lol, to je dosť dobrá historka
Aspoňže nebol svedok Jehovov...
Stěžovací vlákno
No, takze ja uz jsem postoupila z pokusu o baleni na level, kdy se chlap i podeli...
![]()
![]()
![]()
![]()
Nebo, dobrá obrana, jak už tu některé psaly, je zestárnout, tady bych ale chtěla varovat před nežádoucími vedlejšími účinky ![]()
Myslim, že věk kterej tohle řeší je tak 50-60+ dle individuální zachovalosti, na ženský věku matek už se nevejská v žádný kultuře ;-) i tak jsem přesvědčena, že maj z Amun spíš p*del, ostatně i u toho kolegy jsem to nadhazovala.
Se ztrácím v textu, jakože na ženský ve věku matek (20-40) se už nevejská, a až ženský ve věku babiček (50-60) to řeší? Pátek a horko, no.
Matek vejskalů šmarjá, těch třeba 60+ ;-)
Dnes som pôvodne mala v pláne si posťažovať na ľudí ktorí nevedia pozdraviť/odzdraviť. No ako tak pozerám nemám si na čo sťažovať :D
Dnes mě předběhla ženská u pokladny v F&F. Říkám jí, paní, vy jste mě předběhla. Vyštěkla cosi o tom, že je tam už podruhé a jde si jen pro číslo (pak jsem pochopila, že chce od prodavačky kód zboží a telefonní číslo do jiné prodejny, aby si tam mohla zavolat - celé to trvalo stejně jako můj dvoupoložkový nákup, takže nešlo o vteřinku). Říkám jí, že důvod mě až tak nezajímá a nic nemění na tom, že mě předběhla. Ona prý, že jsme spolu do třídy nechodily, abych s ní takhle mluvila (WTF?!). Tak jsem řekla, že ani školní docházka a dokonce ani její věk nemění nic na tom, že mě předběhla. Tak prý že jsem drzá a sprostá. Opáčila jsem, že drze a sprostě se chová ona.
Ničeho jsem pochopitelně nedosáhla, vyřídila si svoje a pak jsem se dostala na řadu teprve já. Ale byla jsem ráda, že jsem se ozvala a že jsem zůstala korektní a zdvořilá, ačkoliv se mi na jazyk draly různé čůzy a důry. Zato paní mi při odchodu řekla TY SMRADE!! ![]()
to je sila,tedy.![]()
Tak toho jsem se dnes dočkala taky. Pracuji na denzitometrii. Každý, kdo k nám jde musí mít žádanku. Přišla paní, která dorazila o hodinu dřív. Bohužel jsem ji nemohla vzít, protože všichni ostatní chodili na svůj čas objednání. Takže už v čekárně se dost ročilovala. Když přišla na řadu, tak se zjistilo, že nemá žádanku. Slušně jsem jí vysvětlila, že bez té ji bohužel nevezmu, ale že si může zaplatit v recepci zálohu 1200, kterou ji celou vrátíme až donese žádanku. Načeš začala hystericky ječet, že jak se k ní chovám a že se jí to ještě nestalo, že by ji někde nevzali. Tak jsem opět vysvětlila, že když u pokladny zjistí, že nemá peněženku, tak jí nákup taky nikdo nedá. Nakonec jsem se dočkala oslovení ...Ty drzý spratku....koukám do papírů a čůza je o 10 let mladší než já.
. Tak jak mě naštvala, tak jsem jí to hned řekla, že ať se nenechá mýlit, že jen tak dobře vypadám. Čekárna vyprskla smíchy a nějaký pán ji řekl, že by se měla omluvit a buď se jít přeobjednat nebo to jinak vyřešit na recepci a nezdržovat ostatní. Byla jsem ráda, že se ozval. Odešla naštvaná ana recepci neřekla nic.
vsadim pravou ruku a mensi dite k tomu, ze zadnou zadanku, kterou by zapomela doma nebo stratila, nikdy nemela.
no ale proc jsem lezu. nedala jsem na vase doporuceni a mame namontovane na balkone vertikalni zaluzie. tedy meli jsme. vcera to cele kydlo na zem, vcetne te listy. muz rikal, ze to bylo ukotvene jenom v zatepleni, ze to s chlapem resil, ale ten mu rekl, ze to tak dela bezne. nemuzu najit smlouvu, jenom jeden blocek, tak mam alespon kontakt na firmu, ale psychicky to pripravuji na to, ze to tam bude muset privrtat on. (i by to udelal, ale toto je slendrian, ktery zvedl tlak i jemu, navic se nektere lamely zohybaly).
jeste muzeme mluvit o velkem stesti, ze to sebou nevzalo i kus toho polystyrenu.
Taky slušná story
"Moje" paní byla nejmíň o dvacet let starší, ale i tak se mě oslovení smrade pár let před čtyřicítkou docela dotýká ![]()
My, kdyby jsme to v práci sepisovali, tak už máme story na knihu. Ještě stále občas žasnu.
závidím umění pohotových odpovědí
.
Tak ruku jsem buď rozcvičila ve vodě nebo zabraly ty brufeny, takže cajk - rameno bolí už jen snesitelně. Ovšem náběhu na infarkt se nevzdávám... nejen proto, že milý společník (s významným úšklebkem, jen chabě maskovaným za zájem) pravil, že by to taky mohla bejt už podagra...![]()
Ale i pro výpadek elektriky, kterej nastal včera večer (prej věc obvyklá, no já to nikdy nezažila) - a opravili to až dneska v poledne! Takže vybitý mobily... ráno žádnej coffee bar... wifina mrtvá!!!... a zejména všichni zmrzlináři zavříno!!! Bohajeho, ve vodě jsem musela skotačit už v deset, aby mi zřítelnice nelezla po zdi!
Soused přinesl palačinky, že prý jim zbyly a dětičky je snědly úplně všechny. Ani jednu jedinou mi nenechaly. ![]()
jak muzou nekde zbyt palacinky? jsem kolikrat rada, kdyz uchranim jednu-dve pro muze k veceri (dela si je slane plnene, tak mu to staci).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí