No, to je frajer, keď vie, že máš momentálne ochromené rameno
!
Stěžovací vlákno
continuity přesně tak, jak někde můžou zbýt palačinky? Dělám z dvojité dávky a manžel má v půlce případů smůlu
To mě zase takhle jedna důchodkyně seřvala převentivně, abych naopak nepředbíhala. Stály jsme samy dvě u samoobslužných pokladen v Tescu a já si dovolila stoupnout vedle ní, aby za námi mohli projížtět lidi s vozíky.
Ja jsem takhle kdysi slusne upozornila jednu zenskou, ze me predbehla a dozvedela jsem se, ze do toho mi nic neni.
![]()
No fakt, dobry, ze? ![]()
to te,ale odzbrojila,nebo ne?![]()
Tak to je teda argument, ja padnu.
Jako jo, takovou odpoved jsem necekala
na druhou stranu, v okamziku, kdy ten druhy klade jakykoliv odpor, tak to u tehle prkotin nechavam byt, pr. snizovat se na jejich uroven a vest tam nejakou nesmyslnou pretahovacku s takovou debilkou fakt nechci.
chapu,protoze tyhle hlasky napadaji promyslene,ale z blbosti.:-)des!![]()
To je dost vystizne receno.
No, já mám pocit, že měli s vnukem pánskou jízdu, takže byli doma sami a že soused palačinky nejí. Pokud byly z celé dávky, tak by chlapeček asi prasknul. Nepřinesl je takhle poprvé. U nás palačinky občas zbydou, ale ty dorazí děti po studenu.
Jaka je jedna davka na palacinky? Ptam se fakt vazne, ja je odjakziva delam od oka, podle poctu stravniku a ocekavane spotreby.
ja to mam taky. ani tolik nespim, ale nemam silu na zadnou fyzickou aktivitu. uz jenom vybehnout schody v metru mi vadi. bude to tim pocasim, doufam.
Já myslím, že je to tím horkem. Já ho teda blbě snáším a občas mám v práci pocit, že bych si teď hned nejraději lehla a usla a to klidně rovnou na zemi..
já taky. dnes mi je fakt hrozně. už jsem měla kafe, které nesnáším, kýbl vody, štamrpli
kterou taky nesnáším, ale zvedá mi tlak, a pořád nic, dokonce mám pocit, že mě začíná bolet v krku a kašlu
sotva jsem uvařila, a teď se z toho vzpamatovávám, a to mě čeká kompletní úklid.
Ty jo, s timhle množstvím ingrediencí mám palačinek max tak 10 a to je dělám hodně tenké. By mě teda zajímalo, jak z tohoto množství udělat 20 palačinek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí