Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 19:27
Reakce na :

to mas nezavisle topeni nebo jak toho jde docilit:-)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 19:27
Reakce na coralline:

Já jsem si loni koupila pánvičku na palačinky, teflonovou za 120kč . Od té doby mám klid a bez oleje. 

Ještě teda, když tady bylo to množštví, tak j jich pravidelně musím nasmažit 20 nebo i víc, jinak by to u nás nestačilo. Na té pánvičce to jede, takže mi to ani 15 minut netrvá. Mám hrnkový recept, ale potom to stejně většinou doředím od oka. myslím, že budou dnes taky k večeři, když to tady čtu. Tímto si stěžuju, protože vaření oběda jsem se vyhnula a teď toto. 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 19:30
Reakce na continuity:

a viktorka_od splavu 

Já mám svůj osvědčenej fígl místo půlky mouky dát rozmixovaný ovesný vločky. Normálně mám vzorný palačinky jednu jak druhou. Dneska si asi řekly, že mi srazí hřebínek, abych si o sobě tolik nemyslela

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 19:35
Reakce na Renusatko:

Já si snad tu speciální pánev půjdu koupit jen kvůli tý rychlosti, měla jsem pocit, že u těch svých deseti trávím celou věčnost. Dělám je na nějaký nejlevnější teflonce z Ikea  a kromě dneška to teda funguje.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 19:45
Reakce na :

Mně ta klima fakt nefunguje a pořád nějak nemám čas zajet do servisu. Ale asi bych měla, aby se konečně ochladilo.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 20:00

musim prestat nakukovat do stezovaciho vlakna.Ja ty stiznosti na horko nedavam.

Ja sem ve svem zivlu,energie za dva,ale az se ochladi .......strasny,nejradsi bych na podzim ulehla a vzbudila se na jare.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 20:16
Reakce na :

No ja už som z toho tepla tiež totálne mimo. Ráno som si namiesto gelu na obočie naniesla riasenku.  Ospravedlňuje ma len to, že aj gel aj riasenka majú podobné obaly. Vyzerala som ako Marfuša.

Dnes som sa ešte spálila, natrela som sa 50, bola som von max hodinu a domov som prišla ako paradajka. Nechápem prečo krém zlyhal. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 20:37
Reakce na Zarinya:

to je v poho, ja zas nechapu stiznosti na zimu. ale ja kdyz lezim na slunci (a to ani nemusi byt 38C) je mi po chvilce (cca 10 minut) spatne a na omdleni. ja se i uplne minimalne potim, proste to je ochlazovaci mechanizmus, ktery u me nefunguje. 

ted jsem byla nakoupit a zapomel jsem si koupit nanuka, ktereho si slibuji uz od poledne. nastesti jsem si donesla nejaky novy drink Martini + tonik. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 20:41
Reakce na continuity:

ja se taky nepotim a opaluju se k smrti rada.To mne uplne poleva hormon slasti.Matini je fajnja i nekdy snidam zmrzlinu.:-D

Zato kdyz je min jak dvacet,nalada jde rapidne dolu a je mi zima.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 20:45
Reakce na Zarinya:

na celorocni teplote kolem 20C by mi vadilo akorat to, ze voda zamrza az kolem nuly. to by byla priserna nuda:) lide jsou ruzne.

Martini jsem nebila od vysky. no dobre to je. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 21:58
Reakce na Zarinya:

já si na horko většinou nestěžuju, i když mám taky radši chladněji, ale těch 38, pokud člověk žije ve městě a pracuje v kanceláři, kam pere slunce celý den a není tam klimatizace, mi přijde teda taky už k nepřežití. Vona už ta cesta MHD stačí, aby byl člověk úplně uvařenej. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 22:24
Reakce na :

vcera jsem zjistila, ze ji ma soused z vedlejsiho vchodu, pujdu to tam obhlidnout, kdyz uz ty zaluzie lezi na zemi. u nas se situace rapidne zhorsila, kdyz nam nejaka smazka z balkonu ukradla kolo. to se ted bojim v noci vetrat, takze ten cas, kdyz je najchladneji, mame otevrenou jenom ventilacku a to nestaci. kdyz rano vstavam do okna v loznicich uz pere slunicko, takze tam je vedro taky. ale priznavam, ze tento cely problem je dany taky tim, ze jsme lehkovazne nechali na prodlouzeny vikend nezatemneny byt - ve ctvrtek vecer tady bylo 22C a v tom zmatku nam to nedocvaklo, i kdyz predpoved jsme znali.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 22:28
Reakce na Potrefenáhusa:

tak ja taky ziju ve meste,pracuju v baraku,ktery je skoro cely proskleny a klimatizace je tam jen nekde,jezdim tedy jen metrem tam je chladek,ale i tak mi to k nepreziti neprijde,protoze je to par dni.

Letos sem sice z pudy ventilator snesla,ale asi jeste ani nezapla.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 22:32
Reakce na Zarinya:

nevim, no, asi to snášíte líp, pro mě přes těch 35 už je to fakt moc, bolí mě hlava, jsem mrtvá, teď teda bydlím v chladným bytě, takže aspoň se dá v noci spát, ale když jsem bydlela ve Vršovicích, střídali jsme se s v létě v noci ve studený vaně. Se psem se nedá vůbec jít ven, až za tmy, prostě pro mě je to otravný. Opalování teda vyloženě nesnáším. Ty třicítky obecně mi nevadí, k létu to patří, ale skoro 40 by si měli fakt nechat lidi u moře 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 22:36
Reakce na Potrefenáhusa:

no,ale ony ty teploty na jihu nejsou jen u more.:-)tam co jezdime je ve meste i 50st bezne nekolik mesicu v roce ne jen par dni jako v u "nas",proto kdyz slysim o linych Rekach tak se mi zveda tlak.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 22:37
Reakce na Zarinya:

já vim, taky jsem to zažila, v těch jižních zemích se prostě žije v noci, taky to přes den nedávaj a se jim nedivim 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 05. srpna 2017 22:38
Reakce na Zarinya:

ale musíte uznat, že tahle reklama je fakt boží