Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:42
Reakce na :

jasne, to je vzdycky riziko, kdyz clovek jde nekam poorve sednout s nekym, koho vubec nezna. mi partneri se az na vyjimky rekrutovali z okruhu znamych a kamaradu, takze jsem vetsinou tak nejak vedela, do ceho du.

ale treba kamaradka, co byla jednu dobu na seznamce, taky vykladala dobry storky. proste fakt nevis, na koho narazis.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:43
Reakce na :

Uprimne mi to prijde docela prehnane... mozna by stacilo uplne normalne říct dobre rano chlapi... 

edit: doplnění slova

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:50
Reakce na :

Taky myslím, že nejjednodušší je všechny naráz pozdravit, většinou o nic víc nejde.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:52
Reakce na :

To uz je legracni 

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:58
Reakce na :

Ale to je docela normální, že se třeba prodavač hlásí ke své stále zákaznici. On netuší, že jsi samotářka. Budeš si muset zvykat,  jestli chceš domeček v teplých krajích.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 13:12
Reakce na :

Hele, to může být normální skupinová provokačka. Oni si třeba myslí, že máš nos nahoru, a zkouší, jestli jim odpovíš.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 13:12
Reakce na :

Mně by se asi líbilo mít "svého" trhovce :) Ti dělníci vás možná takhle schválně vytáčejí, tím víc, když vidí, že je vám to nepříjemné. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 13:22
Reakce na Kokoska:

Tohle mam taky rada, kdyz se ke mne prodavaci a tak hlasej, prijdu si pak tady tak nejak vic doma :)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 13:42
Reakce na Kokoska:

cha, ja svojho trhovca mám, a neviem si vynachváliť. Nikdy mi nezabudne zavolať, keď príde zvlášť dobrý tovar, alebo niečo nedostatkové, ako cez zimu paradajky z jednej farmy

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 13:42

@Amun Já mám taky nového "nabíječe". Je to opravář nějaké velké díry v zemi, která je fakt velká, takže tam bude dlouho. Je starej, tlustej a nechutnej. Dneska na mě volal, ať ho vezmu s sebou, že nám bude krásně. Tak jsem mu řekla, že u nás v práci je možná tak krásná klimatizace a tím to končí:-D.

A víš, co je horší než tenhle zájem na ulici? Když je zájem, pak si tě prohlídnou blíž a nastane nezájem. To se mi stalo včera, jsem stála u takový lokality s hodně policajtama, a byla jsem v celkem lichotivejch šatech a každej na mě čuměl a pak narazil k obličeji a již se odvrátil. Bylo to fakt smutný, protože oni pěkní teda byli!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 13:50
Reakce na Karja:

Další stupeň je "neviditelná", v mém věku hodně častá situace  Dveře podržej, ještě se přitom i občas usmějou, ale na ulici prostě neviditelná. 

20970 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 14:25
Reakce na :

Ja uz i pozdravila, neprijemne a povysene, nepomohlo to. Brzo zacnu zdravit stavnatou nadavkou :D

To bude to gró, stačí neafektovaně a nezaujatě pozdravit a je klid, ta domělá nepříjemnost natož povýšenost, vede k tomu, že jen dál provoukujou to nafrněný zvíře s rohama z kanclu z jejich pohledu. Sukně a šaty jsou jim zcela ukradený.

20970 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 14:43
Reakce na :

Fakt myslim že ne, podle mě nejlíp je pozdravit všechny najednou bez jakýchkoli emocí, klidně to udělat pár dní po sobě, je přestane bavit provokovat, tak toho maximálně nechaj, případně se umírní na regulérní zdvořilý pozdrav, tohle není otázka pytle na hlavu, ale demonstrace nezájmu a nepochopení provokace.

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 14:49
Reakce na :

Mutziputzi to píše dobře.

Ale pokud ještě zjednodušit, tak pokud Ti kompliment udělá radost, potěší Tě, tak prostě poděkuj,

a když Tě bude obtěžovat(Tvoje nenálada, "divný" dárce pochvaly, atp. ...) - nereaguj.

Nebo - můžeš chodit jako chytrá horákyně - neupravená, v hadrech, neučesaná, a nikdo si nevšimne...

(i když - mohli by se zase zastavovat a nevěřícně zírat..., záleželo by na míře mimiker...).

Na druhou stranu - co by kdekterá žena za kompliment dala...

Vždyť i vlákno "Můj dnešní outfit" je o komplimentech, potřebě uznání, příjemném pocitu, zpětné vazbě...

Když někdo pochválí něco mně, mile poděkuju. Potěší mě to.

Pokud je v komplimentu cítit ironie nebo taková ta chlapská drzost/jemná oplzlost, odpovím stejným způsobem nebo taky mile. 

Většinou jsou překvapeni a uznale pokývají hlavou, usmějí se.

Je to ohraná pravda, ale člověn nejvíc zmůže po dobrém

(ale Ty, jako asi celoživotní pesimista, nic moc rada, co.?)

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 14:59
Reakce na :

Jenze ja nechci, aby se ke mne hlasili. Coz treba zacal delat prodavac na trhu a nas uklizec, kdyz jsem se s nimi dala parkrat do reci. Jak uz myslim o me davno vyslo najevo, jsem samotar s dost spatnou naladou 

aha uz to chapu, ty chces aby na tebe mluvili jen kdyz mas naladu. tak to ale bohuzel nepujde