
No já už mám čtvrtou sprchu ledovou; třetí byla po tom žehlení
u nás je zatím dusno, tak závidím procházku :)
Já bych též ráda svoje prsa zpět, na velikosti mi skoro nezáleží, ale proboha! ať jsou obě stejná! Momentálně vypadá moje hruď jako sešitá ze dvou různých lidí, z nichž jeden by mohl být i muž ![]()
Zkuste Fenistil ( a ne, nejsem dealer ) mně to docela pomáhá, když už mě poštípou. Komáři a podobná havěť mě oblíbují.
Už prohrabávám lékárničku
. Překvapilo mě, že jsem tak poštípaná, byť jsem použila repelent (tedy prvotně proti klíšťatům, ale je takový multi na vše).
Většinou ty multifunkční přípravky právě moc nefungují. Dle mých zkušeností.
Asi jako vše multifunkční ...
. V lokální lékárně nebylo na výběr, byl nám nabídnut tento jediný přípravek, což mě tedy, vzhledek k sezóně zaskočilo.
A hlásím, že Fenistil funguje (našla jsem ho v lékárničce a raději nepátrám, jak je starý), úleva okamžitá
.
Datum neštudujte, hlavně, že pomohl. ![]()
Chci zpět okamžitě, ale okamžitě svoje jedničky!!! Nechápu ty ženský co si nechaj udělat větší prsa!!!
Len aby ste sa časom nesťažovali na opak. Vraj sa prsia po dokojení nielenže vrátia do pôvodnej veľkosti, ale ešte trochu zmenšia.
no vraj, vraj... mne zostali o 2 cisla vacsie. ale tvar dobry, tak si nestazujem. som este usetrila za chirurgov, i ked teda neviem, ci porod je uplne cenovo vyhodne riesenie. ![]()
A což teprve po přechodu. Z mých do té doby 75 A se staly vskutku přes noc 75 DD ( nedejbože přibrat deko, okamžitě další písmeno v abecedě). Při stejném objemu v pase atd.
Takže to znamenalo, krom zvyknout si na jiné držení těla ( a to je docela obtížné v pozdějším věku ), vyhodit krom podprsenek i vypasované košile atd.
Manžel nadšený, já bych raději brala zpátky svých 75 A.
Ježišmária, neberte mi ilúzie, ja sa na to zmenšenie teším. Mne narástli do obludných rozmerov. ![]()
Tak toto som už vôbec nechcela počuť. ![]()
Jediné potěšující je, že to nejsou " padáky". Asi tím že to narostlo najednou ,nejsou ta prsa svěšená, žádné psí uši ( omlouvám se za výraz, ale nevím jak to líp popsat).
V každém případě to chtělo myslet na to, aby se člověk naučil to nosit, vyházet část šatníku, atd.
tak toto jsem opravdu nechtela slyset, snad se mi to vyhne
Ježišmarjá, jdu si šetřit do kasičky těch pár šupů!
Když si stěžujete na vedra...hádejte, kdo byl teto týden v Itálii?
Od cca 11 do pěti se nedalo vyjít ven, v šest večer jsme měli na teploměru ve stínu 36 stupňů!! Já mám teplo ráda, ale tentokrát jsem málem zkolabovala.
no vidis, a stacilo prijet do brna:-) tady byste to meli stejny a o chlup kratsi cestu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí