Hele moc to resis. Proste jsou typy, ktery hlavne ve skupinkach maji oplzly poznamky ke vsemu co kolem nich projde a ma cicu. Proste to ignoruj, chod jinudy nebo si nacpi do usi sluchatka. Ale nemuzes chtit po lidech, aby na tobe poznali, ze jsi protivnej introvert.
Stěžovací vlákno
přesně, naprosto souhlasím, být povýšená nebo přidat nějaké neslušné slovo, nebo nějak extra nepříjemná znamená, že z Amun budou mít tak akorát dobrou srandu...
Oni mají oplzlé poznámky, nebo tě zdraví?
tak já jsem nic takového tehdy určitě neradila, a navíc situace kolegy a situace dělníků, co opravují chodníky, je fakt naprosto odlišná... já radím prostě nadhled, jinak z tebe fakt mají / budou mít jen srandu, a takové kraviny neřešit ... když na mě dělník z výkopu (a že praha je rozkopaná skoro všude) zavolá dobrý den slečno, řeknu vám též a jdu prostě dál - prostě vyřízeno / done, do dalšího dne a pozdravu. z mého pohledu hrotíš věci, na které by se mi nechtělo plýtvat energií...
Ja jsem šla jednou na vlak, na přechodu dva hoši v dodávce stáhli okynko a ozvalo se hlasite: "Ses dobra kun*a!"![]()
Pro stárnoucí matku od rodiny, věc nevídaná. Chtěla jsem poděkovat, se rozumí, ale hned ujeli.![]()
Ale jo, bylo by fajn kdyby byli vsichni slusne vychovani, jenze tak tomu nikdy nebude. Tak se tim neptrap a proste to pojazdy hned vyhod z hlavy.
Protoze to jsou celkem dve ruzny veci: s kolegou musis pracovat, tam je fakt dobry a dulezity i do budoucna vymezit si hranice. Nejaky cizi borce na ulici fakt muzes mit na haku... respektive tam ani neni doat stycnejch ploch, abys ty hranice mohla vymezit, cim vic budes napruzena, tim vic z tebe budou mit srandu. Nejvic jim fakt vezme vitr.z plachet, kdyz je normalka pozdravis zpatky a jedeme dal.
ja dycky nez to nasmolim...
![]()
![]()
Ja sla minule na IP Pavlova do metra a najednou ke mne ze strany priskocil frajer, na pohled uplne normalni a polohlasem na me kriknul - strcil bych to ho do vaginy- strasne me to rozesmalo (protoze jsem hned vedela, ze az to budu vypravet, jakou tim zajistim zabavu), tak vzal nohy na ramena ![]()
Nebo, dobrá obrana, jak už tu některé psaly, je zestárnout, tady bych ale chtěla varovat před nežádoucími vedlejšími účinky ![]()
![]()
Houby flame, jde spis o tu frekvenci a to, ze to vubec resite. Ale musite mit skvely zivot, kdyz vase nejcetnejsi stiznost je, ze vas chlapi otravuji, uznejte ![]()
Kdyz to jeste bylo aktualni, tak i kdyz ne prijemne, druhy den uz jsem na to ani nepomyslila. Zadne davy se teda na mne nelepily. Ted uz mam pokoj, no krome minuleho roku v Curychu, kdy se me hezky chlapik ve vlaku na letiste ptal, jestli je to vlak na letiste a po kratke odpovedi uz nic nerikal, ale videla jsem, ze furt kouka. Pak jsme vystoupili, sli kazdy svou cestou a ja si na letisti v kavarne objednala kavu a okolo jde ten samy chlap a jak me zahlid, sednul si ke mne. Tak si rikam, tech deset minut preziju. No tak mi zacal vypravet, ze je z Izraele a bydli v jedne zajimave komunite a ze se tam vsichni miluji dusevne i fyzicky (kazdy s kazdym, jak se jim chce) a ze by me tam chtel pozvat, jestli bych se jako nepridala, nacpal mi telefonni cislo a email. No, takze ja uz jsem postoupila z pokusu o baleni na level, kdy se chlap i podeli...
![]()
Ja sla minule na IP Pavlova do metra a najednou ke mne ze strany priskocil frajer, na pohled uplne normalni a polohlasem na me kriknul - strcil bych to ho do vaginy- strasne me to rozesmalo (protoze jsem hned vedela, ze az to budu vypravet, jakou tim zajistim zabavu), tak vzal nohy na ramena ![]()
![]()
Možná taky záleží, z jakýho prostředí ty chlapi jsou. Některý kultury maj chování k Evropankám fakt zvláštní, spojení nezávazná nebo zdvořilostní konverzace nechápou a prostě zkouší, co u nich doma není možné, i kdyby mělo jít jenom o to, že se baví s cizí ženskou. A zrovna v Londýně je to pořádná směsice. Ty rady z našeho prostředí pak nefungujou, to je jasný.
Ja myslím, že to zbytočne riešiš a rozoberáš na šrobíky. Mňa tiež kde kto zdraví na ulici, proste normálne odzdravím a idem ďalej. Dosť často ale premýšľam o vlastných veciach, alebo mám na ušiach slúchadlá a počúvam hudbu, takže pokiaľ niekto neskočí priamo predo mňa a nezahučí Dobrý deň, tak má smolu ![]()
Holt v Londýne je veľa ľudí a veľa rôznorodých ľudí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí